Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro podjade. Dzieki Grzes.

PS: Audi jest wierne jak pies, pierwsza awaria dokladnie w momencie gdy moge juz smigac skuterem (od pierwszego marca) i uruchomilem Californie na lato. Wczesniej nie zawiodl, wiedzial, kiedy przejsc w tryb serwis. Dobry audik.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam problem po wymianie telefonu.

MMI 2 niespolszczone i do tej pory przy Nokia E6 wszystko było ok.

Aktualnie HTC one x (android) i też wszystko ok poza jednym a mianowicie przy połączeniu przychodzącym jest dzwonek w telefonie ten ustawiony, choć powinien on być tylko w aucie a w aucie równolegle jakiś cholernie głośny brrrrrrrrr. Jak to zmienić by w aucie był dzwonek ustawiony w telefonie?

Pozdrawiam

No właśnie u mnie to samo, stara Nokia łączyła się bez problemu a dzwonek ustawiony rozbrzmiewał w głośnikach, nowy Samsung z Androidem tak jak wyżej opisuje tomaszoo nie przenosi dźwięku dzwonka. Poza tym przy dłuższej rozmowie zawsze się po kilku minutach rozłączy na kilkanascie sekund, po czym ponownie się połączy z Audi i tak potrafi kilka razy. Nie da spokojnie pogadać dziad koreański he. Wie ktoś o co kaman ...

Jeszcze jedno, przy wyborze numeru sygnał oczekiwania biiiiiip, biiiiiip jest bardzo głośny w stosunku do ustawionej głośności rozmowy, da się to gdzieś jakoś zmienić, tak aby osobno ustawić głośność tego sygnału i osobno głośność rozmowy ??

mumen

może tu coś się wyjaśni:

http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index57.html

Opublikowano

Panowie...da sie zrobic tak, aby gniazdo zapalniczki dzialalo bez wlaczenia stacyjki?:wink:

Opublikowano
Panowie...da sie zrobic tak, aby gniazdo zapalniczki dzialalo bez wlaczenia stacyjki?:wink:

Nie wiem czy z poziomu softu da sie cos zrobic, mnie sie nie udalo. Fizycznie wystarczy podac stale +12V (T30) (najlepiej przez przelacznik) na cewke odpowiedniego przekaznika w bagazniku :)

Opublikowano

ori od S4? nie wiem, ale mogę być chętny jeśli takowe masz i jeśli podejdą do mnie :grin: a tak serio to na allegro widzę 200-300zł sztuka

Opublikowano
od S4? nie wiem, ale mogę być chętny jeśli takowe masz :grin:

Tak S4 RS4 obudowy po 2010 roku ( te mniejsze :wink: )

Opublikowano

jakbyś nie mógł mieć większych :decayed: a tak serio to zastanawiałem się czy nie wymienic lusterek na mniejsze... bo te duże wyglądają strasznie :thumbdown: jak je porównasz? a cena to jak pisałem, 200-300 zł sztuka na allegro.

Opublikowano
Ja zmieniałem na te mniejsze :wink: fajniej sie składają :decayed:

Ja też, za satynowe nakładki płaciłem po 350, ale z jakiś rok temu:wink:

---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

A4 8K B8 A5 5D LISTWY KARBON KARBONY SLINE DEKORY (3074395639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może ktoś będzie chętny :wink: cena trochę wysoka, ale.....:naughty:

Opublikowano

Spóźniłeś się Grześ ? ja fotele S4 czarno białe wyrwałem za niezłą cene z Darłowa 6500, swoje całe czarne (angole) S4 sprzedałem za 6200 do Niemcowni:wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

A4 8K B8 A5 5D LISTWY KARBON KARBONY SLINE DEKORY (3074395639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest Gość na forum który ORI listwy przerabia na carbon. koszt około 1000 z ramkami zegarów.

były w ogóle listwy Crabon bez napisu :quattro:?

Opublikowano

jest Gość na forum który ORI listwy przerabia na carbon. koszt około 1000 z ramkami zegarów.

były w ogóle listwy Crabon bez napisu :quattro:?

Chyba nie było :wink: a przynajmniej nie spotkałem się do tej pory

Opublikowano

Nie wiem czy z poziomu softu da sie cos zrobic, mnie sie nie udalo. Fizycznie wystarczy podac stale +12V (T30) (najlepiej przez przelacznik) na cewke odpowiedniego przekaznika w bagazniku :)

chodzi o glowny gniazdo 12V - fajnie by bylo jakby sie to dalo zrobic. Poki co nie znalazlem, ani zadnego kodowania, ani innego sposobu wlaczenia tego.

W a3 kolega ma, i mu dziala normalnie, wiec na pewno jest jakis sposob :decayed:

Opublikowano

w A3 też miałem. a to tylko dlatego, że nie miałem pakietu dla palących i zamiast zapalniczki było gniazdo

Opublikowano

W sumie nienajgorzej sie stalo, ze to G450. Balem sie, ze DPF niedomaga, a tu sie okazuje, ze ma 0,21 l sadzy wiec chyba jeszcze posmiga.

Pytalem w berlinskim aso - 65 jurkow, tyle, ze na ebayu sprzedaja oryginaly po 41... Ustalam numer czesci z jednym sprzedawca i zamawiam.

NEU Audi Differenzdrucksensor DPF Sensor A3 A4 A6 TT G450 Drucksensor Filter | eBay

Gdyby ktos mial akurat otwarty katalog i mogl potwierdzic numer.. A4 '08 silnik CAPA...

Zrobie fotki przy wymianie i opisze dla potomnych.

Opublikowano

Do mnie właśnie idą carbony z RS5 :)

A przy okazji parę innych gratów ;)

Pochwalę się jak będą na pokładzie :)