Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Czyli "M" nie obsługuje bixa! A juz myślałem że podejdzie :/ iPad Tapatalk HD
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l wie ktos czy modul DAB bedzie odtwarzal w PL naziemne cyfrowe stacje radiowe DVB-T? Mam u siebie DAB, ale w zachodniej Polsce nigdzie mi nie dzialal - nic nie znajduje. Dziala natomiast fajnie w Niemcowni i Beneluxie. Nie działa w PL:kwasny: Z ori tunerem TV jest to samo:facepalm:
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l w B8 nie ma BOSE. jest tylko zwykły, Audi Sound System i B&O.. Grzesiu, zdjąłem tą osłonę pod kierownicą i nie znalazłem MCE tylko pełno bezpieczników.. w dobrym miejscu chociaż szukałem?
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Jędrzej jak odchylisz ten zawias z bezpiecznikami, ku twojemu jednemu i dobremu oku ukarze się moduł, nawet go Waćpanie kawałeczek widać: z tą szarą i różową wtyką
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Autor Nie masz VAGa żeby sprawdzić zamiast się bawić w odkręcanie śrubek ??
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l - 8K0 907 063 DObsługuje grzane stołki, pakiet QQ1 i bixenony. na takie odpowiedzi czekam ............dawać te numery ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- OEM Audi A4 8K BOSE loudspeaker grille - BKS-Tuning
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Ja tez bylem wlasnie sprawdzic i mam z koncowka D i mam bix i jeszcze pare pier**l:wink:
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli Na pewno są zarejestrowani na forum Audi concert musi mieć wzmacniacz z tylu po lewej? Mod´11; MMI3G - i u mienia niet... Jest na to kod na wlepce?
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli Na pewno są zarejestrowani na forum Audi concert musi mieć wzmacniacz z tylu po lewej? Mod´11; MMI3G - i u mienia niet... Jest na to kod na wlepce? wzmak jest juz w MMI 5F , jedynie B&0 ma wzmaka pewnie
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto?
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto? 41 tys. Aligator twierdzi, że mocniejszej serii nie miał.