Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Pomaluj na czarno, to jedyny słuszny kolor na ramkę grula No właśnie mam kratki czarne w połysku i zaczyna to schodzić na paru szczebelkach. Wolałbym chyba wymienić na czarny grill S5, ale dostać go strasznie ciężko Eee AUDI S5 GRILL CZARNY PDC (3309271738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Co może być powodem nie działającego komputera pokładowego oraz MMI 3g dodam że auto kumpla stało 2 tyg na zewnątrz nie było przez ten czas ruszane...
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Co może być powodem nie działającego komputera pokładowego oraz MMI 3gdodam że auto kumpla stało 2 tyg na zewnątrz nie było przez ten czas ruszane... Podłączałeś kompa ? , moze jakies błedy pokaze.... Rożnie bywa, jakis gryzon, moze jakiś bezpiecznik
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l reset nic nie daje, akumulator chyba dobry bo kolega odpalił auto, kompa niestety na chwilę obecną nie podłącze bo auto w niemczech jest... wiecie który bezpiecznik za to jest odpowiedzialny?
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Pomaluj na czarno, to jedyny słuszny kolor na ramkę grula No właśnie mam kratki czarne w połysku i zaczyna to schodzić na paru szczebelkach. Wolałbym chyba wymienić na czarny grill S5, ale dostać go strasznie ciężko Eee AUDI S5 GRILL CZARNY PDC (3309271738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. No właśnie, takie coś mam u siebie tylko S4. I tu jest problem co zrobić z ty,m znaczkiem S4, jak się go wyjmie to zostaje podstawa pusta wiec nie może być bez znaczka, S-Line nie pasuje Quatro nie pasuje, a jeździć traktorem z S4 na przodzie ... trochę lipa. Chociaż już miałem pytania czy to S4 Macie jakiś pomysł co tam wstawić ...
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Nie da rady tak zrobić , w liczniku masz diode (czujnik) ktory w zaleznosci od natezenia swiatła podswietla zegary Jest to mało widoczna kropka koło km/h Czyli wystarczy zakleic i bedzie jasno non stop? Ja mam auto, ale kolega w a5 placze...
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Macie jakiś pomysł co tam wstawić ... może: Turbo a tak na serio znajdź jakiś mały znaczek dope
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Nie da rady tak zrobić , w liczniku masz diode (czujnik) ktory w zaleznosci od natezenia swiatła podswietla zegary Jest to mało widoczna kropka koło km/h Czyli wystarczy zakleic i bedzie jasno non stop? Ja mam auto, ale kolega w a5 placze... potestowac trzeba
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Nie da rady tak zrobić , w liczniku masz diode (czujnik) ktory w zaleznosci od natezenia swiatła podswietla zegary Jest to mało widoczna kropka koło km/h Czyli wystarczy zakleic i bedzie jasno non stop? Ja mam auto, ale kolega w a5 placze... Chyba jest odwrotnie, jak zakleisz to nie będzie podświetlenia:wink:
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Chyba jest odwrotnie, jak zakleisz to nie będzie podświetlenia:wink:No właśnie:wink:
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l no raczej wtedy będzie stale tak jakby była ciemna noc W nocy nie korzysta z czujnika tylko z włączonych świateł a w dzień przy wyłączonych światłach z czujnika w liczniku:wink:
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l poranna dokładka wydechu http://imageshack.us/a/img593/8945/20130613080132.jpg http://imageshack.us/a/img195/1840/20130613080106.jpg No Jareczku, widzę, że modzisz ostatnio coraz więcej:wink:, fajnie wygląda:thumbup1: ori ?
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l panowie ma ktos na zbyciu tylni sline dyfuzor(sedan) na wydech po obu stronach?? bez kratki
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l A co ty na ori już nie miałem sił szukać i szukać w dobrych pieniądzach, a jak były to jak by ktoś po betonie przejechał i podeptał Prosto z Chin jak zamówiłem żarówki led dwukolorowe, to wziąłem te na próbę, powiem że są nawet OK Tylko jak głęboko zajrzysz pod zderzak to widać opaski...
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l A co ty na ori już nie miałem sił szukać i szukać w dobrych pieniądzach,a jak były to jak by ktoś po betonie przejechał i podeptał Prosto z Chin jak zamówiłem żarówki led dwukolorowe, to wziąłem te na próbę, powiem że są nawet OK Tylko jak głęboko zajrzysz pod zderzak to widać opaski... Wyglądają dobrze:wink:a kto Ci pod zderzak będzie zaglądał
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l poranna dokładka wydechu http://imageshack.us/a/img593/8945/20130613080132.jpg http://imageshack.us/a/img195/1840/20130613080106.jpg łładnie to wygląda .....Fajne masz klapki