Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto montował bluetootha w MMI 2G ? co jest potrzebne do tego ? i jakiego Bluta szukać bo są różne literki. czym się różnią ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kto montował bluetootha w MMI 2G ? co jest potrzebne do tego ? i jakiego Bluta szukać bo są różne literki. czym się różnią ?

Ja montowałem BTH do Concerta ale do MMI 2G chyba jest inny moduł, taki ze światłowodem.

Opublikowano
  • Autor

Pany jaki wzmak przychodzi do MMI 2G pod ASS ??

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

Zastanawiam się też nad wyjmakami do konektorów z kostek i nie wiem co wybrać... Yato zestaw za ~320 Jonnseway ~410 i jeszcze jakiś producent mi się przewinął... Poradźcie bo mam dosyć tej partyzantki z igłami i innymi pseudy wyjmakami :decayed:

Opublikowano

czyzby Pani, ktora redagowala ogloszenie zapomniala wpisac informacje nt silnika? :decayed:

jaki to ma silnik?

Opublikowano

2.0 170ps

Opublikowano

Wygląda fajnie ale cena chyba trochę wysoka nie ?

Opublikowano

No właśnie nie, bo według mnie ma nieduży przebieg i pakiet S-Line :wink:

Opublikowano

Gościu ode mnie :wink:

myślałem że to autko ziomala który to ma ale on swojej nie sprzedaje... powodzonka jutro :wink:

Opublikowano

Autko z salonu i bardzo dobry wypas :wink:

Przeciez cena nie jest sztywna :zdjecie:

Opublikowano

Panowie gdzie mogę online zamówić części z ASO ?

Opublikowano
  • Autor

Pany pomóżcie z tym wzmakiem...

Opublikowano

Autko z salonu i bardzo dobry wypas :wink:

Przeciez cena nie jest sztywna :zdjecie:

:grin:

---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Pano wie ma ktos wymiar jak przykleic emblematy s-line na błotnikach?

Opublikowano

Powiedzcie mi gdzie mogę zamówić rzeczy z ASO online bo www GEJOS nie dziala jak chce zamowic:facepalm:

Opublikowano
Powiedzcie mi gdzie mogę zamówić rzeczy z ASO online bo www GEJOS nie dziala jak chce zamowic:facepalm:

Już Ci kiedyś pisałem. Już dwa razy zamawiałem części w Porsche Połczyńska (dawniej Audi Viva) w Warszawie.

Wysyłasz na maila listę części, VIN pojazdu, adres i prosisz o wysyłkę. Dostajesz numer konta do przedpłaty (ja zawsze odsyłam potwierdzenie przelewu), dodają Ci 20 zł za przesyłkę kurierem i za dwa dni masz graty.

Z innej beczki. Jest temat o założeniu spryskiwaczy mgiełkowych do B6/B7 - http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-dzialanie-spryskiwaczy-mgielkowych-249553/

Da się te same części zastosować do B8? Chcę sobie wymienić, bo strasznie mnie wkurzają te... strumiennice :kox: No i mało efektywne są w czyszczeniu szyby.

Opublikowano

Z innej beczki. Jest temat o założeniu spryskiwaczy mgiełkowych do B6/B7 - http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-dzialanie-spryskiwaczy-mgielkowych-249553/

Da się te same części zastosować do B8? Chcę sobie wymienić, bo strasznie mnie wkurzają te... strumiennice :kox: No i mało efektywne są w czyszczeniu szyby.

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-monta-podgrzewanych-dysz-spryskiwaczy-szyb-216798/

ja to zrobilem u siebie i wrocilem do "strumienic" jakos mi jednak lepiej dziala choc wyglada tragicznie jak pryska

Opublikowano

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-monta-podgrzewanych-dysz-spryskiwaczy-szyb-216798/

ja to zrobilem u siebie i wrocilem do "strumienic" jakos mi jednak lepiej dziala choc wyglada tragicznie jak pryska

Nie zdążyłem z tym samym linkiem. :wink:

Swoją drogą też po jakimś czasie wyrzuciłem te mgiełkowe, mimo podpiłowania nie spełniają dobrze swojej roli. W sumie są projektowane do innego auta.

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

Jeszcze dodam, że miałem takie wcześniej w Pasku B6 (pewnie nawet takie same, bo te są od VW) i tam sprawdzały się świetnie.

Opublikowano

Już Ci kiedyś pisałem. Już dwa razy zamawiałem części w Porsche Połczyńska (dawniej Audi Viva) w Warszawie.

Wysyłasz na maila listę części, VIN pojazdu, adres i prosisz o wysyłkę. Dostajesz numer konta do przedpłaty (ja zawsze odsyłam potwierdzenie przelewu), dodają Ci 20 zł za przesyłkę kurierem i za dwa dni masz graty.

Dzięki złożyłem zapytanie pewnie jutro odpiszą :)

Opublikowano

Jaki typ żarników jest xenonie? D2S?