Opublikowano 3 Listopada 201312 l Rezał ktoś lampy od B8? Podejrzewam że soczewka w A4 i A5 to jest jedno i to samo, a nie ukrywam że mój poprzedni config od Gwertego świecił lepiej Pomimo tego że mam u siebie nowe lampy z lipca.
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Rezał ktoś lampy od B8? Podejrzewam że soczewka w A4 i A5 to jest jedno i to samo, a nie ukrywam że mój poprzedni config od Gwertego świecił lepiej Pomimo tego że mam u siebie nowe lampy z lipca. te dobrze świecą H11 29W CAN PRZECIWMGIELNE DZIENNA BMW X6 E71 (3608500863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. myślę, że soczewka A5 i A4 to jest to samo, ale warto sprawdzić... Giwerty ładuje do lamp zwykłych halogenowych soczewkę od A6 która troszeczkę gorzej świeci od naszych B8. Kilka osób, które znam zamawiali u niego do A4 b6 lampy do których wkładał soczewki z B8 - bardzo ładnie świecą.
Opublikowano 3 Listopada 201312 l już je widziałem. 2 sztuki z A4 i 2 sztuki z A5 jeżeli rotory to chcę 4 sztuki z A5. u mnie musi być ET max 33 bo i tak są mega schowane.. zwłaszcza z tyłu Ale gościu w opisie ma, że posiada drugi komplet z A5 z ET33:naughty: tak, widziałem.. ale pomalowane na czarno 19'' AUDI RS5 A5 8T ROTOR 9x19 ET33 felgi ORYGINAL (3645531028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 3 Listopada 201312 l już je widziałem. 2 sztuki z A4 i 2 sztuki z A5 jeżeli rotory to chcę 4 sztuki z A5. u mnie musi być ET max 33 bo i tak są mega schowane.. zwłaszcza z tyłu Ale gościu w opisie ma, że posiada drugi komplet z A5 z ET33:naughty: tak, widziałem.. ale pomalowane na czarno 19'' AUDI RS5 A5 8T ROTOR 9x19 ET33 felgi ORYGINAL (3645531028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. przypadkiem to nie jest plastidip?
Opublikowano 3 Listopada 201312 l jakbys miał biełe auto to nawet ok, szukaj całych srebrnych jak ori w rs4
Opublikowano 3 Listopada 201312 l szukam srebrnych albo 2-kolorowych na pewno nie czarne. nie do mojego koloru
Opublikowano 3 Listopada 201312 l jeszcze tylko musze znać właściwą pozycję znaczków na błotnikach i mogę rezać może ktoś pomierzy?? Daj maila to ci wysle O to i ja poprosze o wymiar, zresztan wklejcie tutaj, przyda sie kazdemu Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Jak by ktoś widział rotory 19 w wydaniu srebrnym to chętnie oblukam, taka wersja mnie najbardziej interesuje. 20'' AUDI RS5 A5 8T ROTOR 9x20 ET26 felgi ORYGINAL (3615238783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cos takiego tylko 19".
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Panie i Panowie zapisywać się!! http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/ brakuje 9 sztuk i Jarko będzie mógł zamawiać polarki!!
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Idiots guide needed: getting music from CD onto jukebox?? - A5_OC dobrze rozumiem? Można VCDS zmusić MMI do zgrania CD na hdd? ok, już mam Enable Import CDs to MMI's HD [Hidden menu] -Main/Diagnose/Settings -Import Media Set to 4 of 4 "Copy/Ripping"
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Idiots guide needed: getting music from CD onto jukebox?? - A5_OCdobrze rozumiem? Można VCDS zmusić MMI do zgrania CD na hdd? ok, już mam Enable Import CDs to MMI's HD [Hidden menu] -Main/Diagnose/Settings -Import Media Set to 4 of 4 "Copy/Ripping" W ukrytym MENU to zrobisz
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Jest ostrzeżenie ze zgrywanie długo trwa:eusathink: Ale po grzyba CD, w czasie jazdy nie słuchać różnicy pomiędzy MP3:decayed:
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Po tego że mam cały schowek płyt Nie przeszkadza ci to? Mi brakuje funkcji BT-stream`u taką jak mam w Smarcie. Wsiadam, i nic mnie nie obchodzi: żadnych kabli, ustawiania, grzebania. Muza leci z telefonu.
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Przeszkadza. Dlatego najlepszym wyjściem by była dla mnie zmieniarka. Ale jak już jest ten dysk to można go wykorzystać. System audio w B8 jest dość słaby. Jeździłem jakiś czas S-maxem z 2012 roku. Pomijając KAPITALNE nagłośnienie. To jeszcze parowanie tel z BT. Bajka. Spotify działało z poziomu samochodu.
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Pany, czy 550 zł za wymianę łożyska przedniego koła to nie jest zbyt wygórowana cena jak na Warszawę (nie ASO)?
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Pany, czy 550 zł za wymianę łożyska przedniego koła to nie jest zbyt wygórowana cena jak na Warszawę (nie ASO)? Za sama wymiane?
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Pany, czy 550 zł za wymianę łożyska przedniego koła to nie jest zbyt wygórowana cena jak na Warszawę (nie ASO)? Za sama wymiane? Sorry, nie doprecyzowałem. Koszt łącznie z ceną łożyska.