Opublikowano 27 Stycznia 201412 l jak dla mnie nie ma dużej różnicy między jedna a drugą lotką więc po co się męczyć +1 jak dla mnie zbędny zabieg Jest ładniejsza i inaczej wyprofilowana, kwestia gustu, mi się podoba Ja wychodzę z założenia, ze albo pełen S-line albo S-line bez S u mnie juz postanowione wiec bede szukal tej lotki. Jakby ktos znalazl przypadkiem to bede wdzieczny
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Dzięki Bogdan. Masz może numer tej pompki? Niestety nie, wiesz kupiłem kompletny zbiornik i nie interesowałem się pompką, ale będę miał chwilke to coś wyszukam:wink:
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Dzięki Bogdan. Masz może numer tej pompki? Niestety nie, wiesz kupiłem kompletny zbiornik i nie interesowałem się pompką, ale będę miał chwilke to coś wyszukam:wink: Super, dzięki!
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Pany, może ktoś polecić jakiś ludzki bagażnik na narty (trumna)? Żeby nie wiało od tego tandetą, trochę się zmieściło i jakoś ludzko wyglądało na aucie
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Panowie jeździł ktoś na takich ? chodzi mi o parametry. 9J et 33FELGA AUDI A6 19'' 5X112 9J ET33 4H0601025L AU035 (3892201186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Może ktoś ma foto jak taka felga wygląda na b8 ? Jeszcze jedno pytanko między felgą 8,5j a 9j w szerokości będzie różnica 5mm tak ? dobrze myślę ? Też mi się to koło podoba, najczęściej spotykane na A8, z dobrą oponą mogło by ciekawie wyglądać. Tak jak Miron pisze może przycierać jak będzie przysiadał na dziurach, może ratunkiem było by założenie opony 235/40R19, zawze masz o 5 mm głębiej krawędź opony. ---------- Post dopisany at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- A tutaj link do fajnej stronki, wpisujesz dotychczasowe parametry felgi albo felgi fabrycznej a poniżej tej nowej i wylicza Ci średnice, przekłamanie w wskazaniu km rysuje różnicę ET itp. Fajne do takiej prostej wizualizacji przy zmianie kół. Online Wheel and Tyre Fitment Calculator. Offset, Tyre Stretch and Speedo Error | Will They Fit
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Pany, może ktoś polecić jakiś ludzki bagażnik na narty (trumna)? Żeby nie wiało od tego tandetą, trochę się zmieściło i jakoś ludzko wyglądało na aucie Szukaj INTERPAKa. Czarny polysk, otwierany na obie strony. Albo THULE, ale to inna klasa cenowa... Ja mam Interpaka z kumplem do spolki i moge tylko polecic:wink: Cztery pary nart+ ekwipunek i nawet wyglada.
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Pany, może ktoś polecić jakiś ludzki bagażnik na narty (trumna)? Żeby nie wiało od tego tandetą, trochę się zmieściło i jakoś ludzko wyglądało na aucie Szukaj INTERPAKa. Czarny polysk, otwierany na obie strony. Albo THULE, ale to inna klasa cenowa... Ja mam Interpaka z kumplem do spolki i moge tylko polecic:wink: Cztery pary nart+ ekwipunek i nawet wyglada. Dzięki za info! Stwierdziłem, że w tym roku sobie wypożyczę. Zaklepałem Interpacka właśnie (model 6.6). Razem z belkami bazowymi za tydzień to koszt 250 zł (cena z Warszawy). Myślę, że na obecną chwilę to lepszy pomysł niż zakup, bo po zimie na Allegro mogą się pojawić tańsze sztuki. ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- Jeszcze jedno pytanie. Jak jest z mocowaniem np. nart w takim bagażniku? Po prostu wrzucasz do środka i sobie skaczą na dołkach, czy są jakieś "szelki", żeby to wszystko jakoś przymocować w środku?
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Pany, może ktoś polecić jakiś ludzki bagażnik na narty (trumna)? Żeby nie wiało od tego tandetą, trochę się zmieściło i jakoś ludzko wyglądało na aucie Szukaj INTERPAKa. Czarny polysk, otwierany na obie strony. Albo THULE, ale to inna klasa cenowa... Ja mam Interpaka z kumplem do spolki i moge tylko polecic:wink: Cztery pary nart+ ekwipunek i nawet wyglada. Dzięki za info! Stwierdziłem, że w tym roku sobie wypożyczę. Zaklepałem Interpacka właśnie (model 6.6). Razem z belkami bazowymi za tydzień to koszt 250 zł (cena z Warszawy). Myślę, że na obecną chwilę to lepszy pomysł niż zakup, bo po zimie na Allegro mogą się pojawić tańsze sztuki. ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- Jeszcze jedno pytanie. Jak jest z mocowaniem np. nart w takim bagażniku? Po prostu wrzucasz do środka i sobie skaczą na dołkach, czy są jakieś "szelki", żeby to wszystko jakoś przymocować w środku? Są pasy do mocowań też mam interpacka otwierany na obie strony. Nie używam go w ogóle w sumie. Ja bym wypożyczył za 5stów za miesiąc:P
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Ja potrzebuję tylko na tydzień Jakbyś chciał się pozbyć, to daj znać ---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- Padła mi żarówka. Jakie kupić na wymianę? - Osram Night Breaker Unlimited - Philips Blue Vision (nie dają jakiejś tandetnej niebieskiej poświaty?) - Philips Xtreme Vision - jakiś inny wynalazek?
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l W borze miałem Phillips Blue Vision i Xtreme Vision. Dużej różnicy na H4 nie widziałem, a Xtreme Viosn padły bardzo szybko. Blue Vision świeci dużo lepiej niż zwykłe H4, i całkiem ładnie wygląda, bo światło nie jest tak chamsko żółte
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Panowie, mam pytanko odnosnie kalibrowania kata skretu - od jakiegos czasu podczas jazdy na wprost mam kierownice skrzywiona o 11st w lewo i podobno da sie ja skalibrowac poprawnie. kalibracje robi sie na wylaczonym silniku/stacyjne/ czy zapalonym? bo juz sie pogubilem. mam u siebie ADS, ale wszystko odbywa sie w sterowniku STEERING WHEEL. dzieki z gory za wskazowki
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Jak masz fizycznie skręconą przy jeżdzie na wprost, to ustaw sobie zbieżność. Kompem to tu nic nie poradzisz.
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l geometria swoja droga. wiem, ze da sie ja ustawic poprzez kalibracje kata skretu - i o to pytam
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Kąt skrętu to sobie pewnie ustawisz ale kiera dalej będzie krzywo. ---------- Post dopisany at 00:59 ---------- Poprzedni post napisany at 00:56 ---------- Tu masz jak ustawić kąt skr. http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-crusie-control-system-tempomat-przelacznikami-195073/
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l dzieki - znam te schematy. tylko w dalszym ciagu nie wiem, czy trzeba miec wlaczony samochod, czy na wylaczonym silniku. a moze na stacyjce.