Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a to nie sa przypadkiem te turbiny, ktore montowane byly do 2009 i od 2009 roku?

Opublikowano

dużo rozbierania przy zmianie dekoru w tunelu środkowym? chce zamienić ten obrzydliwy plastik ..

Opublikowano
a to nie sa przypadkiem te turbiny, ktore montowane byly do 2009 i od 2009 roku?

etka :

03l145702e 09.2008 - 01.2010

03l145701e 10.2008

Opublikowano

etka :

03l145701e 10.2008

:hi:

Opublikowano
Do czego służy ten przycisk

http://s27.postimg.org/ibze7irin/image.jpg

Roleta elektryczna tylnej szyby, dotyczy tylko sedana, ewentualnie A5, niestety w Avancie nie dostępna, chociaż coś mamy fajnego co nie mają Avanty :wink:

a my sobie możemy przynajmniej klapę bagażnika zamykać z przycisku :P

Takiego moda bym sobie chetnie zdziałał, elektryczna klapa w sedanie to było by coś :)

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

dużo rozbierania przy zmianie dekoru w tunelu środkowym? chce zamienić ten obrzydliwy plastik ..

Fotele trzeba wywalić, panel klimatronika i potem trochę śrubek :). Dwie godzinki i wymienione.

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Fotele trzeba wywalić, panel klimatronika i potem trochę śrubek :). Dwie godzinki i wymienione.

Opublikowano

etka :

03l145701e 10.2008

Ok dzięki :hi:

Opublikowano

etka :

03l145701e 10.2008

:hi:

jest jeszcze kilka oznaczen :wink:

Opublikowano

a jest opis, ktora z nim posiada plastikowy "reduktor" a ktora normalny?

nie mam etki zeby sprawdzic :kwasny:

Opublikowano
Do czego służy ten przycisk

http://s27.postimg.org/ibze7irin/image.jpg

Roleta elektryczna tylnej szyby, dotyczy tylko sedana, ewentualnie A5, niestety w Avancie nie dostępna, chociaż coś mamy fajnego co nie mają Avanty :wink:

a my sobie możemy przynajmniej klapę bagażnika zamykać z przycisku :P

Takiego moda bym sobie chetnie zdziałał, elektryczna klapa w sedanie to było by coś :)

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

dziękuję :)

Opublikowano

Fotele trzeba wywalić ? eee ja normalnie bez tego wymieniłem.

Opublikowano

No wiesz wszystko się da, ja kiedyś wymieniłem grill przedni bez wyjmowania zderzaka i reflektorów. Żarniki xenonów też wymieniam spoko bez demontażu reflektorów a podobno jest łatwiej wyjąć całość. Z fotelami nie ma dużo roboty a masz przynajmniej ładny dostęp do wszystkiego wkoło.

Opublikowano

Panowie! Zamiast ropy zatankowałem benzynę. Auto bez odpalania pojechało do mechanika - dobrze że zauważyłem błąd podczas tankowania. Auto nie mogło zjechać z lawety (zaciągnięty ręczny) i mój mechanik odpalił je na 3 skundy aby zwolnić ręcznyć!!!! Mechanik jak i gościu z ADAC twierdzą że i tak była w przewodach ropa i nic się nie stało... Jutro ma spuścić i zalać ropą... Myślicie że to wystarczy??? f*ck!:/

Opublikowano
Panowie! Zamiast ropy zatankowałem benzynę. Auto bez odpalania pojechało do mechanika - dobrze że zauważyłem błąd podczas tankowania. Auto nie mogło zjechać z lawety (zaciągnięty ręczny) i mój mechanik odpalił je na 3 skundy aby zwolnić ręcznyć!!!! Mechanik jak i gościu z ADAC twierdzą że i tak była w przewodach ropa i nic się nie stało... Jutro ma spuścić i zalać ropą... Myślicie że to wystarczy??? f*ck!:/

jak tylko 3 sekundy to nie powinno się nic stać , ale radziłbym wymienić filtr paliwa bo do niego mogło wejść:hi:

Opublikowano
No wiesz wszystko się da, ja kiedyś wymieniłem grill przedni bez wyjmowania zderzaka i reflektorów. Żarniki xenonów też wymieniam spoko bez demontażu reflektorów a podobno jest łatwiej wyjąć całość. Z fotelami nie ma dużo roboty a masz przynajmniej ładny dostęp do wszystkiego wkoło.

Fotele absolutnie w niczym nie przeszkadzają. Do wyciągnięcia tunelu potrzeba tylko czasu około 30 minut. Jest wszystko opisane w dziale" zrób to sam". Sam to robilem 2 razy i poszlo mega szybko.

Opublikowano

Przy okazji można założyć podświetlenie do schowków i kubków :)

Opublikowano

Może ktoś sprawdzić czy z wciśniętym kluczykiem bez sprzęgła można włączyć i zwolnić ręczny?? Będe wdzięczny!

Opublikowano
Może ktoś sprawdzić czy z wciśniętym kluczykiem bez sprzęgła można włączyć i zwolnić ręczny?? Będe wdzięczny!

Przez VCDS

Opublikowano

Po włączeniu zapłonu bez odpalania auta można zwolnić ręczny przynajmnej u mnie można:wink: