Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz sobie w Hesti ja mam na 64tyś ubezpieczone stała wartość bez utraty zniżek naprawy w ASO asistance itp itd szyby płaciłem 2600zł mam 60% znizek OC i AZ

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Czyli jeszcze cos można bedzie porezać u ciebie :)

Opublikowano

sprobuj VCDS przy 8T0035223AN 020101 lub 010101

Grzesiu, kurcze nie wiem co jest ale w 47 nie ma możliwości kodowania bo się nie podświetla w VCDSie czy do tego potrzebny jest security acces?

Opublikowano

Dobryy

Szukam boczkow przód alkantara. Gdyby ktos gdzies widział to proszę o info:))

Opublikowano

Grzesiu, kurcze nie wiem co jest ale w 47 nie ma możliwości kodowania bo się nie podświetla w VCDSie czy do tego potrzebny jest security acces?

.........jak masz klona to nie ma co sie dziwić :)

security access nie ma

Opublikowano

Sprawdz sobie w Hesti ja mam na 64tyś ubezpieczone stała wartość bez utraty zniżek naprawy w ASO asistance itp itd szyby płaciłem 2600zł mam 60% znizek OC i AZ

Też właśnie w tym roku wybrałem (a właściwie Agent mi wybrał) Hestię. Podobne ubezpieczenie (OC/AC, max zniżki, szyby, assistance na Europę, itp) wyszło mi 2300zł przy wartości auta 71000 netto.

Opublikowano

Panowie jak wyjąc z przodu czujnik ABS bez uszkodzenia go ? oczywiście piasta wyjęta na stole

Opublikowano

.........jak masz klona to nie ma co sie dziwić :)

security access nie ma

niestety oryginał VCDS też nie widzi opcji kodowania dlatego daje sobie z tym spokój :kwasny:

Edytowane przez waldih1979

Opublikowano

Panowie jak wyjąc z przodu czujnik ABS bez uszkodzenia go ? oczywiście piasta wyjęta na stole

3oTJxfQ.png

Opublikowano

Też właśnie w tym roku wybrałem (a właściwie Agent mi wybrał) Hestię. Podobne ubezpieczenie (OC/AC, max zniżki, szyby, assistance na Europę, itp) wyszło mi 2300zł przy wartości auta 71000 netto.

Kurcze u mnie Hestia tak dobrze nie wyszła, ale zdecydowanie lepiej niż PZU, 60500 wartość auta przy ochronie zniżek, opcji serwis i gwarancji stałej wartości auta za 2100. Przesłałem to agentów z PZU mówi ze jeszcze coś podziała[emoji12]
Opublikowano

3oTJxfQ.png

chodziło o to ze czujnik nie chciał się ruszać ale pomoczony cała noc lekko pukajac od wnetrza wyszedł. Teraz walka z mocowaniem górnych wachaczy chyba śruba się skrzywila i za chiny nie chce się wykręcić ale jutro jakos ja zmecze. Przy zamowieniu górnych wachaczy jest ta sruba w komplecie
Opublikowano

gorna sruba to tylko palnik :)

ok to będzie dzisiaj grzanie i tak stwierdziłem że lepiej odrazu wymienić górne wachacze :/ a miala być tylko wymiana łożyska i przegubu :D

Opublikowano

dlaczego nie da się wkleić zdjęć na forum :eusathink:

Edytowane przez Love-AUDI

Opublikowano

Panowie czy ktoś próbował przetoczyć felgi a w zasadzie otwór na piaste? bo nie wiem czy to ma sens :jerk:

Opublikowano

Panowie czy ktoś próbował przetoczyć felgi a w zasadzie otwór na piaste? bo nie wiem czy to ma sens :jerk:

Ma sens ale jak robi to ktoś kto się na tym dobrze zna !!

Opublikowano

Poza tym musisz znaleźć firmę która ma tokarke która złapie w szczękach fi twojej felgi. Pod 18-19" musi juz być konkretna obrabiarka.