Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam 1NK w deskę bez Q, jakby się wam gdzies w dobrej kasie trafiła dajcie znaka :)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znowu dioda mi padła w lampie klapy, heh to już zaczyna być męczące, widziałem podróby chińskie za 800 chyba kupię i powinien być spokój bo nie wierzę żeby chińska lampa wytrzymała tylko 2 mies. Wczoraj na A1 wyprzedzał mnie A4 też miał przepalone to jakaś kpina od Audi jest, chyba taniej było by tył na lifta walnąć niż te lampy wymieniać :).

Opublikowano

Sam odpowiedziałeś sobie co najlepiej zrobić;) lampy lifta kozackie są tylko ta wymiana klapy nie uśmiecha sie, prawda?;) Nie ma magika co by wymienił diodę?

Opublikowano

Koledzy, czy servotronic o numerze 8T1 422 065 N (chyba z A5) podejdzie do B8?

Opublikowano

Koledzy, czy servotronic o numerze 8T1 422 065 N (chyba z A5) podejdzie do B8?

Tak bez problemu :) magle są te same

Opublikowano

szukam 1NK w deskę bez Q, jakby się wam gdzies w dobrej kasie trafiła dajcie znaka :)

nie wiem czy to dobra cena ale tu masz http://allegro.pl/audi-a4-b8-listwa-ozdobna-konsoli-1nk-8k1853190-i4901185747.html

Widziałem juz, ale szukam w lepszej kasie;)

Opublikowano

Poliftowe siodła z pamięcią pasują do przedlifta P&P, czy trzeba liczyć się z niespodziankami?

Opublikowano

Wtyczki od poduszek podobno inne :wink:

Opublikowano

Wtyczki inne edraven wymieniał z tego co pamiętam i zmieniał wtyki

Opublikowano

CAM00454.jpg

chłopaki co to za kubek czy nie wiem co Wrc ma w uchwycie na napoje ??

Opublikowano

Wtyczki od poduszek podobno inne :wink:

Potwierdzam :) Trzeba szukać po ludziach co fotele na części rozbierają bo w ASO cena kosmos.

Opublikowano

ale chyba nie w kazdym przypadku trzeba zmieniac te wtyczki ? Nie jest to zalezne od tego jakie fotele wczesniej siedzialy ?

Opublikowano

Ja mam alcantarę z polifta i nie zmieniałem żandych kostek wcześniej miałem materiały podgrzewane i z elektryczną lędźwią teraz skóry też mam w tej samej konfiguracji.

Opublikowano

Jak masz fotel przedlift obecnie a zmieniasz na polift to musisz zmienic wtyczke w nowych stołkach na przedliftową. ALe warto kupić stołki i sprawdzić na żywca bo niewiadomo czy zmiana wtyczki było dokładnie z przejściem na polift całego auta.

Opublikowano

ale sysek ci napisal ze nie koniecznie on np tez wlasnie zmienial i zadnych kostek nie wymienial a ma polifotwe stolki s-line

Opublikowano

Sorry, nie widziałem tego posta. W takim razie tak jak pisałem przejście na inne kostki nie zbiegło się z przejściem auta na polift tylko później. Ja mam stołki początek 2013r i też z materiału z grzaniem i lędźwiami przechodziłem na Sline takie same. A Ty Sysek z którego roku masz nowe stołki? Może też być taka opcja że przeszli na nowe kostki jeszcze w przedlifcie i ktoś kto miał "młodego" przedlifta nie musiał zmieniać kostek :eusathink:

Ktoś chce kupić zegarek audi? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Audi Sport Chronograaf Oris - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Exclusieve Audi Sinn Horloge - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Sikor konkret, ale cena jak za komplet nówek rotorów :D Wole rotory;)

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Miałem chrapkę na te siodła z RS-a co Turzol zapodał, ale jak kolo usłyszał ze trza do Rajchu wysłać, to mu od razu mu cena na siedem skoczyła :facepalm: A taki h...jak Bolka trampki!

Za siedem kola to mi WRC whirpool zamontuje! :D

Także jak by ktoś, coś ciekawego widział na pełnej elektryce(raczej nie- Recaro), to proszę dać znać :wink: