Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, nie widziałem tego posta. W takim razie tak jak pisałem przejście na inne kostki nie zbiegło się z przejściem auta na polift tylko później. Ja mam stołki początek 2013r i też z materiału z grzaniem i lędźwiami przechodziłem na Sline takie same. A Ty Sysek z którego roku masz nowe stołki? Może też być taka opcja że przeszli na nowe kostki jeszcze w przedlifcie i ktoś kto miał "młodego" przedlifta nie musiał zmieniać kostek :eusathink:

Ktoś chce kupić zegarek audi? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Audi Sport Chronograaf Oris - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Exclusieve Audi Sinn Horloge - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Sikor konkret, ale cena jak za komplet nówek rotorów :D Wole rotory;)

Rotory w ASO są po 700€ sztuka więc jak nie liczyć 2800€ czyli do super zegarka jeszcze mało :grin::facepalm:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A pełna skóra RS Cię interesuje ? takie same jak tamte ale pełna skóra też z pamięcią tylko chyba nie mają blend B&O

Te z RSa sam bym przygarnął jakby ktoś był chętny na moje :)

Opublikowano

Sorry, nie widziałem tego posta. W takim razie tak jak pisałem przejście na inne kostki nie zbiegło się z przejściem auta na polift tylko później. Ja mam stołki początek 2013r i też z materiału z grzaniem i lędźwiami przechodziłem na Sline takie same. A Ty Sysek z którego roku masz nowe stołki? Może też być taka opcja że przeszli na nowe kostki jeszcze w przedlifcie i ktoś kto miał "młodego" przedlifta nie musiał zmieniać kostek :eusathink:

Ktoś chce kupić zegarek audi? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Audi Sport Chronograaf Oris - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Exclusieve Audi Sinn Horloge - Audi Uurwerken - Lifestyle Audi - Lifestyle : Udenhout Webshop

Sikor konkret, ale cena jak za komplet nówek rotorów :D Wole rotory;)

GDYBY CENA BYŁA W RUBLACH :tongue4:

Opublikowano

Exklusiv pakiet(taki jak u WRC) by mi najbardziej pasował. Ale naturalnie na wszystkie ciekawe propozycje jestem otwarty. :)

Opublikowano

Czy da się wyciągnąć chłodnicę wody w CAGA tak żeby nie rozpruwać całego pasa?? :facepalm:

Opublikowano

Panowie jak się odczytuje rocznik na szybach??

Opublikowano

Moje fotele są z sierpnia 2012 o ile pamiętam i żadnych kostek nie musiałem zmieniać wszystko pasowało p&p wiem bo sam przekładałem.

Opublikowano

Czujnik ruchu w lampce podsufitki - może ktoś wytłumaczyć jak to działa ?

Opublikowano

Podam Ci na przykładzie zdjęcia z allegro w tym czerwonym kółku jest cyfra w tym przypadku 9 czyli szyba z 2009roku zawsze jest podana ostatnia cyfra z rocznika produkcji.

http://images70.fotosik.pl/465/36d3093d5f616963.jpg

Edytowane przez sysek27

Opublikowano

Czujnik ruchu w lampce podsufitki - może ktoś wytłumaczyć jak to działa ?

Jest to czujnik alarmu.
Opublikowano

Podam Ci na przykładzie zdjęcia z allegro w tym czerwonym kółku jest cyfra w tym przypadku 9 czyli szyba z 2009roku zawsze jest podana ostatnia cyfra z rocznika produkcji.

http://images70.fotosik.pl/465/36d3093d5f616963.jpg

Oprócz cyfry (rok), ważne też są kropki oznczające miesiąc. Np. 5 kropek to maj, a 9 to wrzesień. Do poczytania o reszcie oznaczeń (np. kraj homologacji): http://www.samnet.com.pl/wartowiedziec.php

Opublikowano

Czy da się wyciągnąć chłodnicę wody w CAGA tak żeby nie rozpruwać całego pasa?? :facepalm:

A co żeś Miodzio napsuł :naughty:

Opublikowano

Podziękował :hi:

A oznaczenie AS3 dotyczy się przyciemnienia szyb - dobrze myślę? Tak mi wyszło z tych przykładów co podaliście.

Opublikowano

Powitać zmieniał ktos ramki szyb na te chrom ?

Edytowane przez skrab

Opublikowano

Pewnie kilku ;) Mod fajny ale wymaga wyciągnięcia i wklejenia nowych bocznych tylnych szyb

Opublikowano

Pewnie kilku ;) Mod fajny ale wymaga wyciągnięcia i wklejenia nowych bocznych tylnych szyb

A jest jakis instruktarz montazu na forum?

Opublikowano

Skrab, nie kombinuj z ramkami bo w ..uj rzeźby jest tylko idz w black bo masz czarną furę, lepiej grilla zmienić na czarny i gitara będzie. :)

Opublikowano

:grin: no przeciez mam czarny ,co sugerujesz?

Opublikowano

Grill z tego co widzę masz srebrny z szarymi żebrami, kup od wersji Black 9albo pomaluj w czarną perłę) , relingi masz czarne więc zostaw czarne albo daj do lakierowania w ten sam co grill, to samo zrobiłbym z kratkami halo i będzie wyglądać kozacko! Generalnie pozbyć się chromów na zewnątrz.

Opublikowano

Generalnie pozbyć się chromów na zewnątrz.

Nie namawiaj do złego niech robi nie bedzie się nudził przynajmniej :grin: