Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Do zmiany dekoru trzeba wyciągać tunel? tak trzeba, śruby mocowane są od dołu i nie ma innego dojścia do nich
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Do zmiany dekoru trzeba wyciągać tunel? niestety i do tego jeszcze milion śrub do odkręcenia
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Panowie napiszcie nr amortyzatorow 1BV . Jakie litery 8K0 413 031 ?? Pytajnik czyli jakie literki maja amorki 1 BV?
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l zapytam jeszcze raz zna koś przekrój przewodu zasilającego pompkę spryskiwaczy bixenonu
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l zapytam jeszcze raz zna koś przekrój przewodu zasilającego pompkę spryskiwaczy bixenonuGóral zrób tak:Kup w serwisie ori łącznik węża od spryskow xenonu, taka szybkozłączka. Pojedź do motoryzacyjnego i będziesz miał znacznik jaki waż kupić. Szybkozłączka kosztuje 7 zł. Ja tak zrobiłem jak dokupywalem kawałek węża. Jedna mi została ale nie mogę odnaleźć.
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Panowie stosował ktoś warto brać ? http://allegro.pl/wahacz-e-prawy-lewy-przod-dolny-audi-a4-b8-a5-q5-w-i5467394632.html
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l zapytam jeszcze raz zna koś przekrój przewodu zasilającego pompkę spryskiwaczy bixenonuGóral zrób tak:Kup w serwisie ori łącznik węża od spryskow xenonu, taka szybkozłączka. Pojedź do motoryzacyjnego i będziesz miał znacznik jaki waż kupić. Szybkozłączka kosztuje 7 zł. Ja tak zrobiłem jak dokupywalem kawałek węża. Jedna mi została ale nie mogę odnaleźć. dzięki, ale pytałem o kabeleki zasilające ma koś nr kostki i nr pinu w MCE gdzie idzie zasilanie do pompki spryskiwaczy xenonów gdzieś mi wcięło a auto rozebrane Edytowane 24 Czerwca 201511 l przez Góral65
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Panowie czy to jest liftowy S-line?? pomijajac fakt ze zdjecie jest "do gory nogami" - to tak, to jest sline z nowej A5.
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l No cene już znalazłem, tylko nie wiedziałem czy S czy nie, A4 659 PLN czy jakoś tak
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Panowie a ile pracy z wymianą sterownika silnika tak aby można było uruchomić ACC bo mój nie przyjmuje kodowania ...
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l Panowie napiszcie nr amortyzatorow 1BV . Jakie litery 8K0 413 031 ?? Pytajnik czyli jakie literki maja amorki 1 BV? Napisze ktos jakie nr maja amorki 1 BV?
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l Panowie a ile pracy z wymianą sterownika silnika tak aby można było uruchomić ACC bo mój nie przyjmuje kodowania ... Januszszo no z tego co wiem to podszybe leci pach pach odkręcasz 4-6 śrub pokrywy sterownika, zdejmujesz i ciągniesz drania w górę
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l Dodatkowo zdjęcie obejmy na wiązkach (szlifierka w ruch) , odkecenie śrub na pokrywie, walka z uszczelką a później klonowanie starego i programowanie nowego sterownika, flash i procek. Objemy możesz nie mieć, bo one chyba były wprowadzane po 2009 ile mnie pamięc nie myli. Edytowane 25 Czerwca 201511 l przez edraven