Opublikowano 12 Grudnia 201510 l Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą. Czasami mam. Pisz pw Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ? Raczej taśma zostaje.Zmieniałem u siebie taśmę poliftową do kiery przedliftowej i wsjo pasuje.
Opublikowano 12 Grudnia 201510 l Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą. Czasami mam. Pisz pw Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ? 10 minut roboty. wyjmujesz i wkładasz. edit: dziwnie to brzmi haha
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 .
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Mam ori taką siatke ale do sedana . Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi.
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi?
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Mam ori taką siatke ale do sedana . Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi. A to jakaś różnica jest ?
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Może ktoś podrzucić kodowania żeby hamulec ręczny zwalniał się także jak pasy mamy nie zapięte. Gdzieś na forum czytałem o tym ale nie mogę tego teraz odnaleźć. Spróbuj to: "Enable Release Parking Brake without putting seatbelt [53 - Parking Brake][security Access - 16] (Enter code presented by program) [Adaptation - 10] -> Channel 7 Set to 0" Poszło bez problemu. Dzięki A mam jeszcze pytanko. Czy osoby które mają u siebie Concert mają zakodowane podświetlenie pod nogami podczas jazdy? Nie mogę dodać do MENU żeby pokazały mi się w opcacjach CAR. Sterownik 09 przekodowałem bez problemu i lampki świecą podczas jazdy ale nie mogę dodać ustawień do MENU. Robię według tej instrukcji: STG 56 (Radio) auswählen STG Lange Codierung -> Funktion 07 Byte 8 Bit 7 aktivieren
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 . Ja mam u siebie od A3 8V ogólnie pasi ale jest troszkę mniejsza niż ORI A4 i po zapięciu w uchwytach jest mocno napięta, mówię tu o siatce na haczyki. Jak chcesz to mam na sprzedaż ORI siatkę A4 mocowaną w szynach
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi? 1500 Euro
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi? 1500 Nom ok ale zderzak i koncowki czy cos wiecej ? Euro
Opublikowano 14 Grudnia 201510 l Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ? Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ?
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Concert, symphony, 2G, 2G high, 3G, 3G+ i moze jeszcze jakies o ktorych zapomnialem. Jesli masz concert lub symphony to konsole masz na srodku, nad panelem klimy, jesli te z "G" to masz konsole na okolo galki zmiany biegow
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. Konsola od radia jest nad panelem klimy.
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. Konsola od radia jest nad panelem klimy. Masz napisane na środku radia.
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Masz concert, nie pamietam jak tam sie zmienia jezyk. Sprobuj car +setup
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Polski język był dopiero po 2012r , i to nie wszystkich, na pewno w 3g+ dało się zmienić ale c zy w concercie też to nie wiem Edytowane 15 Grudnia 201510 l przez dzg