Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą.

Czasami mam. Pisz pw

Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ?

Raczej taśma zostaje.Zmieniałem u siebie taśmę poliftową do kiery przedliftowej i wsjo pasuje.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą.

Czasami mam. Pisz pw

Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ?

10 minut roboty. wyjmujesz i wkładasz.

edit:

dziwnie to brzmi haha

Opublikowano

Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 .

Opublikowano

Mam ori taką siatke ale do sedana .

Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi.

Opublikowano

http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi?

Opublikowano

Mam ori taką siatke ale do sedana .

Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi.

A to jakaś różnica jest ?

Opublikowano

Może ktoś podrzucić kodowania żeby hamulec ręczny zwalniał się także jak pasy mamy nie zapięte. Gdzieś na forum czytałem o tym ale nie mogę tego teraz odnaleźć.

Spróbuj to:

"Enable Release Parking Brake without putting seatbelt [53 - Parking Brake][security Access - 16] (Enter code presented by program) [Adaptation - 10] -> Channel 7 Set to 0"

Poszło bez problemu. Dzięki

A mam jeszcze pytanko. Czy osoby które mają u siebie Concert mają zakodowane podświetlenie pod nogami podczas jazdy? Nie mogę dodać do MENU żeby pokazały mi się w opcacjach CAR. Sterownik 09 przekodowałem bez problemu i lampki świecą podczas jazdy ale nie mogę dodać ustawień do MENU.

Robię według tej instrukcji:

1. STG 56 (Radio) auswählen
  2. STG Lange Codierung -> Funktion 07
  3. Byte 8
  4. Bit 7 aktivieren
Opublikowano

Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 .

Ja mam u siebie od A3 8V ogólnie pasi ale jest troszkę mniejsza niż ORI A4 i po zapięciu w uchwytach jest mocno napięta, mówię tu o siatce na haczyki.

Jak chcesz to mam na sprzedaż ORI siatkę A4 mocowaną w szynach

Opublikowano

http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi?

1500

Euro :D

Opublikowano

1500

Nom ok ale zderzak i koncowki czy cos wiecej ?

Euro :D

Opublikowano

znając życie to sama skorupa do malowania :wink:

Opublikowano

jak to ma byc taka cena to kurde to jest ze złota chyba

Opublikowano

Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ?

Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ?

Opublikowano

jakie masz mmi ??

Opublikowano

Hmmm, a jakie sa, po czym/jak je odroznic? :D

Opublikowano

Concert, symphony, 2G, 2G high, 3G, 3G+ i moze jeszcze jakies o ktorych zapomnialem. Jesli masz concert lub symphony to konsole masz na srodku, nad panelem klimy, jesli te z "G" to masz konsole na okolo galki zmiany biegow

Opublikowano

Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. ;)male_b9a268469e8fd25d459c64cf32828.jpg

Konsola od radia jest nad panelem klimy. ;)

Opublikowano

Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. ;)male_b9a268469e8fd25d459c64cf32828.jpg

Konsola od radia jest nad panelem klimy. ;)

Masz napisane na środku radia.

Opublikowano

Masz concert, nie pamietam jak tam sie zmienia jezyk. Sprobuj car +setup

Opublikowano

Polski język był dopiero po 2012r , i to nie wszystkich, na pewno w 3g+ dało się zmienić ale c zy w concercie też to nie wiem

Edytowane przez dzg