Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Auto jest z 2013r. Pisalem wczesniej, ze w opcjach jezyka nie ma tam polskiego i chodzilo mi o to, czy da sie go jakos "dodac" !?
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l 3G+ twardy dysk ma tylko taka opcje .....ale spotkałem sie ze nie wszystkie
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Hmm, myslalem, ze u mnie w concercie tez byla taka opcja. Pewnie sie mylilem Mam pytanie. Pare dni temu w aucie zostalo zmienione radio z concerta na 3G+ i zauwazylem, ze kluczyki ledwo co dzialaja... Auto otworze dopiero z bardzo bliska, okolo 1m. I to nie za pierwszym razem, musze z 2 razy kliknac zeby auto sie otworzylo (mrugnelo kierunkami) Mial ktos taki problem? Trzeba cos moze dokodowac? Uprzedzajac pytania, probowalem tez drugim kluczykiem i zmienilem takze baterie, nic nie pomoglo. Edytowane 15 Grudnia 201510 l przez Kooga
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Pewnie da radę ale koszta w granicach 500-600zł za język polski. Jeśli chodzi o zmianę na angielski penie da sie to zrobić VCDS
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Hmm, myslalem, ze u mnie w concercie tez byla taka opcja. Pewnie sie mylilem Mam pytanie. Pare dni temu w aucie zostalo zmienione radio z concerta na 3G+ i zauwazylem, ze kluczyki ledwo co dzialaja... Auto otworze dopiero z bardzo bliska, okolo 1m. I to nie za pierwszym razem, musze z 2 razy kliknac zeby auto sie otworzylo (mrugnelo kierunkami) Mial ktos taki problem? Trzeba cos moze dokodowac? Uprzedzajac pytania, probowalem tez drugim kluczykiem i zmienilem takze baterie, nic nie pomoglo. Z KOMFORTU idzie kabel do wzmacniacza antenowego, ktory jest po lewej stronie kolo slupka C Wzmacniacz antenowy był zmieniany ? jakies błedy ?
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Pewnie da radę ale koszta w granicach 500-600zł za język polski. Jeśli chodzi o zmianę na angielski penie da sie to zrobić VCDS Angielski jest obecnie ustawiony, ale to auto Teścia i wolałby po polsku miec.
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. Konsola od radia jest nad panelem klimy. zwykłe proste RADIO PL MENU robi chyba jedna firma w PL , koszt to gdzies 700 pln
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l :music https://www.youtube.com/watch?v=s1wXM0X9cHI#t=13 czy silniki klapy bagażnika z Q5 pasują do naszych autek? Edytowane 15 Grudnia 201510 l przez wrzosu
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Panowie ta kierownica to oryginalne szycie ? http://allegro.pl/kierownica-scieta-audi-a4-a5-8k0-8k-lift-lifting-i5846291835.html
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Obszywana Coś mi właśnie nie pasowało..Cholerka ciężko wyhaczyć kierke 8K0 w dobrym pieniądzu
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Obszywana Coś mi właśnie nie pasowało..Cholerka ciężko wyhaczyć kierke 8K0 w dobrym pieniądzu za 150 zeta oddam poliftowa czteroramienna
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=-Ycwliv44ic wam powiem ze całkiem fajnie to wygląda z funkcja kierunkowskazu
Opublikowano 17 Grudnia 201510 l panowie jest ktoś chętny na stołki z s5 coupe, polskory+biała alkantara w pełnym prądzie? do naprawienia podłokietnik bo się nie zamyka i ulamany plastik przy przyciskach sterowania u kierowcy;) stan bdb, jednak należy im się czyszczenie;) za całość chce 3.5k jeśli naprawie te mankamenty to 4k do negocjacji niewielkich;)
Opublikowano 18 Grudnia 201510 l Znajdzie się chętny na roletę szyby tylnej do sedana ? Mam takowy komplecik.