Opublikowano 11 Lutego 201610 l jeden moduł to pamieć a drugi komputer fotela? mogłby ktoś rzucić zdjęciem jak wygląda fotel od spodu z pamięcią? http://allegro.pl/audi-a4-b8-s-line-tapicerka-skorzana-fotele-skora-i5980435837.htmlprzykładowa aukcja moduł jest akurat wyjety
Opublikowano 11 Lutego 201610 l no właśnie ciekawi mnie to bo sprawdzałem po liniach i w wiązkach które idą po bokach oparć kanapy tylnej po prawej stronie idą trzy kable antenowe , po lewej stronie też idą trzy kable antenowe , następnie skręcają wiązki wzdłuż siedzenia tylnego w stronę tunelu środkowego a pod tunelem widać już tylko dwa kable antenowe , jeden idzie prawdopodobnie do sterownika nawigacji czyli z wtyczką niebieską a drugi do podłączenia telefonu w schowku .więc gdzie kończą się pozostałe cztery ? Na odcinku tunelu pomiędzy siedzeniem tylnym a tunelem środkowym ciężko podnieść wykładzinę , w dodatku te wszystkie kable idą dodatkowo w takiej plastikowej osłonie , jest możliwe że tam może coś się znajdować ? Jeden wzmacniacz znajduję się też w bagażniku po prawej stronie za modułem komfortu , jest to wzmacniacz chyba od telefonu W kazdym A4 jest przygotowana instalacja w szybach pod wzmacniacze TV oraz DAB
Opublikowano 11 Lutego 201610 l A czy jeśli mam sterowniki pod fotelami i chce tylko aby działała Mi regulacja fotela to wystarczy podpiąć zasilanie w czerwoną kostkę i będzie działać wszystko? Czy konieczne jest usunięcie sterowników i przerobienie instalacji?? Może ktoś z podkarpackiego potrafi zdjąć ochronę ze sterowników i podłączenie wszystkiego??
Opublikowano 11 Lutego 201610 l Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany.
Opublikowano 11 Lutego 201610 l A czy jeśli mam sterowniki pod fotelami i chce tylko aby działała Mi regulacja fotela to wystarczy podpiąć zasilanie w czerwoną kostkę i będzie działać wszystko? Czy konieczne jest usunięcie sterowników i przerobienie instalacji?? Może ktoś z podkarpackiego potrafi zdjąć ochronę ze sterowników i podłączenie wszystkiego?? Masz szczescie, ze jestes z Rzeszowa i jeszcze się kuwa pyta czy jest ktoś kto potrafi :D W A L D I curfa co Ty z księżyca spadłeś nie pitol nie kombinuj obejśc piszmm do Grzesia WRCLaguna on Ci zrobi pamięć i wszystko będzia działać a tak z innej beczki chłopy no dam sobie głowe urwać ze widziałęm taka osłone ale jakby jeszcze z dziubkiem do przytrzymania tej zyabawszej klapki od płytu.. poratujecie ?? 8K1819447B Edytowane 11 Lutego 201610 l przez amaradaar
Opublikowano 11 Lutego 201610 l Wiem przecież, że Grzesiek to potrafi zrobić ale Mi chodzi bardziej o ściągniecie ochrony, dlatego pytam
Opublikowano 12 Lutego 201610 l w RZ nie znam nikogo kto sciaga ale cos poradzimy Instalacje mozna zrobic pod Pamiec
Opublikowano 12 Lutego 201610 l Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany. Naprawde nikt nie ma standardowego wydechu? Wystarczy mi szerokość tego wycięcia.
Opublikowano 12 Lutego 201610 l Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany. Naprawde nikt nie ma standardowego wydechu? Wystarczy mi szerokość tego wycięcia. 20cm
Opublikowano 12 Lutego 201610 l Panowie, mógłby mi któryś posiadacz dwóch rurek po lewej w 2.0 tdi zmierzyć jakiej, maksymalnej średnicy końcówki zmieszczą w wycięciu dyfuzora? Będę zobowiązany.Naprawde nikt nie ma standardowego wydechu? Wystarczy mi szerokość tego wycięcia. 20cm Dzięki!
Opublikowano 12 Lutego 201610 l Wiem przecież, że Grzesiek to potrafi zrobić ale Mi chodzi bardziej o ściągniecie ochrony, dlatego pytam Grzesiu ma nieograniczone Moce 8K1819447B ktoś coś pomoże mi ?? Edytowane 12 Lutego 201610 l przez amaradaar
Opublikowano 12 Lutego 201610 l w RZ nie znam nikogo kto sciaga ale cos poradzimy Instalacje mozna zrobic pod Pamiec Mam instalację boczków i boczki, muszę Cię złapać na spocie
Opublikowano 12 Lutego 201610 l a tak z innej beczki chłopy no dam sobie głowe urwać ze widziałęm taka osłone ale jakby jeszcze z dziubkiem do przytrzymania tej zyabawszej klapki od płytu.. poratujecie A po Polsku to co Ty chcesz?
Opublikowano 12 Lutego 201610 l Hej!!! Pany potrzebuję dołożyć nawigacje do opla insigni ,ma może ktoś z was namiar w małopolsce
Opublikowano 12 Lutego 201610 l no właśnie ciekawi mnie to bo sprawdzałem po liniach i w wiązkach które idą po bokach oparć kanapy tylnej po prawej stronie idą trzy kable antenowe , po lewej stronie też idą trzy kable antenowe , następnie skręcają wiązki wzdłuż siedzenia tylnego w stronę tunelu środkowego a pod tunelem widać już tylko dwa kable antenowe , jeden idzie prawdopodobnie do sterownika nawigacji czyli z wtyczką niebieską a drugi do podłączenia telefonu w schowku .więc gdzie kończą się pozostałe cztery ? Na odcinku tunelu pomiędzy siedzeniem tylnym a tunelem środkowym ciężko podnieść wykładzinę , w dodatku te wszystkie kable idą dodatkowo w takiej plastikowej osłonie , jest możliwe że tam może coś się znajdować ? Jeden wzmacniacz znajduję się też w bagażniku po prawej stronie za modułem komfortu , jest to wzmacniacz chyba od telefonu A czemu szukasz tego wzmacniacza ?? Jakis problem z radiem, bo ja po zmianie z czerwonej nawigacji na 3G High a potem 3G Plus mam totalne pogorszenie jakości sygnału i nie mogę tego rozkminić ...