Opublikowano 20 Marca 201610 l Szukam rolety prawej do Sedana może ktoś ma ???? Kupie lub wymienie za rolety do Avanta
Opublikowano 20 Marca 201610 l Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca wszystko zależy ile kasy się ma wszystko jest do zrobienia wszystkie CR są prawie identyczne 120 czy 170 różnica w turbinie i sofcie 120 można zrobić 200KM I 170 też na 200KM najtaniej żeby osiągnąć 200KM jest z 170 bo ni trzeb zmieniać turbo Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca klimatyzacje 3 strefy mmi 3g+ (którego i tak nie bedziesz miał w przedlifcie) Q nie dokładałem więc nie wiem ... a tak to reszta raczej pikuś dzięki Panowie , Krzysiek do Ciebie mam blisko to jak bym kupił b8 będziemy rezać
Opublikowano 20 Marca 201610 l to są felgi z tytanu ?? http://allegro.pl/kola-alufelgi-audi-rs4-lift-8k0-b8-2014-rok-20-i5818413667.html Edytowane 20 Marca 201610 l przez daniell-gda
Opublikowano 20 Marca 201610 l Mialem ostatnio w rękach bardzo lekkie 16" kolor grafitowy. Bardzo popularny wzór. Gość miał dwa identyczne komplety z tym ze jedne srebrne kurewmie ciezkie, a drugie czarne czy grafitowe i chyba z 10kg lżejsze. Co to mogło być? Jakiś inny stop czy ki grzyb? Oba zestawy ori audi.
Opublikowano 20 Marca 201610 l Panowie o czym należy pamiętać przy quattro, chodzi mi o wymiany itp. W sporej ilości egzemplarzy po około 100 tys. km zaczyna pocić się łączenie skrzyni z wałem - kwestia uszczelniacza. Generalnie wg. mojej wiedzy Quattro w A4 (Torsen) jest bezobsługowe (w przeciwieństwie np. do Haldexa).
Opublikowano 20 Marca 201610 l Mialem ostatnio w rękach bardzo lekkie 16" kolor grafitowy. Bardzo popularny wzór. Gość miał dwa identyczne komplety z tym ze jedne srebrne kurewmie ciezkie, a drugie czarne czy grafitowe i chyba z 10kg lżejsze. Co to mogło być? Jakiś inny stop czy ki grzyb? Oba zestawy ori audi.Myślę że materiał z jakiego zostały zrobione.tąpniete z LG F60
Opublikowano 20 Marca 201610 l miałbym czarny boczek w skórze pod pamięć+ wiązka fotela również pod pamięć. ktoś reflektuje? stan bardzo ładny
Opublikowano 20 Marca 201610 l Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca wszystko zależy ile kasy się ma wszystko jest do zrobienia wszystkie CR są prawie identyczne 120 czy 170 różnica w turbinie i sofcie 120 można zrobić 200KM I 170 też na 200KM najtaniej żeby osiągnąć 200KM jest z 170 bo ni trzeb zmieniać turbo Dawid a np hamulcami się nie różnią te wersje silnikowe ? Bo widzę fajną B8 ale 140 konną
Opublikowano 20 Marca 201610 l Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Na pewno antena a od czego nie wiem dzięki za te hamulce
Opublikowano 20 Marca 201610 l a może antena dab.... hamulce są moim zdaniem 314 i 320 ale mogę się mylić
Opublikowano 20 Marca 201610 l Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Jest to wejscie pod antene dla jednostek z opcją SIM *** SIM dla telefonu Audi z funkcją Bluetooth (opcja w MMI Navigation i MMI Navigation plus).
Opublikowano 20 Marca 201610 l Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo?
Opublikowano 20 Marca 201610 l Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? Jesli mamy taką jednostke w aucie ( opcja z mocowaniem w podłokietniku) to przewod idzie do wzmacniacza telefonu a potem do anteny na dachu
Opublikowano 20 Marca 201610 l a może antena dab.... hamulce są moim zdaniem 314 i 320 ale mogę się mylić 320 to chyba tylko w TFSI
Opublikowano 20 Marca 201610 l Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? mozna. ja tak podpialem. kupilem sobie przedluzacz fakra, wypialem oryginalny kabel z podlokietnika, wpialem ten przedluzacz i puscilem do mmi.
Opublikowano 20 Marca 201610 l Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? Jesli mamy taką jednostke w aucie ( opcja z mocowaniem w podłokietniku) to przewod idzie do wzmacniacza telefonu a potem do anteny na dachu Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? mozna. ja tak podpialem. kupilem sobie przedluzacz fakra, wypialem oryginalny kabel z podlokietnika, wpialem ten przedluzacz i puscilem do mmi. No to pięknie kolejne rzeczy odpadają
Opublikowano 21 Marca 201610 l Panowie o czym należy pamiętać przy quattro, chodzi mi o wymiany itp. W sporej ilości egzemplarzy po około 100 tys. km zaczyna pocić się łączenie skrzyni z wałem - kwestia uszczelniacza. Generalnie wg. mojej wiedzy Quattro w A4 (Torsen) jest bezobsługowe (w przeciwieństwie np. do Haldexa). No chodzi o A5 ale pewnie to to samo. Czyli ogólnie od czasu do czasu luknąć pod auto czy nic się nie poci. Może jakiś przegląd w Audi :/ Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Jest to wejscie pod antene dla jednostek z opcją SIM *** SIM dla telefonu Audi z funkcją Bluetooth (opcja w MMI Navigation i MMI Navigation plus). Mam takie cudo w podłokietniku ale brak telefonu idzie dokupić taki telefon ?