Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale Ty zmieniales z piliftowej na poliftową,Grześ pisal,ze z przedliftowej do poliftowej przyciskow nie przelozysz

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ranka zostaje. ja kiere mialem zwykla z multi. a kupilem scieta (wiec jest inna ramka). przerzucilem tylko przyciski no i zamienilem znaczek S3 na sline

Też bym miał taki plan aby wrzucić tam przyciski os poliftowej okrągłej z A4, szukam pikowanej a moja jest ścięta w A4 ale cała gładka ...

Opublikowano

ale Ty zmieniales z piliftowej na poliftową,Grześ pisal,ze z przedliftowej do poliftowej przyciskow nie przelozysz

owsze, przyciski przedlift/polift nie beda pasowaly - inny ksztalt w ramce. ale chodzilo mi o to, ze te przyciski mozna przelozyc. normalnie przyciski z A3 8V i poliftowej A4 nie dzialaja - ale ksztalt w ramce jest ten sam.

Edytowane przez Yoghurt

Opublikowano

A co z resztą, poza przyciskami ... kształt kiery tam przy obudowie kolumny, jakaś taśma kierownicy itp. czy nie będzie montując z A3 8V jakiś szczelin czy innych zonków ?? No bo ogólnie sama kiera jak jest od A3 to ma naklejkę z nr 8V... gdyby się różniła tylko włącznikami to miała by chyba 8k, skąd ta różnica w oznaczeniu ?

Opublikowano

Panowie, da się odebrać połączenie przychodzace z kierownicy? Bo w instrukcji znalazłem tylko klikanie w panel pod radiem (concert)

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

nie mam concerta ale i w rns-e i w 3g+ wcziskam lewa rolke i odbieram :D

Opublikowano

ja mam concerta i też odbieram rozmowy przychodzące przyciskając lewą rolkę na kierownicy.

Opublikowano

A co z resztą, poza przyciskami ... kształt kiery tam przy obudowie kolumny, jakaś taśma kierownicy itp. czy nie będzie montując z A3 8V jakiś szczelin czy innych zonków ?? No bo ogólnie sama kiera jak jest od A3 to ma naklejkę z nr 8V... gdyby się różniła tylko włącznikami to miała by chyba 8k, skąd ta różnica w oznaczeniu ?

wszystko pasuje. kiera jest identyczna. roznica jest tylko i wylacznie w multifunkcji (mowie tu o kierownicy z A4 B8 lift a A3/S3 8V)

Opublikowano

Jaka jest różnica w kratkach poliftowch ? Bo patrze i nie widzę żadnej :facepalm:

Opublikowano

chromy na pokrętłach :)

Opublikowano

chromy na pokrętłach :)

ale to mały szczegół że na oko nie zauważyłem , dzięki :)

Opublikowano

ja mam concerta i też odbieram rozmowy przychodzące przyciskając lewą rolkę na kierownicy.

Na to nie wpadłem. Dzięki, sprawdzę przy okazji ;)

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

Na to nie wpadłem. Dzięki, sprawdzę przy okazji ;)

via Nexus6@Tapatalk

Lewą rolką zatwierdzasz to, co masz aktualnie na fisie.
Opublikowano

Nie wala się komuś maska do przed lifta w kolorze LZ9Y taka co ją można zaraz zakładać bez malowania?

Opublikowano

Darli sie że łamanych kier nie można dostać a leży i czeka

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/357026-fabryczne-nowa-kierownica-polift-z-airbag-scieta/

jak by miała manetki

jeszcze to by już nie czekała

Edytowane przez Piotr Czarnojan