Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktos z was problem z klima? A mianowicie, w sterowniku MCE brak komunikacji z czujnikiem ciśnienia g395 w sterowniku klimy błąd czujnika ciśnienia, natomiast jak robiłem test podzespołów to wyskoczyło ze zawór regulacyjny sprężarki klimatyzacji n280 ma usterkę.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wiesz to i tak pozostawia wiele zastsnowien nie masz nr czesci zeby byla pewnosc co trza szukac ??

Opublikowano

Koledzy to jest ori z rs4 grill czy podroba? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6428784709

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Zakładam że skoro facet nie pisze że ORI, ani nie podaje numery części to raczej podróba

Opublikowano

Tak sobie jeszcze patrze na zdjecia rs4 b8 i nie widze w ori grillu mocowan pdc... ktoś wie gdzie tam schowane sa te czujniki?

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Tak sobie jeszcze patrze na zdjecia rs4 b8 i nie widze w ori grillu mocowan pdc... ktoś wie gdzie tam schowane sa te czujniki?

Tapniete z SGS7

Oo Tu

http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-salon-pl-fvat-23-ID6ym1gl.html

Opublikowano

W takim razie to na pewno nie jest oryginał, bo punkt montazu pdc jest w innym miejscu na obu grillach i rozmiar oczka jest inny.

Opublikowano

Tapniete z SGS7

Oo Tu

http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-salon-pl-fvat-23-ID6ym1gl.html

Dzieki ! Swoja droga zerknij na zdjecie podstopnicy... w RS4 tak samo jak w S4 montuje Audi ta tansza o ktorej pisalismy :)

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Mi sie wydaje ze jak my juz zaczelismy zakladac te podstopnice i nakladki to audi jeszcze nie mialo tego seta to jest raczej mieszanka podstopnica od a6 a nakladki od a4 dopiero teraz widzialem na etce ze sa dwa sety do b8 do kupna jeden za amelinium za 570 i to jest ten na zdjeciu i drugi stainless steel za 850.. To pewnie ten kombinowany co mamy w autach :D

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy hamulców z S4/S5.

Gdzieś czytałem, że przy quattro powinno być plug and play, a mechanik mi mówi że z tyłu musi delikatnie przyciąć osłonę tarczy bo jarzmo/zacisk nie wchodzi?

Edit: Przejrzałem ETKĘ i osłona jest niby taka sama u mnie jak i w S4/S5, niezależnie od rocznika :huh:

Edytowane przez komoornik

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy hamulców z S4/S5.

Gdzieś czytałem, że przy quattro powinno być plug and play, a mechanik mi mówi że z tyłu musi delikatnie przyciąć osłonę tarczy bo jarzmo/zacisk nie wchodzi?

Edit: Przejrzałem ETKĘ i osłona jest niby taka sama u mnie jak i w S4/S5, niezależnie od rocznika :huh:

jesli silnik w opisie sie zgadza, to masz ta sama oslone tarczy jak s4/s5 z tylu.

wszystko pasuje

Edytowane przez _Gabriel_

Opublikowano

u mnie oslona byla taka sama jak ta z S4

Opublikowano

W kazdym sa takie same oslony nie wiem co on tam ci chce przycinac

Opublikowano

może przednie na tył zakłada :D :D

Opublikowano

Panowie zalozylem na próbę gateway z listy obslugujacych hba, z jeszcze nie zjetym CP żeby zobaczyc czy bedzie widzial HBA i jest d*pa. "HBA-cannot be reached" to normalne przed zdjeciem CP czy powinien komunikowac sie z kamerka? Cany sprawdzone dwa razy i sa ok.

Opublikowano

Myślę, że powinien widzieć.

Opublikowano

Na ile wycenicie set hamulców przód / tył?

320 / 300

zaciski/jarzma, tarcze, klocki (zimmermann, ferodo - przelot ~ 10k km)

Opublikowano

320 / 300

Zaciskow nie musisz zmieniac na 320 przod a tyl 300 to standard. Wiec koszt to same tarcze+klocki

Opublikowano

Siemka.
Pytanko mam takie....
Jest ktoś na forum ze Świętochłowic ????
Mają tam maskę do B8 która by mnie interesowała.....

http://allegro.pl/show_item.php?item=6427039930&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0

Zdjęć praktycznie nie ma (tę miniaturkę to w D można sobie wsadzić....) Osoba która odpisuje na emaila twierdzi ze jest w stanie "idealnym"
Pytanie czy ktoś mógłby mi to zweryfikować ???
Finansowo możemy się dogadać...

W opisie są dwie sprzeczności...

"KOLOR CZARNY

KOD LAKIERU LY7G"

Edytowane przez simon__75

Opublikowano

320 / 300

Zaciskow nie musisz zmieniac na 320 przod a tyl 300 to standard. Wiec koszt to same tarcze+klocki

Ja chce wycenić, bo muszę się pozbyć takiego setu :)