Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś szuka gwintu do B8 ?

Mam zdrowe KW

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, ale miałem fabrycznie ledy :D

U mnie idzie tylko po jednym dodatkowym kabelku między lampą klapy a błotnika (kierunkowskaz).

No, a jak zmieniasz ze zwykłych, to ciągniesz kabelek do postoju. Czyli podobnie. ?

Opublikowano

i wiązka idzie koło zawiasu klapy przecie Panie K... a wręcz nawet w zawiasie :P

Opublikowano

Mam zdrowe KW

Ktora wersja? Jak bardzo to twarde w porównaniu do prokita i jaki zakres regulacji? Pozdro

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Założyłem dzisiaj na próbę, niedawno kupiony, bagażnik dachowy, czy jak to się nazywa - te same poprzeczki. Ori Audi. Czy to normalne, że one tak hałasują?

Opublikowano

Założyłem dzisiaj na próbę, niedawno kupiony, bagażnik dachowy, czy jak to się nazywa - te same poprzeczki. Ori Audi. Czy to normalne, że one tak hałasują?

Nie. Po poprawnym montazu zadnych dzwiekow to nie wydaje. No moze lekki swist jak masz szyberdach i lecisz 200...

Tapniete z SGS7

Opublikowano

To nie wiem co jest z tym nie tak. Przy stówie wyje jak startujący Boeing.

Opublikowano

Odkrec i przykrec jeszcze raz sprawdzajac czy wszystkie bolce dobrze weszly w otwory w relingach. Nie masz na nich jeszcze nic w sensie np boxa?

Tapniete z SGS7

Edytowane przez LukiKRK

Opublikowano

Niby weszły, nic tak jeszcze nie mam.

Opublikowano

A zaczepy z przodu? Moze ktorys odsloczyl z relingu i dzwoni... nowki te belki?

Tapniete z SGS7

Zreszta piszesz ze wyje a nie dzwoni to chyba od pedu powietrza jednak... jaki symbol tych belek?

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Używane. 8K9 071 151. Szumią jak cholera.

Opublikowano

Gumki zalozone te z gory? Bez.nich troche glosniej bo sa zawirowania powietrza... Przod na przod a tyl na tyl zalozony? Wiecej pomysłów nie mam... wlacz glosniej muzyke ;)

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Nie wiem jakie gumki. Jutro to zdejme i obejrze. Zresztą tak naprawde, to nie bardzo ich potrzebuję, a od czasu do czasu to jakoś te szumy przeżyje.

Opublikowano

Te gumki ktore wsadza sie w rowki belek z gory a na tym kladzie dopiero boxa. Gumki wyciszaja kontakt boxa z belkami :) Sa na zdjęciach na googlu...

Tapniete z SGS7

Opublikowano

A tak, te są.

Ja myślę, że to raczej te mocowania niż same poprzeczki.

Opublikowano

Ja na zimę kupiłem jakieś tanie belki bazowe. Założyłem je i od razu boksa na górę. Pierwsza przejażdżka i świszcze jak cholera. Zacząłem zatykać otwory, zaklejać taśmą wszystko, co się dało. Zwaliłem boksa - to samo. Po 2 godzinach cudowania doszedłem dopiero, że nie założyłem 2 uszczelek gumowych i z otworów montażowych zrobił się gwizdek. (A w instrukcji pisali, żeby założyć te gumki, bo będzie świszczało. Ale kto by czytał instrukcje :decayed: )

@Hohe, weź taśmę klejącą i spróbuj pozaklejać jakieś dziurki. Może nie dostałeś jakiegoś elementu wyciszającego...

Opublikowano

Ja na zimę kupiłem jakieś tanie belki bazowe. Założyłem je i od razu boksa na górę. Pierwsza przejażdżka i świszcze jak cholera. Zacząłem zatykać otwory, zaklejać taśmą wszystko, co się dało. Zwaliłem boksa - to samo. Po 2 godzinach cudowania doszedłem dopiero, że nie założyłem 2 uszczelek gumowych i z otworów montażowych zrobił się gwizdek. (A w instrukcji pisali, żeby założyć te gumki, bo będzie świszczało. Ale kto by czytał instrukcje :decayed: )

@Hohe, weź taśmę klejącą i spróbuj pozaklejać jakieś dziurki. Może nie dostałeś jakiegoś elementu wyciszającego...

Tak zrobię, dzięki.

A w temacie czytania instrukcji, to kupiłem sobie kiedyś nową kosiarkę i udało mi się skosić cały trawnik wkoło domu zanim się zatrzymała. Wtedy przeczytałem w instrukcji, że sprzedają je bez oleju i trzeba sobie zalać samemu. ?

Opublikowano

hehehehehehe brawo TY :D :D :D

Opublikowano

Mam zdrowe KW

Ktora wersja? Jak bardzo to twarde w porównaniu do prokita i jaki zakres regulacji? Pozdro

Tapniete z SGS7

http://www.olx.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-kw-do-audi-a4-b8-lub-a5-CID5-IDhBIJj.html#5ec28aedd0

na cene nie patrz, jest do sporej negocjacji

sprawdzałem u dealera KW ten zestaw, kosztuje 5500

Opublikowano

Siemka.

Pany motor 3.2 FSI w B8. Miał ktoś styczność? Jakieś wady?