Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja raczej celuje że coś jest źle zakodowane...

W sumie to chyba dobrze mówisz. . .

Ps. do pytającego.

Co robiłeś? bo jak są problemy, o których piszesz, to rozumiem, że nie zmieniałeś żarnika. . .

Nie kupiłem nowe lampy kompletne z całym osprzętem - wymieniałem zwykłe żarówki na neon ledy + sterownik mc9, jutro jadę do top auto szczecin,

Teraz nie wiem czy fabrycznie są dwa czujniki poziomowania na wahaczu w zwklym avancie?, bo mam zamontowany jeden z tyłu

http://www.aleautko.pl/

Fabrycznie są dwa, przód i tył.

Opublikowano

Pany, Jaka jest naturalna barwa bixenonu w polifcie? 4500k czy wiecej?

Opublikowano

Ja raczej celuje że coś jest źle zakodowane...

W sumie to chyba dobrze mówisz. . .

Ps. do pytającego.

Co robiłeś? bo jak są problemy, o których piszesz, to rozumiem, że nie zmieniałeś żarnika. . .

Nie kupiłem nowe lampy kompletne z całym osprzętem - wymieniałem zwykłe żarówki na neon ledy + sterownik mc9, jutro jadę do top auto szczecin,

Teraz nie wiem czy fabrycznie są dwa czujniki poziomowania na wahaczu w zwklym avancie?, bo mam zamontowany jeden z tyłu

http://www.aleautko.pl/

Fabrycznie są dwa, przód i tył.

Tylko czemu nie mam żadnego błędu o czujniki - że jest uszkodzony lub coś:/

Opublikowano

Tylko czemu nie mam żadnego błędu o czujniki - że jest uszkodzony lub coś

Powiem Ci tak, nikt nie wie co tam dokładnie namotałeś przy tej przeróbce. . .Jak co podłączyłeś i gdzie. wg jakich schematów. Wiec skąd, można wiedzieć dlaczego nie ma błędów.... i poziomowania lamp :kox:

Opublikowano

Kable położone są według schematów fabrycznych, błąd wywalało jak nie było czujnika kiedy został zamontowany z tyłu błędu nie było, został tylko ten jeden o którym wcześniej pisałem. Wydaje mi się że mimo wszystko tutaj jest jeden czujnik a nie dwa, bo kolega z postu powyżej nie potwierdza tego na 100%

Opublikowano

Mam ramki zegarów z polifta na mały ekran i duży navi jak cos

Opublikowano

Kable położone są według schematów fabrycznych, błąd wywalało jak nie było czujnika kiedy został zamontowany z tyłu błędu nie było, został tylko ten jeden o którym wcześniej pisałem. Wydaje mi się że mimo wszystko tutaj jest jeden czujnik a nie dwa, bo kolega z postu powyżej nie potwierdza tego na 100%

hmm. wg schematów sa dwa czujniki co już Ci pisałem to nie wiem z jakich schematów korzystałeś a w linku który mi przesłałeś było też opisane że ten nr błędu wywala jak jest uszkodzony przedni czujnik a Ty go nie masz

A4PNG_anxrxer.png

Opublikowano

Kiera z B9 podejdzie do B8? :decayed:

Opublikowano

Nope

Opublikowano

IC + turbo stage1 - jak zamawiacie u Perun'a to proponuje zamowienie zapisac na kamiennej plycie, zeby nie zapomnial ze mialo byc stage1.5... no ale jakos to jezdzi.

wydech seria i dpf tez jest..

soft_stg2.png

Opublikowano

IC + turbo stage1 - jak zamawiacie u Perun'a to proponuje zamowienie zapisac na kamiennej plycie, zeby nie zapomnial ze mialo byc stage1.5... no ale jakos to jezdzi.

soft_stg2.png

heheh, jakos to jeździ.

Opublikowano

Wymieniał ktoś ostatnio płyn hamulcowy, ile kupić, żeby starczyło? I jaki polecacie?

I nie piszcie, żebym sobie poszukał bo już było, bo i tak nic się tu nie dzieje ostatnio. :)

Opublikowano

1L

ATE TYP 200

soft_stg2.png

To z tym Stage 1.5, bez DPF i z custom wydechem ile powinno być?

Opublikowano

@komoornik

:hi:

Opublikowano

370-380...

sprobuje cos nagrac z obecnego setup'u... 100-200 sie bardzo poprawilo... szkoda ze racelogic'a nie mam obecnie, ale Mikolaj juz tuz tuz ;)

Edytowane przez st4yKool

Opublikowano

370-380...

sprobuje cos nagrac z obecnego setup'u... 100-200 sie bardzo poprawilo... szkoda ze racelogic'a nie mam obecnie, ale Mikolaj juz tuz tuz ;)

Zalejesz lepsze paliwo i będzie 370 . . . :kox:

Kurde, że ja nie mam u siebie tipa. . . na stronicu można pomarzyć o takich wykresach.

Edytowane przez mlody020

Opublikowano

Nie wiem czy juz nie wzmacniaja tych s-tronicow.. zapytaj np. w teomotors poznan.. no i wiesz, auto wykresem nie jedzie.. byc moze w stronicu dobry soft z plaskim 600Nm tez zrobi robote..

Opublikowano

Witam

czy ktoś mógłby mi sprawdzić numer wtyczki tylnej lampy neon błotnik sedan

Opublikowano

.

Witam

czy ktoś mógłby mi sprawdzić numer wtyczki tylnej lampy neon błotnik sedan

4H0973713C