Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Gibons napisał:

Skąd brałeś soft ? ja mam mega stare :) więc muszę po kolei wgrywać wszystko z tego co wiem

Kojarzysz Marcina z Knurowa ? , mnie robił z polszczenie mapy i wszystko w przystępnej cenie 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jesli ktos potrzebuje linki to pisac na priv

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Opublikowano
3 godziny temu, sadowiak napisał:

530 530 903

Tu masz numer do gościa gdzieś z okolic Rawy czy Piotrkowa. Dużo jeździ i można gdzieś go zawsze złapać (Warszawa, Wyszków). Szybko, bezproblemowo i cenowo bardzo przystępnie.

Dzięki kolego za info, znalazłem już 2 servisy w Warszawie z dojazdem w granicach cenowych od 200 do 400zł wiec już możną powiedzieć temat ogarnięty :)

Opublikowano

Jezu taka cena???? Przeciez to sie samemu robi za darmo masakra

Opublikowano

a co bagatemu zabronisz :grin:

lubi płacić niż samemu zrobić jego sprawa

Opublikowano

Moze po prostu brak wiedzy/obawa. Chłopu trzeba pomóc.
Za te 4 stówki dzieciom prezenty zrobi na gwiazdkę ??

Opublikowano

sprawdz pózniej błedy w 5F czy czasem  fachowcy  nie wrzucaja darmowego aktywatora

Niech ci gosc da scan pozniej :wink:

Opublikowano
12 godzin temu, AudiA4uk napisał:

Moze po prostu brak wiedzy/obawa. Chłopu trzeba pomóc.
Za te 4 stówki dzieciom prezenty zrobi na gwiazdkę ??

może jest beneficjentem 500+ i nie ma czasu aby zgłębiać tajemną wiedzę :wink::grin:

Opublikowano

Mam taki plan - zrobić sobie "przedłużacz" do wtyczki 8-pin lusterka fotochrom. Mam już obie wtyczki i piny. Chcę zrobić taką przedłużkę 15-20 cm, żeby pociągnąć sobie z niej zasilanie do kamery samochodowej, bez cięcia kabli w wiązce samochodu (auto na gwarancji). 

I teraz pytanie - czy jeśli chodzi o kable CAN, to wystarczy, że skręcę je w warkocz? Może być zwykły kabelek LgY 0.35 mm? Na schemacie kabel jest oznaczony jako 0.13.

Opublikowano

Witam , z góry przepraszam jeśli nie to ten dział :) Szukam osoby która pracuje a salonie Audi bo chciałbym sprawdzić numer Vin ( oczywiscie za opłata ) 

Dzieki za odpowiedz. 

Opublikowano
Mam taki plan - zrobić sobie "przedłużacz" do wtyczki 8-pin lusterka fotochrom. Mam już obie wtyczki i piny. Chcę zrobić taką przedłużkę 15-20 cm, żeby pociągnąć sobie z niej zasilanie do kamery samochodowej, bez cięcia kabli w wiązce samochodu (auto na gwarancji). 
I teraz pytanie - czy jeśli chodzi o kable CAN, to wystarczy, że skręcę je w warkocz? Może być zwykły kabelek LgY 0.35 mm? Na schemacie kabel jest oznaczony jako 0.13.

Spokojnie styknie :)
Opublikowano
2 godziny temu, matek55 napisał:

Witam , z góry przepraszam jeśli nie to ten dział :) Szukam osoby która pracuje a salonie Audi bo chciałbym sprawdzić numer Vin ( oczywiscie za opłata ) 

Dzieki za odpowiedz. 

pisz do stanley

Opublikowano

Ej, Pany gdzieś szukam i znaleźć nie mogę, czyli pewnie nie było robione.

Jest do ogarnięcia dociąg drzwi w naszych B8 jak w A8? :kox:

Opublikowano
1 minutę temu, mlody020 napisał:

Ej, Pany gdzieś szukam i znaleźć nie mogę, czyli pewnie nie było robione.

Jest do ogarnięcia dociąg drzwi w naszych B8 jak w A8? :kox:

Interesowałem się tym trochę kiedyś i raczej ciężki to temat. W B8 nie było fabrycznego dociągu.

Opublikowano
Teraz, Hohe napisał:

Interesowałem się tym trochę kiedyś i raczej ciężki to temat. W B8 nie było fabrycznego dociągu.

Wiem własnie Marcin, że nie było. Ale z tego co wyczytałem to w A8 nawet ten dociąg nie jest kodowany. Ma on tylko krańcówki pozakładane i zasilanie. . .  więc tak pocichu myślę że może jest szansa. . . 

Opublikowano

Jeśli caly zamek jest taki sam, a to mozliwe, to może by taki z dociągiem podpasował. Trzeba poszukać. 

Opublikowano
Teraz, Hohe napisał:

Jeśli caly zamek jest taki sam, a to mozliwe, to może by taki z dociągiem podpasował. Trzeba poszukać. 

Poszukiwania trwają, chyba nawet jeden kupię i zobaczę jak się sprawa z nim ma, potrzeba jeszcze  kilka pierdół dokupić, ale zacznę od silnika;) 

Opublikowano

Jak coś wymodzisz, to daj znać. ?

Opublikowano

Daj znać czy pasuje [emoji4]

Elektronika to pryszcz do tego ;)

Opublikowano

Jutro dzwonię po znajomych czy mają taki zamek, a jak nie to na aledrogo jest do kupienia za niecałą stówkę.  Będziemy rezać na weekendzie.

Chyba, że zaraz WRC napisze mi tu, że szkoda mojego zachodu bo temat już przerabiał i tematu nie ogarnie... ale póki co to działamy

Edytowane przez mlody020