Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A u niego to działa? Bo z tego co mi wiadomo, w B8 tylko pomiędzy 30-200 km/h.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kerczi nie ma B8, ale ma kolegę który ma i podobno działa do zera.

Opublikowano

w B8 dziala od 30... czasami nizej.. ale po chwili sie wylacza i rzuca komunikatem... 

Opublikowano
1 godzinę temu, edraven napisał:

zmieniając temat, czy ma ktoś z was zamontowane  ACC w 3.0TDI w automacie? U mnie wszystko działa jak trzeba ale ostatnio Kerczi zwrócił mi uwage że nie możliwe jest by auto na dohamowaniu do zatrzymującego się przed nim samochodu nie było w stanie wyhamowac do zera. U mnie poniżej 30kmh ACC rozłącza sie z komunikatem speed to low, a zdecydowanie wolałbym by hamował do zera.

Testowałem juz 3 poniższe kodowania i na wszystkich jest tak samo.

A4 CDNC 2.0l TFSI Coding: 00C7E0 Automatic Gear
Q5 CCWA 3.0l Tdi Coding: 0079C0 Manual Gear
S5 - Coding: 002BA0 Automatic Gear

jeżeli ktoś ma takie auto to proszę o podrzucenie kodowania :)

Poprawcie mnie jak sie myle,ale to jest aktywny tempomat bez asystenta jazdy w korku, kazdy tempomat dziala od pewnej prędkości, w tym przypadku od 30km/h. Dopiero w nowej B9 masz asystenta

Opublikowano

W takim razie dziwna sprawa bo stara q7 miała asystent jazdy w korku a nowsza platforma jego nie ma?

Opublikowano

Ja nie wiem co Wy macie z tymi przekładkami :grin: Ostatnio kupiłem za 3400f B8, 170KM, czerwoną, Kombi, 2010r, 2 x S-line, cała w ori lakierze i przebieg z ksiązką do konca, do wymiany klapa tył bo lekko wgnieciona i zderzak do przepolerowania. Co daje nam jakieś 17,5tyś za auto + 2 opłaty + 10tyś przekladka w profi firmie. Z klapą wyjdzie mnie 30tyś na cycuś glancuś. Jak myślicie ile za taką z Niemca? 50tys? Płaćcie i płaczcie dalej na te angliki, bo mi się skończą jak wszyscy się rzucą na przekładki :giveheart: Miała pójść na handel, zostaje w rodzinie. Następna kupiona także 2 x S-line itd, czarna sedan, 4,4tyś funta.. no już nie taka promocja, ale nadal hajs dobry.

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano
Godzinę temu, bigjasiu napisał:

Poprawcie mnie jak sie myle,ale to jest aktywny tempomat bez asystenta jazdy w korku, kazdy tempomat dziala od pewnej prędkości, w tym przypadku od 30km/h. Dopiero w nowej B9 masz asystenta

Dokładnie.

Opublikowano
46 minut temu, JawoR36 napisał:

Ja nie wiem co Wy macie z tymi przekładkami :grin: Ostatnio kupiłem za 3400f B8, 170KM, czerwoną, Kombi, 2010r, 2 x S-line, cała w ori lakierze i przebieg z ksiązką do konca, do wymiany klapa tył bo lekko wgnieciona i zderzak do przepolerowania. Co daje nam jakieś 17,5tyś za auto + 2 opłaty + 10tyś przekladka w profi firmie. Z klapą wyjdzie mnie 30tyś na cycuś glancuś. Jak myślicie ile za taką z Niemca? 50tys? Płaćcie i płaczcie dalej na te angliki, bo mi się skończą jak wszyscy się rzucą na przekładki :giveheart: Miała pójść na handel, zostaje w rodzinie. Następna kupiona także 2 x S-line itd, czarna sedan, 4,4tyś funta.. no już nie taka promocja, ale nadal hajs dobry.

A przebiegi?

Opublikowano
2 godziny temu, edraven napisał:

W takim razie dziwna sprawa bo stara q7 miała asystent jazdy w korku a nowsza platforma jego nie ma?

nie porownujmy Q7 i B8... przeciez to totalnie inna polka..

Opublikowano
Godzinę temu, JawoR36 napisał:

No widzisz, kluczem jest tutaj cena zakupu, a jak kolega wspomniał o 43k PLN za anglika to jak bys nie liczył to ni c%$ja na swoje nie wyjdziesz bo całość wyjdzie za 55k a nie za 30k.

Opublikowano
42 minuty temu, Hohe napisał:

A przebiegi?

REALNE. 240k kilometrów ta tańsza. Druga 170k kilometrów Może poleci nawet na OLX'a. Jeszcze mam trzecią, też pełen spas, białą 2.0TFSI, coś z silnikiem nie tak, za instalacją gazową 230k kilometrów.

Opublikowano

B8 2010 roku wychodzi jakieś 10 tys zł zysku . Jeśli z angolem pójdzie wszystko sprawnie . Później przy sprzedaży jest spora utrata wartości . Wiec w sumie tych oszczędność naprawdę będzie nie wiele ...[emoji6] No ale czasami chęć posiadania jest tak duża , ze ludzie kupują z różnych miejsc auta, np takich ....[emoji6]0f78d2f370e13064bbc22c2832f2f5d6.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Bierze się z ubezpieczalni i problem z głowy.

Opublikowano

2010 S-line najechane 275 kk książka serwisowa 7800 € . I na co komu angol ...[emoji6]e2df3c4992bf7ce60775820fdcd1d19c.png . I tym kończę zaśmiecanie ...[emoji6]

Opublikowano

A gdzie to s-line?

Opublikowano

I to raczej nie jest 2010 rok bo ma duże lusterka, czyli max 2009 rok

Opublikowano

2009 /12 rejestracja 2010 S-line wewnętrzny ,jutro oglądamy i do zabrania 7300€ ...;)

Opublikowano

Nawet xenonu nie ma :decayed: Mniejsza. Ja już z przerobionych anglików "wyrosłem", bo wolę zapłacić więcej, kupić droższy model, ale wziąć to w leasing, z anglikami jest problem, bo trza by to przez komis przerzucać itd itp, ale jak ktoś ma budżet 40tyś na golasa w B8, to nawet bym się nie zastanawiał czy lepiej skołować anglika na spasie, który na gotowo wyjdzie 30tyś czy golasa za 40tyś. Byle by nie kupować przerobionego, bo nie wiadomo kto i co tam nawywijał (chyba, że ma papier od firmy się w tym specjalizującej).

Opublikowano
Nawet xenonu nie ma :decayed:
. Ale koła wszystkie ma [emoji6]

Opublikowano
2 godziny temu, JawoR36 napisał:

Nawet xenonu nie ma :decayed: Mniejsza. Ja już z przerobionych anglików "wyrosłem", bo wolę zapłacić więcej, kupić droższy model, ale wziąć to w leasing, z anglikami jest problem, bo trza by to przez komis przerzucać itd itp, ale jak ktoś ma budżet 40tyś na golasa w B8, to nawet bym się nie zastanawiał czy lepiej skołować anglika na spasie, który na gotowo wyjdzie 30tyś czy golasa za 40tyś. Byle by nie kupować przerobionego, bo nie wiadomo kto i co tam nawywijał (chyba, że ma papier od firmy się w tym specjalizującej).

Popieram, jak kupować bitego to kupić bitego i zrobić jak angola to angola i robić samemu albo przynajmniej dopilnować. A czy będzie trzeszczało ... jak ktoś rozkładał Audi i inne marki to wie że Audi nie będzie trzeszczało i wie dlaczego tak jest...