Opublikowano 11 Października 20178 l Tak z innej mańki to mam zastępczą Astre 1.4 Turbo A4 2.0 TDI nie ma szans z taką Astrą 1.4 , te nowe auta killują strasznie te kilku letnie. Trochę zdjęcie nie ostre ale poleciała prawie 240km/h Edytowane 11 Października 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 11 Października 20178 l 15 minut temu, Tomasz Krajewski napisał: To jest benzyna? Turbo benzyna 1.4 150Hp
Opublikowano 11 Października 20178 l Nie ma się czego dziwić. 150KM i masa wlasna duzo mniejsza. Ale wahy pali pewnie jak stare 2.0 ALT albo lepiej. Turbo żyje turbo pije.
Opublikowano 11 Października 20178 l 15 minut temu, edraven napisał: Nie ma się czego dziwić. 150KM i masa wlasna duzo mniejsza. Ale wahy pali pewnie jak stare 2.0 ALT albo lepiej. Turbo żyje turbo pije. tutaj kolejne zaskoczenie bo z lekkiego katowanania średnie spalanie 10,3l/100km z całego baku. Ostatno miałem okazję jeździć takim o to cudeńkiem. Miało to jakiegoś boxa z Mercedesa - wsumie miało to 420Hp, silnik 2.0 biturbo Średnie spalanie na fis miał 10,5l/100km a tym autem poprostu nie da się wolno jeździć Coraz bardziej się przekonuje do mocnej, nowej benzyny bo one mało pala a radocha z jazdy mega Edytowane 11 Października 20178 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 11 Października 20178 l Panowie macie jakieś numery spryskiwaczy mgłowych, które by pasowały do b8 plug&play? Już mnie szlak trafia na tych klasycznych
Opublikowano 11 Października 20178 l Zerknij w temacie o spryskiwaczach. Pasują od b9 od a7 i od czegoś jeszcze
Opublikowano 11 Października 20178 l 5 minut temu, TOM3K napisał: Zerknij w temacie o spryskiwaczach. Pasują od b9 od a7 i od czegoś jeszcze nie mogę nic takiego znaleźć
Opublikowano 11 Października 20178 l 4G8955988A i 4G8955987A Tylko nie pchaj się w jakieś od VW, które teoretycznie też pasują, bo Cię później szlag trafi jak mnie.
Opublikowano 12 Października 20178 l 7 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: Coraz bardziej się przekonuje do mocnej, nowej benzyny bo one mało pala a radocha z jazdy mega Te same wnioski co u mnie . Dostałem zastępczą C klase w AMG, później nową Octavię 2.0 150KM - przestałem po tym lubić swoje auto. Zacząłem oglądać co nowego da się kupić. Po kilku godzinach (albo dniach ? ) zatrzymałem się na golfie R. Dosyć szybko przeskoczyłem na A45 - niewiele droższe a zupełnie inna bajka. Przyglądam się też tematom Lexusa. IS'a też da się wyrwać w fajnej cenie a 200t ma też ok 240 KM. Dylemat spory. Rzeźbić w tym co się ma, zmienić na innego staruszka, albo wziąć takie coś w 5 letni leasing z przedłużoną gwarancją i mieć spokój. Kiedyś mówiłem, że nigdy nie kupię nowego auta, ale zaczyna mnie kusić...
Opublikowano 12 Października 20178 l Koledzy, dziwna sprawa w moim polifcie sie wydarzyla....mam zegar radiowy, wsiadam dzis rano wsiadam do samochodu i mam godz. 7:50. Przejechalem z jednym postojem i wyświetla mi sie 15:03 gdy fizycznie byla 8:03...O co kaman?
Opublikowano 12 Października 20178 l 9 godzin temu, Hohe napisał: 4G8955988A i 4G8955987A Tylko nie pchaj się w jakieś od VW, które teoretycznie też pasują, bo Cię później szlag trafi jak mnie. Trzeba coś przerabiać czy podcinać? Czy pasuje P&P ?
Opublikowano 12 Października 20178 l 9 minut temu, yanosho napisał: Trzeba coś przerabiać czy podcinać? Czy pasuje P&P ? P&P
Opublikowano 12 Października 20178 l Teraz przed zimą warto by było zamontować nowe pióra wycieraczek na przednią szybę. Macie może jakieś sprawdzone zamienniki czy tylko oryginał zakładać?
Opublikowano 12 Października 20178 l Nie wiem czy są jakieś dobre zamienniki, ale ja już żadnego nie kupię. Kupiłem Boscha trzy miesiące temu i nie dość, że praktycznie od początku trochę na dole piszczały, to jeszcze zauważyłem, że zaczynają mazać, jakby się wyszczerbiły. Lipa.
Opublikowano 12 Października 20178 l Tylko oryginał. Boscha zdecydowanie odradzam po 7 miesiącach pierwsze smugi a auto garażowane więc żadnego lodu nie zdzieram z rana w zimie.
Opublikowano 12 Października 20178 l Ja tez odradzam bosch. Pół roku auto w garażu i pióra do wyrzucenia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Października 20178 l Przynosisz się w czasie. Nieźle go porezałeś! [emoji3]Na zegarku ten czas sie nie zmienił. Nic w aucie nie bylo robione ostatnio procz wymiany wysprzeglika. Ktos cos podpowie?