Opublikowano 28 Grudnia 20178 l Ok sprawdzę (ale nazwa - tryb podróży) Dzięki POMOGLO Edytowane 28 Grudnia 20178 l przez wikary
Opublikowano 28 Grudnia 20178 l Zdarzyło się wam że po otwarciu auta z pilota jedne drzwi były nadal zamknięte?
Opublikowano 28 Grudnia 20178 l 34 minuty temu, TOM3K napisał: Zdarzyło się wam że po otwarciu auta z pilota jedne drzwi były nadal zamknięte? Chyba wszystkim, szukaj tematu o awarii zamków.
Opublikowano 29 Grudnia 20178 l Mnie czeka wymiana siłownika klapki wlewu paliwa bo muszę manualnie otwierać z bagażnika...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 29 Grudnia 20178 l 3 godziny temu, Onkel napisał: Mnie czeka wymiana siłownika klapki wlewu paliwa bo muszę manualnie otwierać z bagażnika... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przerabiałem temat tydzień temu. Zdemontuj, rozbierz, wyczyść, złóż na nowym smarze i ciesz się z zaoszczędzonych pieniędzy. Czas operacyjny 1h.
Opublikowano 29 Grudnia 20178 l Pany, jak Wam sie to widzi do czarnucha? Nie za czorno? + "odblask" a'la USa
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l Panowie ile wchodzi oleju do tylnego dyferencjału (mostu) Według etki 1 litr powinien wystarczyć Edytowane 2 Stycznia 20188 l przez duzy616
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l Siema czy jest ktoś w stanie podać mi nr wiązki która idzie z Mc09 do wiązki tylnej w zderzaku pod PDC Do PDC tył trzeba wiązka tył wiązka przód 1 głośniczek + jakiś kabel co głośniczka ?
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Ktoś chętny na zderzak przód competition ? lub kiere ściętą skóra gładka stan bdb.
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Ktoś chętny na zderzak przód competition ? lub kiere ściętą skóra gładka stan bdb.ściętą z łopatkami i poduchą chętnie bym przytulił.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Godzinę temu, skrzypul napisał: ściętą z łopatkami i poduchą chętnie bym przytulił. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka poduchy mam.
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Pany, zamówiłem 11.11 na Ali nakładki ala Rs4 na pedały. Powiem wam szczerze ze jak za 90 zł to jakość naprawdę dobra. Zobaczę jak będą wyglądały po jakimś czasie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 Stycznia 20188 l W dniu 27.12.2017 o 23:53, Gibons napisał: Panie kolego 8K0807521K 1RR jak chcesz mam taki na handel. czekaj czekaj bo z tego co mi się wydaje to jest dokładka pod wydech s4 http://allegro.pl/audi-a4-s4-b8-8k-s-line-lift-spojler-zderzaka-tyl-i7090774293.html#thumb/1 a 8K0807521K to nie jest s-line na dwa kominy pojedyncze np 3.0 TDi ?? i teraz mnie to zastanawia bo nie załozyłem tylko i wyłacznie wydechu od s4 bo własnie nie było dokładki/zderzaka S4 z plastrem miodu tak jak w s-line czy się mylę i jest taki zderzak do S4 z plastrem miodu?? Edytowane 4 Stycznia 20188 l przez amaradaar
Opublikowano 4 Stycznia 20188 l Dokładnie tak jak piszesz. Byłem nawet w ASO i też nie znaleźli tej dokładki z plastrem miodu na 4 kominy Więc jak ktoś chce rezać to pozostaje dokładka z S4 albo carbon za dużo $$$
Opublikowano 4 Stycznia 20188 l Z tym zderzakiem wydaje mi się ze jest wyrezany z s-line 2.0tdi na dwie strony na drugim zdjęciu widać odcięcie z samo robki ale nie powiem pewnie fajnie by to na aucie wyglądało
Opublikowano 4 Stycznia 20188 l no właśnie przetrzepałem całe internety na początku myslałem że to od A6 C7 S-line ale nie i po godzinnym szukaniu stwierdziłem, że nie ma takiej dokładki w ori, zrzuciłem zdjęcie na kompa i jak dla mnie po powiększeniu zdjęcia plaster miodu po stronie lewej (tak jak zdjęcie) jest docinany pod zderzak, a zderzak to chyba składak.. na to wychodzi.