Opublikowano 8 Grudnia 20187 l Jak już będziesz rezal to wrzuć dolna część dyfuzora w czerń. Górę i boki zostaw w takim kolorze jaki jest. Będzie coś ala rs
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l 2 godziny temu, mlody020 napisał: A przód zrobiłeś, czy taki lift połowiczny . . . Zmieniłem zderzak, bo mi koleś w d*pę wjechał i choć tamten nadawał się do naprawy, to wiadomo - można wykorzystać okazję. Moim zdaniem tylny zwykły zderzak przedlift a S-line polift wyglądają jakby dzieliło je jakieś 20 lat. Przodu robił nie będę, bo po pierwsze ryje kieszeń, jak wszyscy wiemy, a po drugie nie zależy mi na tym.
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l 2 godziny temu, WydRos napisał: Tak właśnie rozmyślam czy wrzucić na dwa wydechy bo mam okazje, ktoś mi przerysował na parkingu od lampy w dół az dokładka wyszła "Przerysował" to lekkie niedomówienie. Kiedy ostatnio byłem świadkiem sytuacji pod marketem, jak stara baba gościowi prawie zderzak urwała i odjechała, to sam włożyłem mu kartkę za wycieraczkę z jej numerem rejestracyjnym i moim telefonem. Zadzwonił, podziękował.
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l Brak słów na takie dzbany, myślą że nikt nie zauważy i sp***rzają z miejsca zdarzenia, a słoma z butów gęsto się sypie ? Przykład z tego lata - koleś autobusem skasował przód Forda i pojechał jakby nic się nie stało ?
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l @mlody020, @WydRos zamontowałem Viofo A129 GPS DUAL i do tego adapter zasilania Vico Power-PLUS Jak coś, to przed zakupem kamerki polecam lekturę http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=76
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l Godzinę temu, Hugo napisał: @mlody020, @WydRos zamontowałem Viofo A129 GPS DUAL i do tego adapter zasilania Vico Power-PLUS Jak coś, to przed zakupem kamerki polecam lekturę http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=76 Jeszcze pomęczę, masz model A129 czy A129G ?
Opublikowano 8 Grudnia 20187 l 13 minut temu, mlody020 napisał: Jeszcze pomęczę, masz model A129 czy A129G ? A literka G to nie jest przypadkiem oznaczenie wersji z GPS?
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l Siemka, brakuje mi klipsa przy filtrze powietrza w 3.0tdi CCWA. Orientuje się może ktoś czy występuje to jako oddzielna cześć?
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l 2 godziny temu, skotyman napisał: Siemka, brakuje mi klipsa przy filtrze powietrza w 3.0tdi CCWA. Orientuje się może ktoś czy występuje to jako oddzielna cześć?
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l 1 minutę temu, skotyman napisał: Dzięki @Hugo, numer 21 to jest to o co mi chodziło ? 8K0129797 - 49,99 w ASO
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l A tak przy okazji, wiesz może Prezes czy ta sprężynka przy nastawniku klap w kolektorze dolotowym, występuje jako osobna część?
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l @Hohe szukaj tutaj http://www.oemepc.com/audi/parts_lst/markt/RDW/modell/A5CO/year/2010/hg/1/catalog/au/drive_standart/620/lang/e
Opublikowano 9 Grudnia 20187 l Koledzy polecicie jakiegoś "szpeca" na Śląsku od zdiagnozowania silnika 2.0TDI 190PS CNHA w B8 z końca 2014? Wysokie spalanie, nie da się zejść poniżej 10-11L przy spokojnej jeździe mieszanej Do głowy przychodzi mi albo Aligator (może z logów co wyczyta) albo Danecki. Chyba, że podpowiecie gdzie szukać VCDSem??
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l Godzinę temu, djtatra napisał: Koledzy polecicie jakiegoś "szpeca" na Śląsku od zdiagnozowania silnika 2.0TDI 190PS CNHA w B8 z końca 2014? Wysokie spalanie, nie da się zejść poniżej 10-11L przy spokojnej jeździe mieszanej Do głowy przychodzi mi albo Aligator (może z logów co wyczyta) albo Danecki. Chyba, że podpowiecie gdzie szukać VCDSem?? Danecki CI podłączy pod kompa i co wyjdzie to wymieni, ja mam z Nim złe wspomnienia, kontaktuj się z Aligatorem.
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l 9 godzin temu, Pucek napisał: Danecki CI podłączy pod kompa i co wyjdzie to wymieni, ja mam z Nim złe wspomnienia, kontaktuj się z Aligatorem. Już też takie opinie słyszałem, nic będę gonił do Aligatora - zobaczymy co wymyśli. Dziwne, że na forum jest tak mało osób z tym silnikiem CNHA i cięzko coś porównać ? ..tematów też za badzo nie ma .
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l Panowie mam prośbę mógłby mi ktoś sprawdzić po vin-ie czy mam jeden czy dwa termostaty ?
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l 4 minuty temu, GrzegorzSi napisał: Panowie mam prośbę mógłby mi ktoś sprawdzić po vin-ie czy mam jeden czy dwa termostaty ? Jaka skrzynia ?