Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Góral65 napisał:

To powinno Ci pomóc 

V68.pdf

Witam dzięki za szybką odpowiedź. Myślę że z Wymontowanie i zamontowanie osłony tablicy przyrządów po stronie kierowcy sobie poradzę i że nie ma tam nic skomplikowanego żeby się dostać do tego silniczka. Po wyczyszczeniu jeżeli się da lub zamontowaniu nowego trzeba robić nastawy vcds czy tylko tak jak w tej instrukcji ustawienie A z C. Jeżeli trzeba coś robić vcds to proszę o info gdzie dokładnie ułatwi mi to szybsze ogarnięcie problemu.

Z góry dzięki

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
31 minut temu, mrarturko napisał:

Witam dzięki za szybką odpowiedź. Myślę że z Wymontowanie i zamontowanie osłony tablicy przyrządów po stronie kierowcy sobie poradzę i że nie ma tam nic skomplikowanego żeby się dostać do tego silniczka. Po wyczyszczeniu jeżeli się da lub zamontowaniu nowego trzeba robić nastawy vcds czy tylko tak jak w tej instrukcji ustawienie A z C. Jeżeli trzeba coś robić vcds to proszę o info gdzie dokładnie ułatwi mi to szybsze ogarnięcie problemu.

Z góry dzięki

Nie wiem czy będą konieczne nastawy, zrobienie ich to żaden problem, warunek brak błędów

wchodzimy w klimę 08 nastawy podstawowe 04 i kanał 001 , ważne trzeba przejść do końca.

Opublikowano

Cześć,

Potrzebuję pomocy,

Czy wkłady lusterek w B8 są wszystkie takie same? Chcę kupić fotochrom, mam 2011 rok przed-lift ale S-Line. Słyszałem gdzieś, że lusterka się różnią i ewentualnie czy wkłady też?

Opublikowano
43 minuty temu, tolek85 napisał:

Cześć,

Potrzebuję pomocy,

Czy wkłady lusterek w B8 są wszystkie takie same? Chcę kupić fotochrom, mam 2011 rok przed-lift ale S-Line. Słyszałem gdzieś, że lusterka się różnią i ewentualnie czy wkłady też?

Tak różnią się, są dwa rodzaje, duże i małe. Ty masz już małe za względu na rocznik.

Ty masz takie, mniejsze, niższe

707c45184242ae833e9ec086c4a3

Opublikowano

Panowie czy do b8 avant pasuje kanapa z sedana?? 

Opublikowano
2 minuty temu, Adam87 napisał:

Panowie czy do b8 avant pasuje kanapa z sedana?? 

pasuje tylko niebma mocowan na rolete

Opublikowano
Teraz, Gibons napisał:

pasuje tylko niebma mocowan na rolete

Dzięki bardzo:hi:

Opublikowano

A da rade przełożyć te mocowania ?

Opublikowano
8 minut temu, KoJ@K napisał:

Podobno da się trzeba całe plecy przełożyć. Ale używałeś kiedyś tej rolety ? Bo ja może raz.

Opublikowano

Aha no tak, bo tutaj przecie jest inaczej niż w B6/7 ? :doh:

Opublikowano

Witam :hi:może ktoś wie jakiej grubości jest tylna szyba w avancie..3,2mm? Chce się upewnić przed zakupem a nie mam jak tego sprawdzić

https://allegro.pl/oferta/zaslepka-otworu-wycieraczki-szyby-vw-audi-klej-7598960958

Opublikowano

Samą rolete można zostawić, w niczym nie będzie ona przeszkadzać. Będzie się trzymała, chodzi o to jak rozłożysz kanapę to wtedy nie będzie możliwości podniesienia tej rolety do góry. audi-a4-b8-avant-28.jpg2

Opublikowano
32 minuty temu, Wolf1991 napisał:

Witam :hi:może ktoś wie jakiej grubości jest tylna szyba w avancie..3,2mm? Chce się upewnić przed zakupem a nie mam jak tego sprawdzić

https://allegro.pl/oferta/zaslepka-otworu-wycieraczki-szyby-vw-audi-klej-7598960958

Kupiłem taką i jest tip top. Chociaż musiałem trochę podpiłować szybę, bo zaślepka była lekko za duża.

Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Ja tam z avanta pierwsze co robię to wywalam tą rolete bo mi skrzypi z tylu jak rozłożę wiec moim zdaniem specjalnie mocowania wprawiać bez sensu 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano
9 godzin temu, Hohe napisał:

Kupiłem taką i jest tip top. Chociaż musiałem trochę podpiłować szybę, bo zaślepka była lekko za duża.

Czyli zamawiam,dzięki kolego :hi:

Opublikowano
16 godzin temu, JawoR36 napisał:

Tak różnią się, są dwa rodzaje, duże i małe. Ty masz już małe za względu na rocznik.

Ty masz takie, mniejsze, niższe

707c45184242ae833e9ec086c4a3

Dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Witam,

ma ktoś może w formacie PDF instrukcję obsługi do polifta w języku polskim ?

Opublikowano

Czy ktoś miałby na sprzedaż wkład lusterka kierowcy do A4 B8 allroad (nie wiem czy to ma znaczenie, ale auto z USA), automatycznie sciemnianie i ogrzewanie.

Czy one mają jakieś numery części i jak rozpoznać?

Opublikowano

Chętny ktoś na kierownice ścięta sline? Więcej info na pw. 

Opublikowano
28 minut temu, MaciekPL napisał:

Chętny ktoś na kierownice ścięta sline? Więcej info na pw. 

Pikowana? Pokaż