darecy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Gregski, jaki masz kabelek? Mi np: 11.2 11.3 nie czytają long coding helper w sterowniku 5F
gregski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 pisalismy juz o tym.. kabelek od kolegi z forum, niedrogi byl wiec nie moze byc top.. soft only 10.6, oczywiscie long nie podpowiada niczego .. z radiem concert sobie radzilo dobrze, ale teraz musialem zalozyc symphony z 2010 bo poprzednie nie obslugiwalo dorezanego Audi Music Interface. ale da sie nadal zmieniac bity, tylko trzeba wiedziec ktore.. jesli Grzes nam pomoze opisac bity to Ty i ja bedziemy mogli je zmieniac swiadomie.. przygotuje dzis screenshoty do opisu i mam nadzieje, ze uda sie mu je nam opisac. chyba, ze jeszcze latwiej mu bedzie porobic screenshoty z jego softu, gdzie jest juz wszystko opisane. Grzegorz, jak Ci wygodniej?
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A mój kabelek uwaliłem Kumpel ma ORI VCDS i tez nie ma podpowiedzi w 5F czyli w 3G
darecy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A mój kabelek uwaliłem Kumpel ma ORI VCDS i tez nie ma podpowiedzi w 5F czyli w 3G Wlasnie tak, ori czy lewatywa z chin ma problemy z najnowszymi modulami... Ja bym sie nie pchał ze screnami i adaptacja kanalów kazdy modul moze miec inne kodowanie hex. Ja tak mialem w sterowniku drzwi 42 Masz tam jakies wewnetrzne zielone menu jak w 2,3G? sent from my ajfone using one button
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Wszystko jest to samo co 11.3 tylko po Polsku i po Angielsku .
gregski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 nie mam MMI wiec nie mam ukrytego menu czyli analogia nie zadziala? czy bawic sie w metode prob i bledow?
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Spisz sobie te kodowanie co masz i działaj
gregski Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Na ktorym bicie siedzi AMI w waszych radiach? Ciekawy blad wywala radio: I niestety radyjko nie przyjmuje zadnych zmian w kodowaniu Choc udalo mi sie odpalic wskaznik naladowania baterii adaptacja... ---------- Post dopisany 03-05-2012 at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2012 at 14:10 ---------- wyglada na to, ze radyjko jest z jakiegos testowego auta audi... przebieg w dwa lata oraz kodowanie dla pelnego wyposazenia... powiedzial bym nawet, ze mogl byc to prototyp nowej A4 po lifcie.. co do kodowania: radio nie przyjmuje kodowania j.w. znalazlem odpowiedni adres: Byte 11 auswählenBIN (Binär) anwählenCodierwert xxxx1xxx eingeben und bestätigen. ale nadal radio go nie przyjmuje.. czy to moze byc wina starego softu 10.6 ?
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Cos masz bład w kodowaniu radyjka, wejdz jeszcze w Gateway 19 i odznacz tam AMI ....chyba 0E
gregski Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 z tego co pamietam to odhaczylem jako 2E- „Mediaplayer Position 3“ Myslisz, ze to kwestia softu czy raczej w nowszej wersji programu jest tylko dodany opis do bitow?
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Musisz popróbowac w Gatewayu . Masz błedy jakieś ?
turdzi Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Panowie cz ktos wie jak sie zdejmuje te chromowane obwodki halogenu w zderzaku S-line/S4 ? Da sie je wyjec nie sciagajac zderzaka ?
_Gabriel_ Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Witam, musisz wyciagnac kratki i jak je odwrocisz, to zobaczysz jak sie sciaga. podwazasz i wychodza
gregski Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Musisz popróbowac w Gatewayu . Masz błedy jakieś ? Tak, po wizycie w serwisie
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Daj jak mozesz skan w Gatewayu ---> Instalation List .
gregski Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Musisz popróbowac w Gatewayu . Masz błedy jakieś ? Tak, po wizycie w serwisie http://img.tapatalk.com/50bb6b07-1351-5bef.jpg Ok, poradzilem sobie, telefon nie byl odznaczony po ich dekodowaniu radia. Teraz nie mam bledow w gatewayu. Ami zaznaczone. Niestety radio ma nadal fault code, jw.
gregski Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Daj jak mozesz skan w Gatewayu ---> Instalation List . Jasne, co tylko chcesz Wydaje mi sie, ze radio jest zle odkodowane... Takie mam bledy na radiu: Przypominam, zmienialem z concert na symphony...
Rekomendowane odpowiedzi