jedrekx Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 może Ci się coś przekodowało.. bo normalnie możesz włączyć VCDS'em przy DRL tylne światła
gregski Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Tak, ale mozesz to przekodowac. A nie jest to przypadkiem w PL konieczne?
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 no właśnie tylne światła nie są konieczne w Pl i wydaje mi się że wcześniej się nie paliły (choć głowy nie daję) a dziś patrze palą się
_Gabriel_ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 masz ledy z tylu? jesli sa ledy z tylu, to pala sie ze swiatlami do jazdy dziennej. Gdy masz zwykle(nie diodowe) wtedy dziala tylko przod - tak jest domyslnie ustawione. Podejrzewam, ze ze wzgledu na oszczednosc diod. No bo przeciez hamujesz... wiec lepiej, ze dioda swiecila mocniej - niz zapalala sie i gasła. Tak ja to widze.
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 masz ledy z tylu? w polifcie a5 wszystkie "żarówki" z tyłu oprócz świateł cofania są w techoligii led
_Gabriel_ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 wybacz, nie doczytałem - wczesniej tez napisales w poscie
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 wybacz, nie doczytałem - wczesniej tez napisales w poscie spoko nie gniewam się dziś po 3 piwkach na spocie i teraz 4 popijam więc wybaczam wszystko
_Gabriel_ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 To jakbys nie zauwazyl, odpowiedz na Twoje pytanie jest kilka postow wyzej
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 po tych 4 piwkach nie bardzo kumam o co chodzi ale ok ja się nabijam z tym gniewaniem - może niejasno napisałem
_Gabriel_ Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 jesli sa ledy z tylu, to pala sie ze swiatlami do jazdy dziennej. Gdy masz zwykle(nie diodowe) wtedy dziala tylko przod - tak jest domyslnie ustawione. Podejrzewam, ze ze wzgledu na oszczednosc diod. No bo przeciez hamujesz... wiec lepiej, ze dioda swiecila mocniej - niz zapalala sie i gasła. Tak ja to widze.
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 No właśnie nie jestem pewny jak było od początku ale wydaje mi się że z tyłu się nie paliły - ale jest to jakaś teoria
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Wszystko zalezy jak jest ustawione w aucie można wszystko właczyć lub wyłączyć Tylne lampy mozemy wyłaczyć VCDS-em wystarczy przekodować Moduł Centralnej ELEKRYKI
dziadek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć Na MMI w funkcji CAR można to wyłaczyć
dziadek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 No dobra a jak jest z pozycją 0 na włączniku świateł bo u mnie nadal palą się ledy z przodu i z tyłu - nie da rady ich wyłączyć Na MMI w funkcji CAR można to wyłaczyć O to chodzi że nie można ...w pozycji Car i oświetlenie zewnętrzne mam następujące opcje: - Automatyczne światła jazdy - wcześnie, średnio, późno - światła podczas wysiadania - wł/wył - światła podczas otwierania - wł/wył - tryb podróży - wł/wył Żadna z tych opcji nie umożliwia wyłączenie ledów
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ja mam tak samo jak Bartek, ale pamiętam że gdzieś można to było wyłączyć.. i nie pamiętam czy to nie było czasem jak brałeś w menu Car oświetlenie a następnie przycisk SETUP.. niestety nie sprawdzę teraz bo nie jestem dzisiaj A5 w pracy
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 chyba, że tak muszę się kiedyś do Ciebie wybrać jak będę w Gdańsku i obadać jak się obsługuje to nowe MMI
Rekomendowane odpowiedzi