edraven Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wymiana trwa dokładnie 5 minut wiec kup i sam sobie wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak podolam to okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ok, dzieki za odpowiedz, wiesz moze ile w ASO wezma za wymiane? To sobie sam wymienisz 5 min roboty Nie dawno zmieniałem u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Jak podolam to okej Spokojnie dasz rade potrzebne Ci będzie tylko dłuto hydrauliczne, klucz dynamometryczny 1/2" i Vacuometr , ewentualnie podnośnik typu żaba najlepiej ten duży żeby jak już poluzyjesz silnik to go lekko unieść co by dojście lepsze było, tylko nie zapomnij wpierw przegubów odkręcić przerażony ?? to dobrze ja też bym był a tak naprawdę jak widać na załączonym obrazku klucz torx i kombinerki lub w przypadku przepychu narzędzi ściągacz do opasek a jezd un mniej wiecej tu, co prawda to inny silnik ale miejsce to samo zaraz u góry widać go jak na talerzu wigilijnym pierogi kiedy je wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą reasumując nawet moja babcia dała by radę więc i Ty dasz Edytowane 22 Grudnia 2016 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Wigilijna wymiana czujnika przez babcie . Krzychu MISZCZ !!! Edytowane 22 Grudnia 2016 przez PIXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak podolam to okej Spokojnie dasz rade potrzebne Ci będzie tylko dłuto hydrauliczne, klucz dynamometryczny 1/2" i Vacuometr , ewentualnie podnośnik typu żaba najlepiej ten duży żeby jak już poluzyjesz silnik to go lekko unieść co by dojście lepsze było, tylko nie zapomnij wpierw przegubów odkręcić przerażony ?? to dobrze ja też bym był a tak naprawdę jak widać na załączonym obrazku klucz torx i kombinerki lub w przypadku przepychu narzędzi ściągacz do opasek a jezd un mniej wiecej tu, co prawda to inny silnik ale miejsce to samo zaraz u góry widać go jak na talerzu wigilijnym pierogi kiedy je wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą reasumując nawet moja babcia dała by radę więc i Ty dasz Haha, dzieki za szczegolowa odpowiedz Problem taki, ze przyjechalem do PL a torxa ze soba nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Problem taki, ze przyjechalem do PL a torxa ze soba nie mamA to taniej będzie w ASO... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak podolam to okej Spokojnie dasz rade potrzebne Ci będzie tylko dłuto hydrauliczne, klucz dynamometryczny 1/2" i Vacuometr , ewentualnie podnośnik typu żaba najlepiej ten duży żeby jak już poluzyjesz silnik to go lekko unieść co by dojście lepsze było, tylko nie zapomnij wpierw przegubów odkręcić przerażony ?? to dobrze ja też bym był a tak naprawdę jak widać na załączonym obrazku klucz torx i kombinerki lub w przypadku przepychu narzędzi ściągacz do opasek a jezd un mniej wiecej tu, co prawda to inny silnik ale miejsce to samo zaraz u góry widać go jak na talerzu wigilijnym pierogi kiedy je wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą reasumując nawet moja babcia dała by radę więc i Ty dasz Haha, dzieki za szczegolowa odpowiedz Problem taki, ze przyjechalem do PL a torxa ze soba nie mam No faktycznie szkoda ze to torx bo jakby klucz dynamometryczny to bys kupil w biedronce i wymienil a tak to kicha No ale to tak jak pisze krystian w aso chetnie Ci pomoga po nowym roku tak gdzies kolo 04.01.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A ja sie pochwale, ze zrobilem sobie w koncu AMI uzylem tego http://a2dp4audi.netmagi.com/index.html+ kabel to podpiecia do mmi... i dziala super fajnie z deezerem Nie musialem schowka zmieniac.. upakowalem to wszystko pod mmi, jest tam sporo miejsca wiec mam schowek na sprzedaz, ten co niedawno wrclaguna wystawil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 http://allegro.pl/a4-b8-sdn-komplet-foteli-siedzenia-2013-lift-i6655492154.html#imglayer Janusze biznesu. Było 999, po telefonie o dodatkowe zdjęcia magicznie zrobiło się 1499. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 http://allegro.pl/a4-b8-sdn-komplet-foteli-siedzenia-2013-lift-i6655492154.html#imglayer Janusze biznesu. Było 999, po telefonie o dodatkowe zdjęcia magicznie zrobiło się 1499. to jest skora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A ja sie pochwale, ze zrobilem sobie w koncu AMI uzylem tego http://a2dp4audi.netmagi.com/index.html+ kabel to podpiecia do mmi... i dziala super fajnie z deezerem Nie musialem schowka zmieniac.. upakowalem to wszystko pod mmi, jest tam sporo miejsca wiec mam schowek na sprzedaz, ten co niedawno wrclaguna wystawil.. hehe ja też zamontowałem już ami wiec nie muszę już w bębenek walić więc jak co to mam bębenek na sprzedaż ale nie ten co WRC nie miał niedawno na sprzedaż a tak poważniej to nie czaje tej strony to ile kosztował taki set, rozumiem że podpiąłeś pod czytnik schowałeś za klimatronikiem/czytnikiem w desce wszystko i masz ami po BT tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 http://allegro.pl/a4-b8-sdn-komplet-foteli-siedzenia-2013-lift-i6655492154.html#imglayer Janusze biznesu. Było 999, po telefonie o dodatkowe zdjęcia magicznie zrobiło się 1499. to jest skora? Z alcantarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak podolam to okej Spokojnie dasz rade potrzebne Ci będzie tylko dłuto hydrauliczne, klucz dynamometryczny 1/2" i Vacuometr , ewentualnie podnośnik typu żaba najlepiej ten duży żeby jak już poluzyjesz silnik to go lekko unieść co by dojście lepsze było, tylko nie zapomnij wpierw przegubów odkręcić przerażony ?? to dobrze ja też bym był a tak naprawdę jak widać na załączonym obrazku klucz torx i kombinerki lub w przypadku przepychu narzędzi ściągacz do opasek a jezd un mniej wiecej tu, co prawda to inny silnik ale miejsce to samo zaraz u góry widać go jak na talerzu wigilijnym pierogi kiedy je wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą reasumując nawet moja babcia dała by radę więc i Ty dasz Haha, dzieki za szczegolowa odpowiedz Problem taki, ze przyjechalem do PL a torxa ze soba nie mam No faktycznie szkoda ze to torx bo jakby klucz dynamometryczny to bys kupil w biedronce i wymienil a tak to kicha No ale to tak jak pisze krystian w aso chetnie Ci pomoga po nowym roku tak gdzies kolo 04.01.2017 Jednak mam torx Musze zadzwonic i zapytac czy maja to na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak podolam to okej Spokojnie dasz rade potrzebne Ci będzie tylko dłuto hydrauliczne, klucz dynamometryczny 1/2" i Vacuometr , ewentualnie podnośnik typu żaba najlepiej ten duży żeby jak już poluzyjesz silnik to go lekko unieść co by dojście lepsze było, tylko nie zapomnij wpierw przegubów odkręcić przerażony ?? to dobrze ja też bym był a tak naprawdę jak widać na załączonym obrazku klucz torx i kombinerki lub w przypadku przepychu narzędzi ściągacz do opasek a jezd un mniej wiecej tu, co prawda to inny silnik ale miejsce to samo zaraz u góry widać go jak na talerzu wigilijnym pierogi kiedy je wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą reasumując nawet moja babcia dała by radę więc i Ty dasz Haha, dzieki za szczegolowa odpowiedz Problem taki, ze przyjechalem do PL a torxa ze soba nie mam No faktycznie szkoda ze to torx bo jakby klucz dynamometryczny to bys kupil w biedronce i wymienil a tak to kicha No ale to tak jak pisze krystian w aso chetnie Ci pomoga po nowym roku tak gdzies kolo 04.01.2017 Jednak mam torx Musze zadzwonic i zapytac czy maja to na stanie Bravo TY napewno nie, jest koniec roku magazyny się czyści a nie zapełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 http://allegro.pl/a4-b8-sdn-komplet-foteli-siedzenia-2013-lift-i6655492154.html#imglayer Janusze biznesu. Było 999, po telefonie o dodatkowe zdjęcia magicznie zrobiło się 1499. Do czego służy ta druga dźwignia z przodu fotela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) http://allegro.pl/a4-b8-sdn-komplet-foteli-siedzenia-2013-lift-i6655492154.html#imglayer Janusze biznesu. Było 999, po telefonie o dodatkowe zdjęcia magicznie zrobiło się 1499. Do czego służy ta druga dźwignia z przodu fotela?Jedna przesuwasz fotel a druga jest do podnoszenia przedniej części fotela. Tak jak ta na boku co regulujesz tył siedziska Edytowane 22 Grudnia 2016 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A widzisz, to ja takiego bajeru nie mam, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A widzisz, to ja takiego bajeru nie mam, a szkoda. A jakie masz fotele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Takie: Fota nie moja, ale mam takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi