Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Godzinę temu, piotrekb_tt napisał: A ile ecu wola na listwie przy pełnym obciążeniu? No wlasnie bede to sprawdzal ;-) Nie latam niestety z lapkiem.. a blad paliwa mozna usunac z teleofnu i smigac dalej
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Z telefonu? Elm327? Bo obdeleven ma wykresy i logi już z tego co pamiętam
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l OBDlink MX mam.. nie wiem co tam za chips siedzi.. Torgue pro uzywam.. nie mailem za duzo czasu sie bawic. I tak do konkretnego logowania lepszy jest moim zdaniem kabel i lapek.. turbo mode i lece z 8 parametrami co 200ms...
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l ma ktoś może pod reka tylna część podsufitki w której jest szyna dla rolety potrzebuje rodzaj plastyku z jakiego jest to wykonane.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Czerwca 20179 l Panowie, coś chyba mam zaćmienie czy co ... nie mogę znaleźć działu warsztat ... zaginął ??
Opublikowano 22 Czerwca 20179 l Montażu serwotronika i tak nie potrafię odszukać a przecież był taki wątek, coś przespałem ?? Mieliśmy jakieś tsunami na forum ? Może ktoś podrzucić schemat, wiem wiem to tylko 3 kabelki ale wreszcie przydało by się podłączyć a nie wiem jakie kolory i gdzie.
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l 7 godzin temu, mumen napisał: Montażu serwotronika i tak nie potrafię odszukać a przecież był taki wątek, coś przespałem ?? Mieliśmy jakieś tsunami na forum ?
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l Panowie, Chce zapodac kuracje przeczyszczjaaca.. na bazie produktow Millersa mam: 1. DPF regenertor - pytanie czy walic to od razu, czy poczekaz az bede lecial w trase 2. Injectors clenaer - to myslalem zeby dac na poczatku, akurat mam swiezy filtr paliwa.. 3. Octane Booster - to taki ogolny uszlachetniacz... Po kazdym bede logowal i zobaczymy ci sie wydarzy Jestem ciekaw jak ten injector cleaner wplynie na odczyty z wtryskow..
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l Panowie, Chce zapodac kuracje przeczyszczjaaca.. na bazie produktow Millersa [emoji4] mam: 1. DPF regenertor - pytanie czy walic to od razu, czy poczekaz az bede lecial w trase 2. Injectors clenaer - to myslalem zeby dac na poczatku, akurat mam swiezy filtr paliwa.. 3. Octane Booster - to taki ogolny uszlachetniacz... Po kazdym bede logowal i zobaczymy ci sie wydarzy [emoji14] Jestem ciekaw jak ten injector cleaner wplynie na odczyty z wtryskow.. [emoji14]Działaj. Też mnie to ciekawi czy injector cleaner coś zmieni. Tylko co polovowac? Dawki na wtryskach, korekcję?
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l Korekcje.. jeszcze nie zalalem niczego, ale juz widze ze korekcje sa lepsze niz pol roku temu.. ciekawe (jezdzone na shell vpower). Logowalem tez to cosnienie raila.. jak popaluje auto i zrobie testowego runa, to jest takie zjawisko jakby odcinalo paliwo.. na logu to wyglada ze pompa ma zadane 1850mbar i nagle spada do 1700.. Ciekawe ze zadnym bledem nie sypnelo i ze dzieje sie to dopiero po 3-5 sprintach pod rzad. Przy okazji przekonalem sie jak cienkie sa hamulce z Q5 z klockami ferodo.. 3 hamowania i dentka.. a mam sportowy plyn, oplot itp cuda Mam dosc tego diesla.. nastepne bedzie na 100% bena w 3.0tfsi albo 4.0.. >_< Edytowane 23 Czerwca 20179 l przez st4yKool
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l Panowie ma ktoś nr lampek led do podświetlania tablicy rejestracyjnej ? Czytałem gdzieś że pasują z Skody ale nie mogę tego odszukać.
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l Ja mam. 000 052 110 (1 szt) Edytowane 23 Czerwca 20179 l przez komoornik
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l 5 minut temu, komoornik napisał: Ja mam. 000 052 110 (1 szt) masz w aucie czy do sprzedania ? nie wywala błędu ?
Opublikowano 23 Czerwca 20179 l 2 minuty temu, komoornik napisał: W aucie, nie wywala błędu. danke, zamówię w Skodzie.
Opublikowano 25 Czerwca 20179 l Panowie szybkie pytanie zmieniam kiere na polift, kupiłem ścięta normalnie z a4 b8 o nr 8K0 419 091, poduchy o jakich nr do tego podejda? Będę bardzo wdzięczny jak ktoś wypisze czego szukac Pozdrawiam