Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 To ze względu na kolor już dużo odpada hehe bo większość to czarne ta patrzyles ? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-240km-quattro-bogata-wersja-jak-nowa-z-niemiec-ID6ySvVD.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 lub https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-240km-quattro-s-line-xenon-led-bang-ampolufsen-navi-ID6yZC9B.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
turzol Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, Gibons napisał: To ze względu na kolor już dużo odpada hehe bo większość to czarne ta patrzyles ? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-240km-quattro-bogata-wersja-jak-nowa-z-niemiec-ID6ySvVD.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 lub https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-240km-quattro-s-line-xenon-led-bang-ampolufsen-navi-ID6yZC9B.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 No własnie większość jest black, ja już po 3-ech z rzędu czarnych autach chce jakiejś odmiany. Białas to byłby ideał A jeszcze lepiej białas z dodatkami czarnymi, a najlepiej w Allroadzie Damian oba odpadają, chce automat.
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Też miałem dwie czarne b8 i powiedziałem sobie że chce inny kolor mnie najbardziej podoba się daytona lub czerwony. Biały trochę juz oklepany i coraz mniej mi się podoba. A co się trafoło ? czarne hehe i jest czarne, ale zadowolony jestem.
turzol Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 2 minuty temu, Gibons napisał: Też miałem dwie czarne b8 i powiedziałem sobie że chce inny kolor mnie najbardziej podoba się daytona lub czerwony. Biały trochę juz oklepany i coraz mniej mi się podoba. A co się trafoło ? czarne hehe i jest czarne, ale zadowolony jestem. Wiadomo jak sie trafi ladna sztuka w czerni to nie bede rozpaczal Wg mnie warta uwagi, szkoda tylko że cena netto i przeracza moj budzet. https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-3-0-tdi-quattro-panorama-tempomataktywnyoplaconysprzedamzamiana-ID6yIGJB.html#abf006e6e5
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Stoi juz długo. Wolałbym tą targować na 65 i brać https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-allroad-3-0-tdi-245-km-allroad-s-line-quattro-panorama-led-bi-xenon-navi-ID6yZN8z.html
TOM3K Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 U mnie przy takiej jeździe jest nie możliwe zrobić więcej niż 750km. A wszystko z autem jest ok...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
olinek2 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Białe też są dwa kolory i wg mnie ibis white wygrywa, bo jest zimny, nie lekko żółtawy jak perła. Poprzednie właśnie miałem biały zimny i się zdziwiłem jak dwa obok siebie stały, że jest jeszcze inny biały w palecie
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 1 godzinę temu, turzol napisał: Wiadomo jak sie trafi ladna sztuka w czerni to nie bede rozpaczal Wg mnie warta uwagi, szkoda tylko że cena netto i przeracza moj budzet. https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-3-0-tdi-quattro-panorama-tempomataktywnyoplaconysprzedamzamiana-ID6yIGJB.html#abf006e6e5 Dzwoń do gościa bo pewnie się pomylił przy wystawianiu, jak szukałem swojej to miałem to jechać oglądać, stała za 62999zł BRUTTO, czyli auto wisi 1.5 miesiąca albo wtedy się pomylił albo teraz, dziwne że się nie sprzedało bo wygląda OK
turzol Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 2 minuty temu, Pucek napisał: Dzwoń do gościa bo pewnie się pomylił przy wystawianiu, jak szukałem swojej to miałem to jechać oglądać, stała za 62999zł BRUTTO, czyli auto wisi 1.5 miesiąca albo wtedy się pomylił albo teraz, dziwne że się nie sprzedało bo wygląda OK Bede dzwonił w pon. Przy okazji co to za mocowania w oparciach przednich foteli? Kumpel ma takie cos w Superb i zwie sie to przygotowanie pod montaz multimediow.
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 To auto już wisi i wisi pamiętam dobrze. Wcześniej miał w innym miejscu foty zrobione
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 6 minut temu, Gibons napisał: To auto już wisi i wisi pamiętam dobrze. Wcześniej miał w innym miejscu foty zrobione No wtedy miał fotki na takiej polnej drodze, szukałem trochę auta i nigdy go nie widziałem, dopiero się pojawił 1.5m temu jak jechałem po swojego do Nowego Sącza, skoro długo wisi to albo cena nie ta albo gniot.
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Dokładnie na takiej drodze były foty. Jak ja szukałem dla siebie jak jeszcze nie sprzedałem poprzedniej to już ona była tak jak piszesz chyba za ok 63tyś więc pewnie masz rację to cena brutto 59
turzol Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, Pucek napisał: No wtedy miał fotki na takiej polnej drodze, szukałem trochę auta i nigdy go nie widziałem, dopiero się pojawił 1.5m temu jak jechałem po swojego do Nowego Sącza, skoro długo wisi to albo cena nie ta albo gniot. Pewnie to drugie skoro tyle czasu sie sprzedaje. Tak w ogóle to trzymaja skubance ceny jak na swój rocznik. Z jednej strony można sie juz pokusić o polifta w ośce, ale serce podpowiada jednak V6 z potencjalem na wieksze moce i relatywnie niskie spalanie i zdania nie zmienie.
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Turzol, nie odpuszczaj, jak raz kupisz 3.0tdi to już nigdy nie kupisz innego
turzol Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 6 minut temu, Pucek napisał: Turzol, nie odpuszczaj, jak raz kupisz 3.0tdi to już nigdy nie kupisz innego Swego czasu mój dobry kumpel oddał mi swoje pomodzone 3.0 CCWA na detailingi i pozwolił używać do woli Na początku myslalem ze to zauroczenie, ale od dluzszego czasu nie moge spac po nocach i juz wiem ze to byla strzala amora
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 7 minut temu, turzol napisał: Swego czasu mój dobry kumpel oddał mi swoje pomodzone 3.0 CCWA na detailingi i pozwolił używać do woli Na początku myslalem ze to zauroczenie, ale od dluzszego czasu nie moge spac po nocach i juz wiem ze to byla strzala amora Jakbyś przejechał się pomodzonym 3.0TFSI to byś dopiero się zauroczył
olinek2 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Mnie 3.0tfsi kusi jako kolejne [emoji14] może z USA do lekkiej korekty Tylko póki co inne wydatki
Gibons Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 4 minuty temu, olinek2 napisał: Mnie 3.0tfsi kusi jako kolejne może z USA do lekkiej korekty Tylko póki co inne wydatki b8 czy C7 ?
barca8585 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 wie ktos moze czy z firmy DAWMAC mozna kupic felge pojedynczo
Rekomendowane odpowiedzi