st4yKool Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 mozna zest naprawczy jestMasz numerek? [emoji14]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
wrzosu Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 podpowie ktoś gdzie w etce jest zderzak competition?
krystian3769 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 22 minuty temu, wrzosu napisał: podpowie ktoś gdzie w etce jest zderzak competition? http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2015/drive_standart/736/hg_ug/807/subcategory/807030/part_id/251525/lang/e
l.e.s.t.e.r Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 58 minut temu, wrzosu napisał: podpowie ktoś gdzie w etce jest zderzak competition? może Ci się przyda
skrzypul Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 w sprawie drgania kierownicy przy 120-140km/hmiałem na dystansie delikatny luz (piasta-dystans)zamówiłem w dystomie dystanse z otworem centrującym 66.3Weszło mega ciasno, luzow zero na kole.Zawieszenie na tip top ogarnięte, koła proste, wyważone a drgania wciąż są....Po weekendzie sprawdzę maglownicę. Jak tam będzie OK to zostanie wał napędowy bo szczerze nic już mi innego do głowy nie przychodziWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Love-AUDI Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 55 minut temu, skrzypul napisał: w sprawie drgania kierownicy przy 120-140km/h miałem na dystansie delikatny luz (piasta-dystans) zamówiłem w dystomie dystanse z otworem centrującym 66.3 Weszło mega ciasno, luzow zero na kole. Zawieszenie na tip top ogarnięte, koła proste, wyważone a drgania wciąż są.... Po weekendzie sprawdzę maglownicę. Jak tam będzie OK to zostanie wał napędowy bo szczerze nic już mi innego do głowy nie przychodzi Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka wymień sobie "banany" zawieszenia na poliftowe gumowo-olejowe i zapewniam Cię że bedzie jak ręką odjoł , ja jak miałem a4 b8 to kupiłem takie banany za 300zł z rocznego auta
Onkel Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Panowie przy przy doposazaniu przodu w czujniki parkowania, mocowania bocxnych czujnikow kupowaliscie w aso? Nie mam u siebie przodu ani tylu wiec planuje dolozyc ale za same uchwyty wychodzi 360 (6x60zl) 2 na przod i 4 tyl. Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Jakie najmniejsze ET może być przy 20 calach i 9 szerokości ? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 zakładał ktoś ?? http://allegro.pl/czarne-emblematy-ringi-logo-audi-a1-a3-a4-a5-s3-i6930087796.html ciekawy jestem jaka jest jakość
KANAL Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Czy ktos z Was kojarzy to auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-170-km-szyberdach-ID6z3J1l.html . Niestety cale przelakierowane z czarnego na czerwony - podobno juz w Polsce. Pomalowane bardzo ladnie... gdybym znal historie to moze bym sie przelamal. Przyzwyczailem sie juz do czerwonego. W ciemno boje sie takiego ryzyka. Nikt z forum tym nie jezdzi? I drugie pytanie dotyczy przycisku START/STOP ENGINE. Na jakiej zasadzie dziala odpalanie takiego samochodu? Po nacisnieciu przycisku nic sie nie dzieje - patrzylem z kluczem w stacyjce i patrzylem tez na wlaczonym zaplonie. Auto gasnie po odpaleniu z kluczyka gasnie od razu po nacisnieciu przycisku. Edytowane 2 Września 2017 przez KANAL
l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 5 godzin temu, daniell-gda napisał: zakładał ktoś ?? http://allegro.pl/czarne-emblematy-ringi-logo-audi-a1-a3-a4-a5-s3-i6930087796.html ciekawy jestem jaka jest jakość ja ma takie cuś już ze dwa lata, nic się z tym nie dzieje, spokojnie można kupić i założyć.
daniell-gda Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 ja ma takie cuś już ze dwa lata, nic się z tym nie dzieje, spokojnie można kupić i założyć. To jest czarny plastik w połysku ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 4 minuty temu, daniell-gda napisał: To jest czarny plastik w połysku ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka tak, właściwie powinno to kosztować max 50zł
daniell-gda Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 tak, właściwie powinno to kosztować max 50zł [emoji4] A jak z jakoscia nie wyglada to jak chinska zabawka ? Komplet w takiej cenie maja http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6930087796Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
wrzosu Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dnia 29.08.2017 o 15:33, l.e.s.t.e.r napisał: może Ci się przyda Oooooo tak! Dziękuje
Hohe Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Ciągle borykam się z problemem niedoładowanego akumulatora. Ten który mam obecnie, Banner, mam około dwóch lat i już go szlag trafia. Idą chłodniejsze dni i problem się nasila. Z kodów wyposażenia wynika, chyba, że powinien być aku 95Ah a wszystkie strony oferujące dobieranie aku po modelu auta, pokazują że powinien być około 75Ah. Kto ma rację? Być może 95Ah jest faktycznie za duży i przez to permanentnie niedoładowany? Jak myślicie? I druga sprawa, czy podłączenie prostownika/ładowarki pod maską zamiast bezpośrednio do aku ma jakieś znaczenie?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 12 minut temu, Hohe napisał: Ciągle borykam się z problemem niedoładowanego akumulatora. Ten który mam obecnie, Banner, mam około dwóch lat i już go szlag trafia. Idą chłodniejsze dni i problem się nasila. Z kodów wyposażenia wynika, chyba, że powinien być aku 95Ah a wszystkie strony oferujące dobieranie aku po modelu auta, pokazują że powinien być około 75Ah. Kto ma rację? Być może 95Ah jest faktycznie za duży i przez to permanentnie niedoładowany? Jak myślicie? I druga sprawa, czy podłączenie prostownika/ładowarki pod maską zamiast bezpośrednio do aku ma jakieś znaczenie? tu masz że się aku łąduje gdzieś pod maską
Hohe Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Hmm, tak ładowałem do tej pory, a teraz przeniosłem interes do tyłu. Zobaczymy jak to będzie. A co do pojemności masz jakieś przemyślenia?
dareksu Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Gloss-Black-Front-Grill-Bumper-Badge-Logo-Emblem-Rings-Audi-A4-B8-A6-C6-A5-/253004160133?fits=Car+Make%3AAudi wyjdzie taniej niz to z alledrogo
Rekomendowane odpowiedzi