yanosho Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 38 minut temu, Norbas napisał: Panowie 3.0 tdi w b8 miało tipa instalowanego czy stronic-a ? W przedlifcie 3.0 TDI quattro szły tiptronic jak i s-tronic . Natomiast w polifcie 3.0 TDI quattro automat raczej już tylko s-tronic nie wiem jak sprawa wygląda 3.0 FWD z automatem.
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 43 minuty temu, yanosho napisał: W przedlifcie 3.0 TDI quattro szły tiptronic jak i s-tronic . Natomiast w polifcie 3.0 TDI quattro automat raczej już tylko s-tronic nie wiem jak sprawa wygląda 3.0 FWD z automatem. Dzięki a wiesz może jaki kod ma S-tronic albo Tip ? S-tronic ma 7 biegów a Tip 6 czy też 7 ?
yanosho Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Godzinę temu, Norbas napisał: Dzięki a wiesz może jaki kod ma S-tronic albo Tip ? S-tronic ma 7 biegów a Tip 6 czy też 7 ? Kodów nie znam a tip jest 6 biegowy a s-tronic 7 1
TOM3K Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Norbas napisał: Dzięki a wiesz może jaki kod ma S-tronic albo Tip ? S-tronic ma 7 biegów a Tip 6 czy też 7 ? W dziale o skrzyniach masz tabelę jakie skrzynie przy jakich kodach silnika szly 1
frog125 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Czy posiada ktoś procedurę kodowania poziomowania xenonów do 2G bo nigdzie nie mogę znaleźć
grand116 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 9 godzin temu, skotyman napisał: Rzadko trafiają się stołki z S5 Sportback z 3 zagłówkami z tyłu jak w S4. Często A5/S5 są rejestrowane dla 4 osób A no faktycznie brak 3 zagłówka w s5 nawet w Sportback .
Kooga Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Moze glupie pytanie, ale co oznacza ta kontrolka zaznaczona na zolto? (zdjecie nie moje) Wlacza mi sie przy wlaczaniu prawego kierunkowskazu czy to awaryjne od przyczepki, tzn jakies zwarcie? Ostatnio juz po odpaleniu auta wlacza mi sie blad wszystkich swiatel w przyczepce, chociaz przyczepki nie mam Pewnie sterownik do wymiany
Wolf1991 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 53 minuty temu, Kooga napisał: Moze glupie pytanie, ale co oznacza ta kontrolka zaznaczona na zolto? (zdjecie nie moje) Wlacza mi sie przy wlaczaniu prawego kierunkowskazu czy to awaryjne od przyczepki, tzn jakies zwarcie? Ostatnio juz po odpaleniu auta wlacza mi sie blad wszystkich swiatel w przyczepce, chociaz przyczepki nie mam Pewnie sterownik do wymiany Ta kontrolka mi sie zapalała jak miałem zapieta przyczepke i informuje ze kierunek w przyczepce po włączeniu kierunku w samochodzie działa. A jak miałem jedna żarówkę w przyczepce spalona to juz sie nie zapalało. tak to wyglądało z mojego doswiadczenia
Kooga Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 17 minut temu, Wolf1991 napisał: Ta kontrolka mi sie zapalała jak miałem zapieta przyczepke i informuje ze kierunek w przyczepce po włączeniu kierunku w samochodzie działa. A jak miałem jedna żarówkę w przyczepce spalona to juz sie nie zapalało. tak to wyglądało z mojego doswiadczenia Czyli tak jak myslalem, ze cos z przyczepka i sterownikiem od haka Dzieki
Wolf1991 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Witam panowie powie mi ktos co to jest i do czego to służy?? To jest w schowku przed pasażerem. Dodam ze to sie wciska jakby jakiś guzik.. Auto mam prawie dwa lata a dopiero teraz to zauważyłem Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Wolf1991
MaciekPL Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie ma ktoś na zbyciu dekorow zwykłych ?
Gibons Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 13 minut temu, MaciekPL napisał: Nie ma ktoś na zbyciu dekorow zwykłych ? Jakie to są zwykle dekory ?
MaciekPL Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 10 godzin temu, Gibons napisał: Jakie to są zwykle dekory ? Nie wiem jakie tam są wersje tego wszystkiego. Takie żeby do malowania podeszły.
krystian3769 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) 20 godzin temu, Wolf1991 napisał: Witam panowie powie mi ktos co to jest i do czego to służy?? To jest w schowku przed pasażerem. Dodam ze to sie wciska jakby jakiś guzik.. Auto mam prawie dwa lata a dopiero teraz to zauważyłem To wygląda na tajny przycisk do uruchomienia rakiet balistycznych Lepiej go nie wciskaj ... A tak poważnie. Najprawdopodobniej poprzedni właściciel sobie go dołożył do czegoś np. do przerwy w obwodzie jakiegoś przekaźnika lub coś takiego. Trzeba by sprawdzić zanim gdzie odchodzi przewód. Edytowane 1 Lutego 2018 przez krystian3769
simon__75 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 12 minut temu, krystian3769 napisał: To wygląda na tajny przycisk do uruchomienia rakiet balistycznych Lepiej go nie wciskaj ... A tak poważnie. Najprawdopodobniej poprzedni właściciel sobie go dołożył do czegoś np. do przerwy w obwodzie jakiegoś przekaźnika lub coś takiego. Trzeba by sprawdzić zanim gdzie odchodzi przewód. Moze wyłacznk/włacznik oswietlenia w schowku ??
simon__75 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Wymieniał ktoś kiedyś ramkę alu na poduszce w kierownicy ? Znalazłem aukcję, na której ktoś sprzedaje takie ramki....pytanko tyko jak z samą wymianą ??Chrom ramka do poduszki kierowcy AIRBAG do AUDI A4 Dodatkowo jakąś taką instrukcję znalazłem....Instrukcja wymiany Edytowane 1 Lutego 2018 przez simon__75
Wolf1991 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Godzinę temu, simon__75 napisał: Moze wyłacznk/włacznik oswietlenia w schowku ?? Nie jest to wyłacznik światła w schowku..Po dopaleniu samochodu zapala sie na czerwono,a jak wtedy sie go wciśnie i przytrzuma pare sekund gasnie. Po zgaszwniu samochodu też gaśnie kontrolka. A tak myślę czy to moze miec coś wspólnego z alarmem? Mam fabryczny.. Nikt tego u siebie nie ma przypadkiem?
Hohe Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 To jest jakaś rzeźba poprzedniego właściciela. Odkręć schowek i zobacz po kablach.
Wolf1991 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Teraz, Hohe napisał: To jest jakaś rzeźba poprzedniego właściciela. Odkręć schowek i zobacz po kablach. Ok,moje w tem weekend sie zerknie
Rekomendowane odpowiedzi