Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Hubertus01 napisał:

czy ktoś kupował może szkła do lusterek poliftowych - podgrzewane, asferyczne- te z allegro? jak z jakością?

Podbijam, też szukam kompletu:whistling:

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 6.12.2018 o 18:50, nygus069 napisał:

Nie potrzeba wymieniac podłokietnika ,musisz kupić uchwyt na kubki nr. 8P0 885 995 6 PS kolor czarny plus zaślepka pod kubki nr.4G8 858 875A/13 kolor czarny. Wymiana polega na wyciągnięciu twojej zaślepki wsuwasz uchwyt na kubki . Cena w servisie kosmos . Ja kupiłem używki ,montaż 15 min i banan na twarzy.                  l

A Ty jesteś pewien, że mówisz o B8?

Opublikowano

Wrzuciłem sobie ładny zderzak S-line polift i zdemontowałem wycieraczkę - to się pochwalę.

IMG_9483.JPG

Opublikowano

Fajnie. Jaki kolor auta? 

Opublikowano
2 minuty temu, Hohe napisał:

Wrzuciłem sobie ładny zderzak S-line polift i zdemontowałem wycieraczkę - to się pochwalę.

IMG_9483.JPG

Masz zdjęcie z wycieraczka i bez ?

Opublikowano

Deep Blue Sea, taki bardzo ciemny granat.

Opublikowano
W dniu 6.12.2018 o 19:19, Tomek_091019 napisał:

A jako nr części mogę wpisać 4F0 915 105D?

nie wiem co daje to kodowanie... ja u siebie nic nie kodowałem i nie widze roznicy

Opublikowano

No właśnie zapomniałem zrobić, ale wyglądał tak jak ten poniżej. Cokolwiek niesymetrycznie. ?

2hyxc80.jpg

IMG_0668.JPG

Opublikowano
11 godzin temu, Hohe napisał:

Dużo lepiej wygląda ten poliftowy tyłek ?

Opublikowano
13 godzin temu, Hohe napisał:

No właśnie zapomniałem zrobić, ale wyglądał tak jak ten poniżej. Cokolwiek niesymetrycznie. ?

2hyxc80.jpg

IMG_0668.JPG

A przód zrobiłeś, czy taki lift połowiczny . . .

Opublikowano

Tak właśnie rozmyślam czy wrzucić na dwa wydechy bo mam okazje, ktoś mi przerysował na parkingu od lampy w dół

az dokładka wyszła 

E9FE787A-BA70-435D-97D8-50B591DA17A4.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, WydRos napisał:

Tak właśnie rozmyślam czy wrzucić na dwa wydechy bo mam okazje, ktoś mi przerysował na parkingu od lampy w dół i spierd...il

az dokładka wyszła 

E9FE787A-BA70-435D-97D8-50B591DA17A4.jpeg

i a właściciel niech wykłada kase za czyjeś "umiejętności" za kierownicą ?

Opublikowano
47 minut temu, Hubertus01 napisał:

ia właściciel niech wykłada kase za czyjeś "umiejętności" za kierownicą ?

Głupia kartkę bym zostawił ale nie, bo może jakoś przejdzie i nikt mnie nie najdzie ?

I jak zawsze z kamer nici

zobaczymy czy policja coś wymyśli ale to już ponad tydzień wiec wątpię 

Opublikowano
4 minuty temu, WydRos napisał:

Głupia kartkę bym zostawił ale nie, bo może jakoś przejdzie i nikt mnie nie najdzie ?

I jak zawsze z kamer nici

zobaczymy czy policja coś wymyśli ale to już ponad tydzień wiec wątpię 

obawiam się, że skoro monitoringu nie ma i świadków też nie to sprawę umorzą i na własny koszt trzeba zrobić audice ? 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Hubertus01 napisał:

obawiam się, że skoro monitoringu nie ma i świadków też nie to sprawę umorzą i na własny koszt trzeba zrobić audice ? 

Monitoring rzekomo jest ale policja się nie garnie do tego, na własna rękę dorwałem kierowniczkę ale tez musi uzyskać zgodę ochrony itd, maja sprawdzać ale wątpię żeby coś było bo już dawno miałbym to na tacy 

jeszcze mało brakło ja dostałbym mandat za brak twardego dowodu, bo miałem miękki jeszcze i gdyby nie był policjant normalny to wzięliby mi dowod i nie mógłbym z ta lampa jeździć 

lampe już kupiłem także kwestia czy się to rozwiąże czy nie i naprawiam 

Edytowane przez WydRos
Opublikowano

Policja olewająco podchodzi do takich spraw. Przerabialiśmy to w wakacje. Ludzie widzieli jak baba pod Lidlem cofała i przywaliła w drzwi Hondy. Nikt nie wpadł na pomysł aby zrobić foto albo ją zatrzymać. Kamery w sklepie skierowane na kasy. Na skrzyżowaniach jakość obrazu z kamer taka, że nic się nie da zobaczyć. Umorzenie oczywiście. 

Mi w sierpniu ukradł ktoś kratki ze zderzaka. Po 5 dniach już miałem pismo o umorzeniu. 

Opublikowano
18 minut temu, Hugo napisał:

Policja olewająco podchodzi do takich spraw. Przerabialiśmy to w wakacje. Ludzie widzieli jak baba pod Lidlem cofała i przywaliła w drzwi Hondy. Nikt nie wpadł na pomysł aby zrobić foto albo ją zatrzymać. Kamery w sklepie skierowane na kasy. Na skrzyżowaniach jakość obrazu z kamer taka, że nic się nie da zobaczyć. Umorzenie oczywiście. 

Mi w sierpniu ukradł ktoś kratki ze zderzaka. Po 5 dniach już miałem pismo o umorzeniu. 

Jedynie wideorejestrator z nagrywaniem na okrągło i może byłoby coś widać, tylko musiałbybyć przód i tył 

Opublikowano
7 minut temu, WydRos napisał:

Jedynie wideorejestrator z nagrywaniem na okrągło i może byłoby coś widać, tylko musiałbybyć przód i tył 

Taki właśnie zestaw zamontowałem ?

Opublikowano
3 minuty temu, Hugo napisał:

Podrzucisz na PW jakie zamontowałeś? Też muszę sobie takie coś sprawić.

Opublikowano
9 minut temu, Hugo napisał:

Zapewne rozeznawales co i jak wiec możesz coś podpowiedzieć, jaki warto jaki nie