Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 2 godziny temu, Hubertus01 napisał: czy ktoś kupował może szkła do lusterek poliftowych - podgrzewane, asferyczne- te z allegro? jak z jakością? Podbijam, też szukam kompletu
Hohe Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 W dniu 6.12.2018 o 18:50, nygus069 napisał: Nie potrzeba wymieniac podłokietnika ,musisz kupić uchwyt na kubki nr. 8P0 885 995 6 PS kolor czarny plus zaślepka pod kubki nr.4G8 858 875A/13 kolor czarny. Wymiana polega na wyciągnięciu twojej zaślepki wsuwasz uchwyt na kubki . Cena w servisie kosmos . Ja kupiłem używki ,montaż 15 min i banan na twarzy. l A Ty jesteś pewien, że mówisz o B8?
Hohe Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wrzuciłem sobie ładny zderzak S-line polift i zdemontowałem wycieraczkę - to się pochwalę.
WydRos Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 2 minuty temu, Hohe napisał: Wrzuciłem sobie ładny zderzak S-line polift i zdemontowałem wycieraczkę - to się pochwalę. Masz zdjęcie z wycieraczka i bez ?
Hohe Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Deep Blue Sea, taki bardzo ciemny granat.
mlody020 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 W dniu 6.12.2018 o 19:19, Tomek_091019 napisał: A jako nr części mogę wpisać 4F0 915 105D? nie wiem co daje to kodowanie... ja u siebie nic nie kodowałem i nie widze roznicy
Hohe Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 No właśnie zapomniałem zrobić, ale wyglądał tak jak ten poniżej. Cokolwiek niesymetrycznie. ?
l2k2 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 11 godzin temu, Hohe napisał: Wrzuciłem sobie ładny zderzak S-line polift i zdemontowałem wycieraczkę - to się pochwalę. Dużo lepiej wygląda ten poliftowy tyłek ?
mlody020 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 13 godzin temu, Hohe napisał: No właśnie zapomniałem zrobić, ale wyglądał tak jak ten poniżej. Cokolwiek niesymetrycznie. ? A przód zrobiłeś, czy taki lift połowiczny . . .
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak właśnie rozmyślam czy wrzucić na dwa wydechy bo mam okazje, ktoś mi przerysował na parkingu od lampy w dół az dokładka wyszła
Hubertus01 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 godzinę temu, WydRos napisał: Tak właśnie rozmyślam czy wrzucić na dwa wydechy bo mam okazje, ktoś mi przerysował na parkingu od lampy w dół i spierd...il az dokładka wyszła i a właściciel niech wykłada kase za czyjeś "umiejętności" za kierownicą ?
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 47 minut temu, Hubertus01 napisał: ia właściciel niech wykłada kase za czyjeś "umiejętności" za kierownicą ? Głupia kartkę bym zostawił ale nie, bo może jakoś przejdzie i nikt mnie nie najdzie ? I jak zawsze z kamer nici zobaczymy czy policja coś wymyśli ale to już ponad tydzień wiec wątpię
Hubertus01 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 4 minuty temu, WydRos napisał: Głupia kartkę bym zostawił ale nie, bo może jakoś przejdzie i nikt mnie nie najdzie ? I jak zawsze z kamer nici zobaczymy czy policja coś wymyśli ale to już ponad tydzień wiec wątpię obawiam się, że skoro monitoringu nie ma i świadków też nie to sprawę umorzą i na własny koszt trzeba zrobić audice ?
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 19 minut temu, Hubertus01 napisał: obawiam się, że skoro monitoringu nie ma i świadków też nie to sprawę umorzą i na własny koszt trzeba zrobić audice ? Monitoring rzekomo jest ale policja się nie garnie do tego, na własna rękę dorwałem kierowniczkę ale tez musi uzyskać zgodę ochrony itd, maja sprawdzać ale wątpię żeby coś było bo już dawno miałbym to na tacy jeszcze mało brakło ja dostałbym mandat za brak twardego dowodu, bo miałem miękki jeszcze i gdyby nie był policjant normalny to wzięliby mi dowod i nie mógłbym z ta lampa jeździć lampe już kupiłem także kwestia czy się to rozwiąże czy nie i naprawiam Edytowane 8 Grudnia 2018 przez WydRos
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Policja olewająco podchodzi do takich spraw. Przerabialiśmy to w wakacje. Ludzie widzieli jak baba pod Lidlem cofała i przywaliła w drzwi Hondy. Nikt nie wpadł na pomysł aby zrobić foto albo ją zatrzymać. Kamery w sklepie skierowane na kasy. Na skrzyżowaniach jakość obrazu z kamer taka, że nic się nie da zobaczyć. Umorzenie oczywiście. Mi w sierpniu ukradł ktoś kratki ze zderzaka. Po 5 dniach już miałem pismo o umorzeniu.
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 18 minut temu, Hugo napisał: Policja olewająco podchodzi do takich spraw. Przerabialiśmy to w wakacje. Ludzie widzieli jak baba pod Lidlem cofała i przywaliła w drzwi Hondy. Nikt nie wpadł na pomysł aby zrobić foto albo ją zatrzymać. Kamery w sklepie skierowane na kasy. Na skrzyżowaniach jakość obrazu z kamer taka, że nic się nie da zobaczyć. Umorzenie oczywiście. Mi w sierpniu ukradł ktoś kratki ze zderzaka. Po 5 dniach już miałem pismo o umorzeniu. Jedynie wideorejestrator z nagrywaniem na okrągło i może byłoby coś widać, tylko musiałbybyć przód i tył
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 7 minut temu, WydRos napisał: Jedynie wideorejestrator z nagrywaniem na okrągło i może byłoby coś widać, tylko musiałbybyć przód i tył Taki właśnie zestaw zamontowałem ?
mlody020 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 3 minuty temu, Hugo napisał: Taki właśnie zestaw zamontowałem ? Podrzucisz na PW jakie zamontowałeś? Też muszę sobie takie coś sprawić.
WydRos Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 9 minut temu, Hugo napisał: Taki właśnie zestaw zamontowałem ? Zapewne rozeznawales co i jak wiec możesz coś podpowiedzieć, jaki warto jaki nie
Rekomendowane odpowiedzi