Góral65 Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 10 minut temu, reikeb napisał: Bo pamiętam coś wspominałeś i nie byłeś do końca pewien Czyli przy tych 110tyś było robione bankowo, git Ciekawe co było powodem, że tak wcześnie go zmieniali czy jakaś rolka lub napinacz zaczął szumieć i jak już robili to zmienili wszystko,
Gibons Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 35 minut temu, reikeb napisał: Bo pamiętam coś wspominałeś i nie byłeś do końca pewien Czyli przy tych 110tyś było robione bankowo, git Tak był 20 minut temu, Góral65 napisał: Ciekawe co było powodem, że tak wcześnie go zmieniali czy jakaś rolka lub napinacz zaczął szumieć i jak już robili to zmienili wszystko, Był wyciek z pompy wody. Najpierw została wymieniona chłodnica EGR a potem zlokalizowano pompe wody i właściciel wymienił od razu cały rozrząd.
Góral65 Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 15 minut temu, Gibons napisał: Był wyciek z pompy wody. Najpierw została wymieniona chłodnica EGR a potem zlokalizowano pompe wody i właściciel wymienił od razu cały rozrząd. I wszystko jasne masz możliwość sprawdzenia historii ? pytam tak tylko informacyjnie ewentualnie na przyszłość
Gibons Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 13 minut temu, Góral65 napisał: I wszystko jasne masz możliwość sprawdzenia historii ? pytam tak tylko informacyjnie ewentualnie na przyszłość Polki co niestety ja nie mam, ale mogę kogoś polecić.
reikeb Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 1 godzinę temu, Gibons napisał: Tak był Był wyciek z pompy wody. Najpierw została wymieniona chłodnica EGR a potem zlokalizowano pompe wody i właściciel wymienił od razu cały rozrząd. No i wsio jasne a masz jeszcze info i jakich rzeczach grubszych co były robione xD mechanicznie ? Chyba tylko to bo sprzęgło nie ruszane ?
Gibons Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 7 godzin temu, reikeb napisał: No i wsio jasne a masz jeszcze info i jakich rzeczach grubszych co były robione xD mechanicznie ? Chyba tylko to bo sprzęgło nie ruszane ? Nie mam już dostępu do historii
Dev Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 rozj....łem w mak telefon, zero smsów telefonów i kontaktów jak jestem komus cos winien cos miałem zrobic lub załatwic to natychmiast dzwonic
Kris0112 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Witam. Pytanko pozbywam sie tylnej wycieraczki zaślepke otworu już mam. I takie pytanko moze ktos wie czy jest gdzies możliwość wyłaczyc w kompie spryskiwacz tylnej szyby? Zeby ktoś przypadkiem na manetkach nie załaczyl i nie zalalo klapy od środka. Wiem mozna to jakos zatkac itd ale moze akurat ktos juz to przerabiał i jest taka możliwość.
WydRos Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 48 minut temu, Kris0112 napisał: Witam. Pytanko pozbywam sie tylnej wycieraczki zaślepke otworu już mam. I takie pytanko moze ktos wie czy jest gdzies możliwość wyłaczyc w kompie spryskiwacz tylnej szyby? Zeby ktoś przypadkiem na manetkach nie załaczyl i nie zalalo klapy od środka. Wiem mozna to jakos zatkac itd ale moze akurat ktos juz to przerabiał i jest taka możliwość. Najszybciej miałbyś chyba wypiac kostkę z drugiej pompki od spryskiwacza, chyba ze on bije tez na reflektory gdxie zaślepkę kupiłeś ? Jak założysz walnij zdjęcie
wampir Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ciekawe czy bez takiej wycieczki może być problem z przeglądem albo ktoś może zabrać dowód. Za nie działające albo brak spryskiwaczy dla ksenonów to słyszałem a to się niczym nie różni. Ma być seryjnie na wyposażeniu a go nie ma. Tylko czekać aż zaczną usuwać przednie wycieraczki, a może już usuwają?
Hohe Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 1 godzinę temu, Kris0112 napisał: Witam. Pytanko pozbywam sie tylnej wycieraczki zaślepke otworu już mam. I takie pytanko moze ktos wie czy jest gdzies możliwość wyłaczyc w kompie spryskiwacz tylnej szyby? Zeby ktoś przypadkiem na manetkach nie załaczyl i nie zalalo klapy od środka. Wiem mozna to jakos zatkac itd ale moze akurat ktos juz to przerabiał i jest taka możliwość. Musisz wykodować tylną wycieraczkę w mce. Chyba bajt 21 bit 0, ale sprawdź. Xenony mają swoją pompkę.
Hohe Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 A co do przeglądu, to całkiem sporo chłopaków jeździ bez tylnej wycieraczki, więc nie sądzę żeby to był problem. Na pewno w Irlandii nie ma. ?
Kris0112 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Co wy opowiadacie Panowie o przeglądzie lub zabraniu dowodu... skoro sedany nie maja to co maja zakladac? Samochody typu van tez nie maja i jakos to jeździ... A nie wiesz czy po wykodowaniu tylnej wycieraczki automatycznie wykoduje ja ze nie bedzie dzialal spryskiwacz tylnej wycieraczki?? Foto wrzuce jak tylko umyje szybe. A zaslepkę kupilem za olx tą wklejana okragla co juz tu pewno chłopaki maja Edytowane 27 Lutego 2019 przez Kris0112
wampir Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie twierdzę że tak jest tylko pytam. Sedan nie ma i od niego nie wymaga się. Auto bez xenonów nie musi mieć samopoziomowania bo go nie miało po wyjeździe z fabryki. Tak samo z katalizatorem, DPF itp Swoją drogą to kupienie potem takiego auta od kogos i doprowadzenie do serii to porażka. Szukanie kto co gdzie zdrutował i odkrecanie ? Za coś takiego powinni zabierać dowody tak samo jak i negatywy czy niedorzeczne naciągi opon. To nie stary golf pod remizą.
Kris0112 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ma być gladko bez zbędnych rzeczy. I tak jest... zależy od gustu. Dla mnie wyglada dużo lepiej bez odstajacych zbędnych rzeczy
wampir Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Gładka to może być cipka i tyle w temacie. 1
Hohe Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 32 minuty temu, Kris0112 napisał: Co wy opowiadacie Panowie o przeglądzie lub zabraniu dowodu... skoro sedany nie maja to co maja zakladac? Samochody typu van tez nie maja i jakos to jeździ... A nie wiesz czy po wykodowaniu tylnej wycieraczki automatycznie wykoduje ja ze nie bedzie dzialal spryskiwacz tylnej wycieraczki?? Foto wrzuce jak tylko umyje szybe. A zaslepkę kupilem za olx tą wklejana okragla co juz tu pewno chłopaki maja Nie będzie działać, sam tak mam i jest gitara.
Kris0112 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 1 minutę temu, Hohe napisał: Nie będzie działać, sam tak mam i jest gitara. Noi elegancko takiej odpowiedzi oczekiwałem;) jutro to wykoduje i temat ogarniety;) podziękował za dobra szybka i konkretna odpowiedz!;)
Udała30 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 1 godzinę temu, wampir napisał: Gładka to może być cipka i tyle w temacie. ?
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Niestety mało ktono tym wie (do nie dawna jeszcze ja) ale za brak tylnej wycieraczki można stracić dowód. Co prawda milicjant musi być naprawde mendą, ale jak najbardziej może to zrobić, tak jak napisał @wampir . Sam nie dawno miałem taką sytuacje i się o tym dowiedziałem (zatrzymali mnie za brak rejki z przodu) pozniej ze ciemne szyby z przodu, ze troche kola wystawały, brak wycieraczki i inne takie takie...
Rekomendowane odpowiedzi