Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytania dotyczące zmiany przodu na poliftowy w przedlifcie. Mam w tej chwili bixenon nie skrętny i chce zmienić na bixenon nie skrętny. Z tego co wyczytałem wtyczki pasują i nie trzeba zmieniać. Przetwornice od xenonu pasują a te od led do wymiany i jeszcze małe kodowanie kanałów. Czy to wszystko czy coś więcej jeśli chodzi o przednie lampy. Oczywiście wiem że są do zmiany maska błotniki itp...

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Oby to była wina tylko ściągniętych sterowników a nie zablokowanego sterownika przez automatyczną aktualizacje .

Edytowane przez wikary
Opublikowano
18 minut temu, wikary napisał:

Oby to była wina tylko ściągniętych sterowników a nie zablokowanego sterownika przez automatyczną aktualizacje .

Niestety miałem neta  zaraz zainstaluje jeszcze raz i zobacze czy będzie działał

Opublikowano

Odłącz neta i zablokuj antywirusa 

Opublikowano
3 godziny temu, dominis23 napisał:

Panowie mam pytania dotyczące zmiany przodu na poliftowy w przedlifcie. Mam w tej chwili bixenon nie skrętny i chce zmienić na bixenon nie skrętny. Z tego co wyczytałem wtyczki pasują i nie trzeba zmieniać. Przetwornice od xenonu pasują a te od led do wymiany i jeszcze małe kodowanie kanałów. Czy to wszystko czy coś więcej jeśli chodzi o przednie lampy. Oczywiście wiem że są do zmiany maska błotniki itp...

Tak nic więcej nie trzeba zarniki tez te same.

Opublikowano

Panowie, padła mi chłodnica układu recyrkulacji spalin. Pacjent to 2.0TDI CJCB. Pytanie czy polecacie zamiennik i ewentualnie jakiej firmy czy tu nie ma dobrego zamiennika i pchać się w ori ale drogi EGR (koszt w ASO to ok 1700zł netto)?

Opublikowano

Czy jest możliwe żeby lusterka miały fotochrom, pamięć, grzanie, elektryczną regulacje, a nie posiadały elektrycznego składania?

Opublikowano
2 godziny temu, bodas napisał:

Czy jest możliwe żeby lusterka miały fotochrom, pamięć, grzanie, elektryczną regulacje, a nie posiadały elektrycznego składania?

Wydaje mi się że raczej nie , może silniczek się zwalił albo coś .

Opublikowano
3 godziny temu, bodas napisał:

Zrób foto kostki to ci powiem czy jest skladanie

Opublikowano
4 godziny temu, bodas napisał:

na USA duzo takich opcji było  :wink:

Opublikowano
7 minut temu, wrclaguna napisał:

Dokladnie

Opublikowano

cześć, prośba do posiadaczy elsy do VW, o podesłanie instalacji montażu Haka holowniczego Passat B8 Variant z 2016roku. [email protected]

Sprawa pilna!!! POZDRO

Opublikowano

Godzinę temu, wrclaguna napisał:

No to w takim razie musi tak być. Nie mam samochodu fizycznie jeszcze żeby sprawdzić. Wg kodów wyposażenia lusterka mają wszystko, łącznie z asystentem martwego pola, a o składaniu nic nie było. Szkoda.

Opublikowano

Wiecie może czy boczki tylnych drzwi z sedana pasują do avanta? 

Opublikowano
10 minut temu, Hilton napisał:

Wiecie może czy boczki tylnych drzwi z sedana pasują do avanta? 

Pasują 

Opublikowano

Nie wiecie czy do quattro musi być to samo et ? Mam felgi ż et 47 felgi 8 " szerokości. Z tego co wyczytałem. To najlepiej kupić dystans 17mm i będzie w miarę bezpiecznie. Ale zastanawiam się żeby ż tyłu dac 20 mm bo tyl jest bardziej schowany.  Jednak nie wiem jak to się będzie miało do quattro.

Opublikowano
1 godzinę temu, zlocio napisał:

Nie wiecie czy do quattro musi być to samo et ? Mam felgi ż et 47 felgi 8 " szerokości. Z tego co wyczytałem. To najlepiej kupić dystans 17mm i będzie w miarę bezpiecznie. Ale zastanawiam się żeby ż tyłu dac 20 mm bo tyl jest bardziej schowany.  Jednak nie wiem jak to się będzie miało do quattro.

Nijak, et nie ma znaczenia. Ważne żeby obwód kół się zgadzał.

Opublikowano
W dniu 25.03.2019 o 23:34, Dev napisał:

Potrzebne zdrowe przednie lampy przeciwmgłowe do B8 przedlift,  ma ktoś na sell ? 

Ja mam, potrzebujesz jeszcze?

Opublikowano

Koledzy może ktoś miał taki przypadek lub podejrzewa gdzie leży problem?

Dźwięk pojawia się w okolicach 70km/h, klimatron i radio wyłączone, ciężko stwierdzić jednoznacznie skąd się wydobywa ale stawiam na okolice dźwigni zmiany biegów

Jestem w delegacji i nie mam mozliwosci podjechać do mechanika, bede musial niedlugo zarobić trase 600km i kurde boję sie, żeby po drodze coś się nie wysypało 

Opublikowano

Ma ktoś na sprzedaż osłonę pod silnik i osłony z prawej strony? Od pasażera? Do b8