wrclaguna Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pany, udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r.gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył Co ty Jarku na to ze w nowej A6 nawet lampy maja CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pany, udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r.gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył Co ty Jarku na to ze w nowej A6 nawet lampy maja CP grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pany, udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r.gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył Co ty Jarku na to ze w nowej A6 nawet lampy maja CP grubo a już miałem ochotę wyrezać full led z c6 na przodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas: Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym W UK i DE jest to od dekady lub dłużej, a w PL dopiero startuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? 8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic... Ja mam do odsprzedania ori siatkę ale pod szyny systemu mocowania bagażu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? 8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic... Coś mega słabo szukasz, aktualnie są 3 dostępne: 110pln AUDI A4 A5 A7 Q3 Q5 SIATKA PRZEGRODA ORYGINAŁ. (3590828106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 115pln SIATKA KIESZEŃ TORBA A4 A6 A5 A7 Q7 Q5 8E5861869 (3591382410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 200pln AUDI SIATKA TORBA DO BAGAŻU 8E5 861 869 8E5861869 (3540017925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany? Trzeba to zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Ciekawe, czy na stockowym DAB pojdzie, czy to jakis inny standard kodowania...?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? 8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic... Coś mega słabo szukasz, aktualnie są 3 dostępne: 110pln AUDI A4 A5 A7 Q3 Q5 SIATKA PRZEGRODA ORYGINAŁ. (3590828106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 115pln SIATKA KIESZEŃ TORBA A4 A6 A5 A7 Q7 Q5 8E5861869 (3591382410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 200pln AUDI SIATKA TORBA DO BAGAŻU 8E5 861 869 8E5861869 (3540017925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ;-) No nie tak do końca Jak wyszukałem w ten sposób i kupiłem to się okazało, że jest za mała. Cały szkopuł polega na tym, że sprzedawcy najczęściej podają oznaczenie plastikowych haczyków, które w każdej siatce są takie same i są bardzo podobne do oznaczenia siatki do Avanta: 8E5 861 869 (bez "A" na końcu). Zauważ, że numer siatki z pierwszej podanej przez Ciebie aukcji to 4G5 861 869 989, drugiej 4G5 861 869 9B9, a nie 8E5 861 869 A Mam dziwne przeczucie, że ta trzecia to też nie to, ale i tak trochę przydrogawa... No chyba, że siatka do Avanta ma jeszcze inne oznaczenie niż podałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany? Trzeba to zobaczyć... Jesli chodzi o zielone menu to OK nie ma problemu z kodowaniem tylko do wymiany tuner radiowy Musi być wejscie na kabel oraz dodatkowy wzmak do szyby Komplett-Set digitales Radio DAB Audi A4 B8 - MMI 3G-36173-2_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No chyba, że siatka do Avanta ma jeszcze inne oznaczenie niż podałem? Nie mam teraz dostępu do softu żeby sprawdzić numer części, ale wydaje mi się że podany przez Ciebie numer to właśnie numer zaczepów ... a nie siatki, która jak wynika z w/w aukcji ma swój osobny numerek i myślę, że to 'A' będzie miało tu akurat najmniejsze znaczenie. ps. ja olałem siatkę, kupiłem w Castoramie za 7 PLN komplet 4 linek elastycznych z haczykami. Nawet jak wiozę reklamówki z zakupami, to można je spokojnie pionowo postawić i przepleść linkę przez rączki i zaczepić do 'uszek' na wysokości półki Jak znów wiozę coś więcej, to mam w bagażnik wsadzoną dość sporąplastikową skrzynkę z MAKRO (1/4 bagażnika) też zamocowaną na linkach. Dalem sobie na luz z siatką, za mało praktyczna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No chyba, że siatka do Avanta ma jeszcze inne oznaczenie niż podałem? Nie mam teraz dostępu do softu żeby sprawdzić numer części, ale wydaje mi się że podany przez Ciebie numer to właśnie numer zaczepów No właśnie nie Co prawda numery zaczepów są u mnie jeszcze inne, ale to tylko dowodzi, że jest kilka rodzajów. Zerknij na screena: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany? Trzeba to zobaczyć... Jesli chodzi o zielone menu to OK nie ma problemu z kodowaniem tylko do wymiany tuner radiowy Musi być wejscie na kabel oraz dodatkowy wzmak do szyby Komplett-Set digitales Radio DAB Audi A4 B8 - MMI 3G-36173-2_M Nalezy numer sprawdzic, bo w PL tylko + bedzie odbierac. Moga byc problemy jak z TV...(mpeg4 itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A propos radia: DAB+ startuje u nas:Dziewięć stacji radiowych dostępnych w nadawaniu cyfrowym Kurcze ...............znowu rezanko mnie czeka A próbowałeś bawić się w zielonym menu może tuner mmi (nie ten Basic a high) już ma DAB wbudowany? Trzeba to zobaczyć... Jesli chodzi o zielone menu to OK nie ma problemu z kodowaniem tylko do wymiany tuner radiowy Musi być wejscie na kabel oraz dodatkowy wzmak do szyby Komplett-Set digitales Radio DAB Audi A4 B8 - MMI 3G-36173-2_M Nalezy numer sprawdzic, bo w PL tylko + bedzie odbierac. Moga byc problemy jak z TV...(mpeg4 itp.) Zawsze pod górkę jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Panowie w tym tyg będę wymieniał sufit.. jakieś wskazówki ? na coś trzeba uważać ? do wymiany potrzebne są same torxy ? czy jeszcze jakieś inne udziwnione klucze mnie czekają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Panowie w tym tyg będę wymieniał sufit.. jakieś wskazówki ? na coś trzeba uważać ? do wymiany potrzebne są same torxy ? czy jeszcze jakieś inne udziwnione klucze mnie czekają ? Wyjmaki do tapicerki by sie przydały, a tak tylko kolejnosc trzeba zachowac i pójdzie Jak coś to na Pw pisz, wysle Ci nr tel zawsze to coś mozna pomoc ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- Ja mam dziś dobry dzień Kupiłem listwy s-line wewnetrzne / zewnetrzne i gałke s-line igła, wszystko razem 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 306 KM z 1983 vs 300 KM z 2013, czyli pojedynek po 30 latach https://www.facebook.com/video/embed?video_id=726393764052826 ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- [/color]Ja mam dziś dobry dzień Kupiłem listwy s-line wewnetrzne / zewnetrzne i gałke s-line igła, wszystko razem 600zł dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 gałke s-line igła To teraz będziesz musiał uważać żeby Ciebie nie ukuła w czasie zmiany biegów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi