jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 jak bardzo pociętego? i za ile? no i czemu tak drogo? Grzesiu.. a mówił Ci już ktoś, że masz za ładne auto?
alvaro Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 I czym te końcówki się różnią ?? Kątem obrotu czy jak ??
_Gabriel_ Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 kątem cięcia... w A5 jest cięte z dolu do gory i od zew do wew
gregski Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 WRC co ty masz na lakierze, ze on tak pieknie lsni?
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 WRC co ty masz na lakierze, ze on tak pieknie lsni? ja bym rzekł dobry program graficzny - no chyba że naprawdę taki wypucowany :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autko wtedy miało woski z Meguiar'sa A poza tym foty były tez robione profi aparatem kumpla
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Pies z jajcami by się zawstydził przy tym blasku
mystic.pl Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 A poza tym foty były tez robione profi aparatem kumpla A nie powinno być, że kumpel robił swoim profi aparatem :decayed: BTW Grześ oglądałem ostatnio Geslerową w TVN i się zastanawiam czy nie zajechać do RZ na węgierski gulasz
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mystic.pl BTW Grześ oglądałem ostatnio Geslerową w TVN i się zastanawiam czy nie zajechać do RZ na węgierski gulasz mysli smiley Gulasz jak i Zajazd jest w dechę
mystic.pl Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mystic.pl BTW Grześ oglądałem ostatnio Geslerową w TVN i się zastanawiam czy nie zajechać do RZ na węgierski gulasz mysli smiley Gulasz jak i Zajazd jest w dechę Jak i Pani Manager piękna, skromna i dobrze wychowana
tomalek123 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czy to jest procedura wymiany tylnych klocków czy przednich też? Przednie chyba bez VAG można wymienić? Poniżej opis procedury Do poprawnego przeprowadzenia opisanych poniżej czynności przy pomocy oprogramowania VAG-COM muszą być spełnione następujące warunki: * Włączony zapłon ( w pozycji ON ) * Hamulec postojowy WYŁĄCZONY !!! ( w pozycji OFF) Otwieranie zacisków hamulcowych: Włączyć i wyłączyć hamulec postojowy. [Wybór] [53-Hamulec postojowy] [Nastawy podst. - 04] Grupa "007" [idź!] W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się poluzować, umożliwiając w ten sposób przeprowadzenie wymiany klocków hamulcowych. [Gotowe, powrót] [Koniec odczytu, powrót - 06] ...dioda LED znajdująca się na przycisku hamulca EPB oraz lampka ostrzegawcza w zestawie wskaźników mrugają, ostrzegając o awarii / trybie serwisowym. Zamykanie zacisków hamulcowych: [Wybór] [53-Hamulec postojowy] [Nastawy podst. - 04] Grupa "006" [idź!] W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się "zamknąć", dociskając klocki hamulcowe do tarczy. [Gotowe, powrót] [Koniec odczytu, powrót - 06] Końcowy test funkcjonowania hamulca: [Wybór] [53-Hamulec postojowy] [Nastawy podst. - 04] Grupa "010" [idź!] W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się "zamknąć" i "otworzyć" trzy razy. [Gotowe, powrót] [Koniec odczytu, powrót - 06]
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tu masz wszystko o procedurze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231517.0
tomalek123 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzięki kolego ale ja pytam czy przednie klocki można bez VAG wymienić?
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzięki kolego ale ja pytam czy przednie klocki można bez VAG wymienić? Tak
gregski Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 pytanie: gdzie moge poczytac o problemie z klapami kolektora ssacego? zdaje sie, ze mnie bedzie dotyczyl ten temat..
kondi30 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 pytanie: gdzie moge poczytac o problemie z klapami kolektora ssacego? zdaje sie, ze mnie bedzie dotyczyl ten temat.. Na forum A6 jest o tym trochę http://www.a6klub.pl/a6-c6-27tdi-problem-z-przepustnica-vt15282,120.htm
Rekomendowane odpowiedzi