edraven Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 A myślicie że dlaczego zaczynam od stołka żony
livenet Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290612-wyswietlacz-kolorowy-licznika-audi-a4-a5/ To da się wymienić czerwony fis na kolorowy bez zmiany całego licznika?
sowiq Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290612-wyswietlacz-kolorowy-licznika-audi-a4-a5/ To da się wymienić czerwony fis na kolorowy bez zmiany całego licznika? Jak się da, to już jest mój Ale nie liczyłbym na to.
damianw Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290612-wyswietlacz-kolorowy-licznika-audi-a4-a5/ To da się wymienić czerwony fis na kolorowy bez zmiany całego licznika? Jak się da, to już jest mój Ale nie liczyłbym na to. Wzialem i bede probowal. Dam znac czy zabangla. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
darecy Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z tego co pamietam to nie mozna przełożyć samego fisa, jak już Ci sie uda ogarnąć to może byc jakas większa rzeźba.
damianw Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z tego co pamietam to nie mozna przełożyć samego fisa, jak już Ci sie uda ogarnąć to może byc jakas większa rzeźba.No wlasnie szukalem wazedzie ale nie ma nic. Ale sobie pomyslalem, ze sprobuje. Porownam gniazda i zobacze. Niby sam wyswietlacz ale czerwony to dot matrix a kolorowy lcd. Nie ma rozpiski pinow itd. Ale sprawa jest prosta. Jak gniazda bede sie pokrywac to zakladam i podlaczam na test. A jak nie to bede mial kolorowy wyswietlacz w zapasie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Love-AUDI Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 może ktoś więcej coś na ten temat napisać ? Co to daje , gdzie się montuje , czy to jest cały zestaw czy jeszcze trzeba coś dokupić ? http://allegro.pl/8k0051889a-audi-a4-a5-instalacja-gsm-asystent-plus-i4639946523.html
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 System polozenia pojazdu Gsm do tego brakuje jeszcze kilka częsciSwego czasu pytałem o to w ASO, jest abonament do tego a cena chora nie wiem czy czasem tego nie wycofali Potrzeba jeszcze zestaw 4E0 051 889
darecy Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z tego co pamietam, Damian tam są inne wtyki, inne podświetlanie matrycy, najprawdopodobniej fis czerwony jest sterowany z systemu zegarów. Mogę sie mylić. Ale sprawdź bez rezaczy świat poszedł by na psy
damianw Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z tego co pamietam, Damian tam są inne wtyki, inne podświetlanie matrycy, najprawdopodobniej fis czerwony jest sterowany z systemu zegarów. Mogę sie mylić. Ale sprawdź bez rezaczy świat poszedł by na psy Mam tylko zdjęcie wyświetlacza kolorowego z gniazdem, szczerze to nie szukałem takiego samego ale od fisa czerwonego, ale i tak planuje rozebrać swój obecny jak już będę miał u siebie ten kolorowy. Dokładnie, podejrzewam też, że sterowanie (podświetlenie i samo wyświetlanie) jest inne w obu przypadkach, ale co tam mi szkodzi sprawdzić. Koszta w sumie niewielkie, a przekonać się można. Jeśli podpasi to zawsze to tańsze rozwiązanie niż zmiana całego licznika, plus CP i korekta licznika. Gdyby były jakieś schematy samego licznika można by prześledzić schematycznie i porównać. Ale wątpię czy aż tak szczegółowe schematy można znaleźć w sieci. Chyba że ktoś ma to chętnie prześledzę. Niemniej jednak sprawdzę to organoleptycznie a jak licznik wystrzeli w kosmos po podłączeniu nowego wyświetlacza wtedy i tak będę miał kolor bo zmienię już cały licznik na nowy taki kolorowym fisem . We will see
andynl Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Ludzie czy za alu ROTOR 19x8.5xET43 (orginalne nowe w pudełeczkach ) 6800zł to dużo czy mało???? Edytowane 3 Października 2014 przez andynl
andynl Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 w ASO 3300zł za sztukę więc spora różnica zastanawiam się tylko czy to dobry pomysł
_Gabriel_ Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) swego czasu widzialem za 5500zl komplet nowek Edytowane 3 Października 2014 przez _Gabriel_
Gibons Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Na allegro były po 4800zł za 4500zł jak dzwoniłem do zabrania z tym że bez FV. Gdzieś z okolic Gliwic nawet nie wiem czy nie Knurów (okolice Mirona)
andynl Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Na allegro były po 4800zł za 4500zł jak dzwoniłem do zabrania z tym że bez FV. Gdzieś z okolic Gliwic nawet nie wiem czy nie Knurów (okolice Mirona) ale to nówki czy używki?
Gibons Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Nówki sztuki 6.800 w zyciu bym nie dal. Zagadaj do mirona
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 http://allegro.pl/audi-a4-felgi-rotor-19-et-43-i4657512449.html
darecy Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 kliknął bym od razu ale... od dzisiaj jestem już dezerterem bez 4 szukam teraz jakiejś taniej A4Q do 10k aby nie wyjeb..li z klubu
Rekomendowane odpowiedzi