griga-st Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Hehe, ja trzy lata temu jechałem po FX35... a przyjechałem A4
damianw Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 A ja wczoraj znalazłem coś takiego: http://www.bhcar.fr/annonce/bhcar-angers-mercedes-classe-e-350-cdi-pack-amg Nie 2latek, ale mnie zainteresował, choć zupełnie nie mam rozeznania jeśli chodzi o "nowe" mercedesy".
Love-AUDI Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 panowie co to za czujnik zaznaczony pytajnikiem na zdjęciu , wszystkie pozostałe mam a tego nie mam
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Przy BANGU masz ten mikrofon Przyporządkowanie wtyczekLewostronny układ kierowniczy:1 - Mikrofon telefonu -R38- (kolor czarny)2 - Wtyczka 6-stykowa (T6c),styk 1-2: mikrofon telefonu -R38- (kolor czarny),styk 3-4: mikrofon wewnętrzny -R74- (kolor czarny),styk 5-6: mikrofon obsługi głosowej -R206- (kolor niebieski)3 - Mikrofon wewnętrzny -R74- (kolor czarny)4 - Mikrofon obsługi głosowej -R206- (niebieski)Prawostronny układ kierowniczy:1 - Mikrofon obsługi głosowej -R206- (niebieski)2 - Wtyczka 6-stykowa (T6c), styk 1-2: mikrofon obsługi głosowej -R206- (kolor niebieski), styk 3-4: mikrofon wewnętrzny -R74- (kolor czarny), styk 5-6: mikrofon telefonu -R38- (kolor czarny)3 - Mikrofon wewnętrzny -R74- (kolor czarny)4 - Mikrofon telefonu -R38- (kolor czarny)
mumen Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Widział ktoś taką dokładkę. Kolega to zakupił i myślał że to dokładka S4, ale zderzak jest sedan zwykły a dokładka jakby na cztery kominy. Teraz zderzak bedzie do zwrotu lub do odsprzedania, cana 150 zł. Edytowane 25 Października 2014 przez mumen
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 ciekawe jest jakies logo ? numery ?
Yoghurt Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Orientuje się ktoś czy można vcds wyłączyć dźwięk ostrzeżenia o niezapietym pasie tylko dla fotela pasażera?
melon31 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Orientuje się ktoś czy można vcds wyłączyć dźwięk ostrzeżenia o niezapietym pasie tylko dla fotela pasażera? Jak mnie pamięć nie myli to da się ogólnie wyłączyć dźwięk o niezapiętych pasach.
Gibons Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ogólnie się da ale czy dla jednego fotela ? wątpie Yoghurt utnij przewód i już Edytowane 25 Października 2014 przez Gibons
Yoghurt Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ogólnie to wiem że się da ale wolałbym zostawić dla fotela kierowcy. A ucinanie przewodu to trochę zbyt radykalne rozwiązanie
damianw Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ogólnie to wiem że się da ale wolałbym zostawić dla fotela kierowcy. A ucinanie przewodu to trochę zbyt radykalne rozwiązanie To może coś takiego http://allegro.pl/brelok-zaslepka-pasow-bezpieczenstwa-i4681306665.html
mumen Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 ciekawe jest jakies logo ? numery ? No właśnie nie wiem, zderzak ma 8k5 ale to wszystko takie brudne że trudno się czegoś dopatrzyć. Jak będę miał pod ręką to jeszcze raz oblukam czy est akiś numer. Może to jakiś tunning.
Gibons Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Dokładnie najlepsza jest ta koncowka od pasów wkładasz i nie piszczy nie potrzebujesz to do schowka i zalatwione
damianw Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Panowie, od dłuższego czasu, a w zasadzie od kiedy zakupiłem auto i skończył mi się płyn od spryskiwaczy, zastanawiam się czy to możliwe, że nie mam czujnika w zbiorniku. Czy w obecnych czasach i aucie powiedzmy premium taki szczegół może nie występować w serii? Po podłączeniu vcds, w kodowaniu licznika wyłączona była opcja wyświetlania niskiego poziomu płynu spryskiwacza, włączyłem ją, ale nic to nie dało. Jednakże przyciskajać jeden z przycisków w liczniku (chodzi o sprawdzenie wyświetlacza czy jak tam ta opcja się nazywa) wyskakuje mi na wyświetlaczu ikona braku płynu. Więc krótko i na temat. Nie ma? Brak czujnika? Brak podłączenia. Błędów brak. Ja się do tego zabrać. Dzięki za podpowiedz.
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 a sprawdzałes kodowanie w MCE 09 ?
damianw Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Hmm, nie Dzięki za podpowiedź. Rzucę okiem przy najbliższej okazji. Dzięki bardzo
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem czy ma to cos wspolnego z MCE i czy mamy BIXA .
Yoghurt Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ogólnie to wiem że się da ale wolałbym zostawić dla fotela kierowcy. A ucinanie przewodu to trochę zbyt radykalne rozwiązanie To może coś takiego http://allegro.pl/brelok-zaslepka-pasow-bezpieczenstwa-i4681306665.html no tak, bralem pod uwage hardware'owe rozwiazanie jesli sie nie da software'owo .
damianw Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem czy ma to cos wspolnego z MCE i czy mamy BIXA . No właśnie BIXA nie mam, standard halogen. Więc może dlatego nie ma. Choć to dziwne, bo w golfie z '99 miałem taką opcję. Ale patrząc na to, że nie mam podrzewanych lusterek to i takiej opcji z płynem do spryskiwaczy też nie będzie. Swoją drogą trochę irytujący jest fakt, że za każdą duperelę trzeba przy kupnie nowego auta dopłacać. Za coś co w dużo mniej prestiżowych autach jest w standardzie.
Rekomendowane odpowiedzi