Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam się :wink4:

Szukaj same obudowy :)

wiem, wiem dlatego pytałem o to w ASO na wszelki wypadek :) na allegro najtańszy komplet to 800zł z tym, że to są pod Side Assist :confused4: no i nie wiem czy będą pasowały do moich szkiełek czy to nie są te mniejsze :mysli:

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po numerach dojdziemy w ETCE :)

Opublikowano

najpierw wydech bo wiosna tuż tuż :decayed: potem malowanie reszty i dopiero będzie można myśleć.. tak myślę, że może dopiero w lato :mysli: to auto mnie zrujnuje :kox:

Opublikowano

Jak cos sie trafi to dam znaka :)

Opublikowano

dzięki :good:

Opublikowano

to auto mnie zrujnuje

mnie chwilowo rujnuje inne hobby..

kotka nam spadla z piatego pietra i poszla juz kuuupa kasy na skaldanie jej w berlinskiej klinice..

czesem mysle, ze kota powinno sie uspic i kase przelac na potrzebujacych ludzi, ale co ja bym wtedy dziecku i zonie powiedzial.. :wallbash:

Opublikowano

to auto mnie zrujnuje

kotka nam spadla z piatego pietra i poszla juz kuuupa kasy na skaldanie jej w berlinskiej klinice..

:OMG:

Opublikowano

czesem mysle, ze kota powinno sie uspic i kase przelac na potrzebujacych ludzi, ale co ja bym wtedy dziecku i zonie powiedzial.. :wallbash

to wtedy przyprowadź szczeniaka :decayed: jak ja się cieszę, że mój labrador tylko chodzi na spacery, je i śpi. czasem jak mu się chce to przyjdzie żeby się pobawić :decayed:

Opublikowano

Ech, mlody zapomnial zamknac drzwi do klatki schodowej, no i mala z ciekawosci wyszla... A ze przy

Windzie szeroka szpara miedzy schodami, a szachtem windy...

Ma wyciety staw biodrowy (ponoc miesnie daja rade bez) no i rozwalona miednice.

Wylize sie...nie ma wyjscia kochany siersciuch.

Opublikowano

Witam :hi: Pytanko takie- potrzebuje czesci do b8, a mianowicie sedan drzwi prawe 2szt. zderzak tył, błotnik tył. wiecie gdzie najlepiej uderzyć bo na allegro słabo.....

Opublikowano

Witam :hi: Pytanko takie- potrzebuje czesci do b8, a mianowicie sedan drzwi prawe 2szt. zderzak tył, błotnik tył. wiecie gdzie najlepiej uderzyć bo na allegro słabo.....

alvaro ma :)

Opublikowano

alvaro niii ma :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

alvaro niii ma :gwizdanie: :wink4:

w kazdym razie jakby ktos mial to walic na pw, jutro cisne darłowo tam maja dwa sedany b8 pod żylete :hi:

Opublikowano

cool506 to zapytaj się o Gateway 8T0907468H dla mnie :wink4:

Opublikowano

postanowiłem zadzwonić do kolesia od tego wydechu:

http://moto.allegro.pl/wydech-tlumnik-audi-a5-3-0-tdi-w-wa-i2085577496.html

w aukcji jest napisane, że wysyłka kurierska pobraniowa za 35zł więc byłem zdecydowany kupić. rozmowa z kolesiem:

-witam chciałbym kupić wydech do a5 3.0 tdi z pana aukcji, czy cena 435zł z wysyłką jest aktualna?

-ten wydech to on jest dwustronny?

-no tak

-on jest taki duży, prawda?

-no tak

-to wie pan co.. nie da rady go wysłać

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

to po cholerę wpisuje cenę wysyłki? kliknąłbym kup teraz przed zadzwonieniem i bym miał problem :kwasny: coraz bardziej przekonuje mnie opcja wymiany dyfuzora..

Opublikowano

postanowiłem zadzwonić do kolesia od tego wydechu:

http://moto.allegro.pl/wydech-tlumnik-audi-a5-3-0-tdi-w-wa-i2085577496.html

w aukcji jest napisane, że wysyłka kurierska pobraniowa za 35zł więc byłem zdecydowany kupić. rozmowa z kolesiem:

-witam chciałbym kupić wydech do a5 3.0 tdi z pana aukcji, czy cena 435zł z wysyłką jest aktualna?

-ten wydech to on jest dwustronny?

-no tak

-on jest taki duży, prawda?

-no tak

-to wie pan co.. nie da rady go wysłać

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

to po cholerę wpisuje cenę wysyłki? kliknąłbym kup teraz przed zadzwonieniem i bym miał problem :kwasny: coraz bardziej przekonuje mnie opcja wymiany dyfuzora..

Jedrek przyjdzie wiosna założysz zderzak, pojedziesz do typa i na miejscu założysz :cool1: