Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Samochód możesz sprawdzić w każdym ASO, idziesz do pierwszego lepszego dealera i pytasz o historię auta.Oczywiście jeśli ktos dłubał poza ASO to wszystkiego się nie dowiesz.Możesz też wejść na stronę tutejszego urzędu komunikacji RDW tam tez znajdziesz podstawowe wiadomości w zakresie czy auto nie kradzione itp. itd. A powiedz mi jest możliwość sprawdzenia np ilu miało właścicieli ? czy firma czy prywatny i czy przebieg tez przy przegladach tam spisują jak teraz w PL ? czy idzie to sprawdzic za pomocą internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak da się to sprawdzić Wejdź sobie na www.rdw.nl tam masz po prawej stronie tablicę rejestracyjną w która należy wpisać numer auta , tak na szybko pierwsze lepsze które stoi za moim oknem 62-JLB-5 (Opel meriva) Gdzies tam jest w którejś zakładce " Aantal eigenaren privé / zakelijk 1 / 0 " czyli tłumacząc na nasze ilość właścicieli prywatnych/firmowych Poza tym wiadomości typu kiedy zarejestrowany, do kiedy przegląd, status pojazdu (czy kradziony/sprowadzony) i wiele innych pierdołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak da się to sprawdzićWejdź sobie na www.rdw.nl tam masz po prawej stronie tablicę rejestracyjną w która należy wpisać numer auta , tak na szybko pierwsze lepsze które stoi za moim oknem 62-JLB-5 (Opel meriva)Gdzies tam jest w którejś zakładce " Aantal eigenaren privé / zakelijk 1 / 0 " czyli tłumacząc na nasze ilość właścicieli prywatnych/firmowychPoza tym wiadomości typu kiedy zarejestrowany, do kiedy przegląd, status pojazdu (czy kradziony/sprowadzony) i wiele innych pierdołek Dzieki orientuje się ktoś czy w DE też taka strona istnieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 w DE istnieje kazda strona!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 w DE istnieje kazda strona!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To kolego podaj bo mam auto do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chlopaki znaczek s-line w kierownice od s3 potrzebuje. Orientujecie sie czy dostane gdzies takie cos na wysyłke czy musze jechac 100 km do ASO? Wygodniej byloby łyknąć nawet używke ale zeby nie dymać taki kawał autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chlopaki znaczek s-line w kierownice od s3 potrzebuje. Orientujecie sie czy dostane gdzies takie cos na wysyłke czy musze jechac 100 km do ASO? Wygodniej byloby łyknąć nawet używke ale zeby nie dymać taki kawał autem. Lezy mi takowy w szufladzie z mojej kiery z s3 8v. Kiera miała miesiąc jak ja kupiłem. Znaczek wygląda jak nowy bo od razu poleciał do woreczka. Za nowy sline w ASO dalem coś koło 120 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rzuc mi fotke i wymiary na pw i cene to sie dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rzuc mi fotke i wymiary na pw i cene to sie dogadamy. chyba Cie zle zrozumialem... ja mam znaczek S3 a Ty chcesz sline - w takim wypadku Ci nie pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 tak , ja mam kiere spłaszczoną s3 i chce wymienic znaczek na zwykly s-line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 no to ja robilem dokladnie to samo i zostal mi wlasnie ten znaczek z S3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) graliście w Pac-mana w google maps ? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ja przejechałem pół Krakowa w googlemaps pacman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 graliście w Pac-mana w google maps ? Na rondach się fajnie jeździło Dało się też w MMI jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 chętnie bym taką m3 polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nawet babcia się skusiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jest ktoś na forum kto sprzedaje oleje i zestaw filtrów do Audi A4 B8 2,0 TDI CAGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jest ktoś na forum kto sprzedaje oleje i zestaw filtrów do Audi A4 B8 2,0 TDI CAGA ogłoszeń, wystarczy poszukać http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-ogloszenia-komercyjne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi