wrzosu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Szukał ktoś qq1 w boczki na tył. Tylko kto? przyznawać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak ogarnąć pamięć fotela kierowcy? Mam przyciski w tapicerce, ale nie działa... Który sterownik za to odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pewnie nie masz modułu pod siedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pewnie nie Jaki jest numer takiego modułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jeżeli się nie mylę to chyba taki 8T0959760B w używce trzeba liczyć chyba 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/audi-a4-a5-modul-pamieci-foteli-8t0959760b-i5208633869.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 "ozdrawiam MARCIN. DO KUPUJĄCYCH: NIE WYSTAWIAM ŻADNEJ FAKTURY ANI UMOWY KUPNA SPRZEDAŻY, NA WSZYSTKIE CZĘSCI UDZIELAM GWARANCJI 2TYGODNIOWEJ." a wiesz dlaczego ? pewnie nie można z tym jechać do ASO na sciągnięcie CP Od niego możesz brać ma pewne rzeczy. http://allegro.pl/audi-a5-s5-rs5-sterownik-modul-fotela-8t0959760c-i5113704638.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ten sterownik jest do A5 coupe i nie wiem czy to bedzie chodzic Szukaj 8k0959760D od A5 Sportbacka lub A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak, wiem... Może być z bomby a raczej na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Orientuję się ktoś, ile kosztuje łożysko przedniego koła w ASO bo wszystkie cenniki przestały działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolego sporo ok 700zł i nie opłaca się tam kupić tego łożyska weź FAGa idzie na 1 montaż i kosztuje ok 300zł Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ok dzięki, niestety zamknęli mi dzisiaj ASO i nie było jak się spytać. W intercarsie mieli tylko Ruville za ok 230, ponoć też nie najgorsze. Jak mówisz, że wsadzaja na pierwszy montaż FAGa to będą musieli mi zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ruville nie bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ok dzięki, niestety zamknęli mi dzisiaj ASO i nie było jak się spytać. W intercarsie mieli tylko Ruville za ok 230, ponoć też nie najgorsze. Jak mówisz, że wsadzaja na pierwszy montaż FAGa to będą musieli mi zamówić. W zeszłym roku jeszcze w pasacie b6 zmieniałem piasty z tyłu, mój mechanik z VW doradził mi Ruville, tylko żebym sprawdził w sklepie i otworzył pudełko bo w Ruville są wkładane Fag-i. Faktycznie tak było. Pamiętam że miedzy Fagiem a Ruville było jakieś 50 zł różnicy. Proponuję sprawdzić jak da radę w sklepie co jest w pudełku Ruville. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak mi właśnie gość powiedział, że Ruville wsadza różne firmy i może być wsadzony właśnie FAG. Niewielka różnica w cenie to zamówię FAGa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 wypas pokuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 pojdziesz do spowiedzi, a tu ksiadz Ci kaze do serii wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przecież chciałeś wydech od S4 montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi