Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

alvaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

:hi:

Jak ogarnąć pamięć fotela kierowcy? Mam przyciski w tapicerce, ale nie działa... Który sterownik za to odpowiada?

"ozdrawiam MARCIN. DO KUPUJĄCYCH: NIE WYSTAWIAM ŻADNEJ FAKTURY ANI UMOWY KUPNA SPRZEDAŻY, NA WSZYSTKIE CZĘSCI UDZIELAM GWARANCJI 2TYGODNIOWEJ."

a wiesz dlaczego ? pewnie nie można z tym jechać do ASO na sciągnięcie CP :)

Od niego możesz brać ma pewne rzeczy.

http://allegro.pl/audi-a5-s5-rs5-sterownik-modul-fotela-8t0959760c-i5113704638.html

Orientuję się ktoś, ile kosztuje łożysko przedniego koła w ASO bo wszystkie cenniki przestały działać ?

Kolego sporo ok 700zł i nie opłaca się tam kupić tego łożyska weź FAGa idzie na 1 montaż i kosztuje ok 300zł

Edytowane przez Gibons

Ok dzięki, niestety zamknęli mi dzisiaj ASO i nie było jak się spytać. W intercarsie mieli tylko Ruville za ok 230, ponoć też nie najgorsze. Jak mówisz, że wsadzaja na pierwszy montaż FAGa to będą musieli mi zamówić.

Ok dzięki, niestety zamknęli mi dzisiaj ASO i nie było jak się spytać. W intercarsie mieli tylko Ruville za ok 230, ponoć też nie najgorsze. Jak mówisz, że wsadzaja na pierwszy montaż FAGa to będą musieli mi zamówić.

W zeszłym roku jeszcze w pasacie b6 zmieniałem piasty z tyłu, mój mechanik z VW doradził mi Ruville, tylko żebym sprawdził w sklepie i otworzył pudełko bo w Ruville są wkładane Fag-i. Faktycznie tak było. Pamiętam że miedzy Fagiem a Ruville było jakieś 50 zł różnicy. Proponuję sprawdzić jak da radę w sklepie co jest w pudełku Ruville.

Tak mi właśnie gość powiedział, że Ruville wsadza różne firmy i może być wsadzony właśnie FAG. Niewielka różnica w cenie to zamówię FAGa.