Kriss SierraFan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Hehe, wiesz jak jest Miałem też nic nie rezać, nie patrzeć na gwinty i włożyć max. 19"... Wyjdzie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dlatego się dziwie, ze chcesz sprzedać wzmacniacz i głośniki :-D ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 pojdziesz do spowiedzi, a tu ksiadz Ci kaze do serii wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 kupowal ktos te ledy do halogenow? http://allegro.pl/zarowka-h8-h11-zarowki-led-cree-canbus-osram-i5186032941.html jakies doswiadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam takie u siebie,efekt wizualny całkiem spoko jednak jeżeli chodzi o ilość światła to mega kiepsko. Świecą od ponad roku, błędów brak. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Kaju77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 kupowal ktos te ledy do halogenow? http://allegro.pl/zarowka-h8-h11-zarowki-led-cree-canbus-osram-i5186032941.html jakies doswiadczenia? Takie same żarówki widziałeś u mnie świecące w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mam takie u siebie,efekt wizualny całkiem spoko jednak jeżeli chodzi o ilość światła to mega kiepsko. Świecą i mnie juz od ponad roku, błędów brak. malo swiatla? hmm, to moze takie: http://allegro.pl/zarowka-led-h8-75-wat-cree-xbd-led-osram-chip-fv-i5197547211.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak juz będę zmieniał to założę coś w ten deseń: http://m.aliexpress.com/item/1631703427.html?sk=bm2aeAra%3ABi6aaYjUn&PID=4003003&cpt=1428311715705&cv=11032041&dl_target_url=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2FU-S-CREE-Chip-50W-Auto-LED-Headlamps-Auto-LED-Headlight-Auto-Headlamps-Auto-Headlight-LED%2F1631703427.html&productId=1631703427&productId=1631703427&aff_platform=aaf&cn=002&productSubject=U-S-CREE-Chip-50W-Auto-LED-Headlamps-Auto-LED-Headlight-Auto-Headlamps-Auto-Headlight-LED&productSubject=U-S-CREE-Chip-50W-Auto-LED-Headlamps-Auto-LED-Headlight-Auto-Headlamps-Auto-Headlight-LED&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2FU-S-CREE-Chip-50W-Auto-LED-Headlamps-Auto-LED-Headlight-Auto-Headlamps-Auto-Headlight-LED%2F1631703427.html&dp=i85nx04s8z002o64008sc&af=4003003&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zapewne to samo co wyżej. Lepiej w te miejsce kupic osram night breaker. Barwa ladna biala, a ilość swiatla nieporównywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 osram night breake nazwa tej firmy promuje nasze Panie za granica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zapewne to samo co wyżej. Lepiej w te miejsce kupic osram night breaker. Barwa ladna biala, a ilość swiatla nieporównywalna. moze i lepiej tylko na stronie producenta nie ma H8 night breaker widze ze jesli nie led to osram COOL BLUE INTENSE 64212CBI. ktos porownywal te halogeny do ledow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja mam Philipsy Blue Vision, jest nieporównywalnie bielej niż seria, a i światła tez wydaje się być więcej. Jak na standardowych zarowkach jakoś nie widzialem, to tu przyvphilipsach jak wlacze halogenu to faktycznie te boki są doswietlone Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pany jaki jest trzonek w halogenach przeciwmgłowych w polifcie? Pasuje ledy zapodać. Katalog osram pokazuje trzonek PGJ19-1 od 2012 roku czyli H8 natomiast do 2012 PGJ-2 czyli H11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pany jaki jest trzonek w halogenach przeciwmgłowych w polifcie? Pasuje ledy zapodać.Katalog osram pokazuje trzonek PGJ19-1 od 2012 roku czyli H8 natomiast do 2012 PGJ-2 czyli H11. Tak, w polifcie jest H8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zapewne to samo co wyżej. Lepiej w te miejsce kupic osram night breaker. Barwa ladna biala, a ilość swiatla nieporównywalna. moze i lepiej tylko na stronie producenta nie ma H8 night breaker widze ze jesli nie led to osram COOL BLUE INTENSE 64212CBI. ktos porownywal te halogeny do ledow? Kolego tu msz porównanie intense i cree http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297729-audi-a4-b8-avant-s-line-20-tdi-caha-seria-170km-380nm-remap-w-dv-t-201km-428nm-2010-rok/page-2 Tak jak wyżej z cree jest lepszy efekt wizualny a inntense są lepsze w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zapewne to samo co wyżej. Lepiej w te miejsce kupic osram night breaker. Barwa ladna biala, a ilość swiatla nieporównywalna. moze i lepiej tylko na stronie producenta nie ma H8 night breaker widze ze jesli nie led to osram COOL BLUE INTENSE 64212CBI. ktos porownywal te halogeny do ledow? Kolego tu msz porównanie intense i cree http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297729-audi-a4-b8-avant-s-line-20-tdi-caha-seria-170km-380nm-remap-w-dv-t-201km-428nm-2010-rok/page-2 Tak jak wyżej z cree jest lepszy efekt wizualny a inntense są lepsze w praktyce. dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nie wiem czy po świętach coś mi na oczy siadło, ale nie mogę znaleźć wątku od poziomowania xenonu w b8, wydaje mi się że był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nie wiem czy po świętach coś mi na oczy siadło, ale nie mogę znaleźć wątku od poziomowania xenonu w b8, wydaje mi się że był Nie ma i nie było . Materiały mam tylko potrzebuje czasu aby wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nie wiem czy po świętach coś mi na oczy siadło, ale nie mogę znaleźć wątku od poziomowania xenonu w b8, wydaje mi się że był Nie ma i nie było . Materiały mam tylko potrzebuje czasu aby wrzucić byłem prawie pewny że był, kurna to dochodzą jeszcze zwidy na razie jestem na etapie kompletacji gratów, po ogólnym przeglądnięciu schematów potrzebowałbym podpowiedzi jak lecą przewody i zastanawia mnie miejsce umieszczenia sterownika za schowkiem nad nogami pasażera, czy nie można bliżej MCE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 umieszczenia sterownika za schowkiem nad nogami pasażera, czy nie można bliżej MCE? nic ci to nie da tak czy siak trzeba kable ciagnac do gatewaya ( cany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi