amaradaar Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie rozumiem ze żarówka przód ksenon to D3S ale jaka barwa jest ori ?? no i wiecie gdzie można kupić ori sprawdzone itp Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez amaradaar
grom Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja kupowałem u tego gościa: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28420374 Od ponad roku zarniki swiecą idealnie, wiec polecam.
sebulba Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jest jakaś możliwość rozróżnienia wkładów lusterek fotochromowych od zwykłych bez rozbierania lub podłączania?
Cocco Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No jasne, ze jest. Wkłady z fotochromem maja taka jakby obwódkę ciemniejsza na brzegu lustra Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4
andynl Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jest jakaś możliwość rozróżnienia wkładów lusterek fotochromowych od zwykłych bez rozbierania lub podłączania? Se tu poogląda
simon__75 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jest jakaś możliwość rozróżnienia wkładów lusterek fotochromowych od zwykłych bez rozbierania lub podłączania? Se tu poogląda
sebulba Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jest jakaś możliwość rozróżnienia wkładów lusterek fotochromowych od zwykłych bez rozbierania lub podłączania? Se tu poogląda Se pooglądał Teraz wiem co szukać
proximpuh Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalem
Hohe Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Wesołych świąt Ty się tu Ariel nie rozkręcaj z życzeniami, tylko rób tutka z wymiany tapicerki w boczkach. Albo chociaż fotki jakieś, bo obiecałeś.
wrzosu Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Wesołych świąt Ty się tu Ariel nie rozkręcaj z życzeniami, tylko rób tutka z wymiany tapicerki w boczkach. Albo chociaż fotki jakieś, bo obiecałeś. Zrobię zrobię. Juz mam fajny sposób, więc jak będę robił kierowcę to porobię juz na pewno jakies foto. Przy pierwszej jak zmieniałem to myślałem, ze wyrzucę całość na hasiok. Druga poszła ok ale nie mam czym zlutować, bo spaliłem lutownice...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalem Nie wiem sprawdż jeszcze to w MMI 5F -----> Adaptacja 10 ----> kanał 7: Usuń dane specyficzne dla użytkownika
Hohe Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Wesołych świąt Ty się tu Ariel nie rozkręcaj z życzeniami, tylko rób tutka z wymiany tapicerki w boczkach. Albo chociaż fotki jakieś, bo obiecałeś. Zrobię zrobię. Juz mam fajny sposób, więc jak będę robił kierowcę to porobię juz na pewno jakies foto. Przy pierwszej jak zmieniałem to myślałem, ze wyrzucę całość na hasiok. Druga poszła ok ale nie mam czym zlutować, bo spaliłem lutownice... Właśnie dlatego nalegam. Po to jest forum, żeby uczyć się na cudzych błędach a nie - każdy na swoich.
s3marek Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Rezacze ma ktoś może dekor w tunel w bardzo dobrym stanie. Chodzi mi o szczotkowane aluminium S-Line? Moje niestety najlepsze czasu ma już za sobą.
amaradaar Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalem Raczej to nie soft u Grzesia jak zalozylismy 3g+ to mial softa z data 2011 i laczyl sie bez problemu.. Gdzies na moje kodowanie musi byc nie tak skoro pamiec czysta... A iinny telefon bierze bez problemu..?
Hohe Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Dobry wieczór. Mam do Państwa takie pytanie. Proszę, osoby które mają dwulitrowe diesle, o podzielenie się wrażeniami z użytkowania tego silnika. Mam na myśli przyjemność z jazdy, wygodę, zalety, wady, itp. Szczególnie z manualną skrzynią biegów. Dziękuję za uwagę. Edytowane 1 Maja 2015 przez Hohe
proximpuh Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalemRaczej to nie soft u Grzesia jak zalozylismy 3g+ to mial softa z data 2011 i laczyl sie bez problemu.. Gdzies na moje kodowanie musi byc nie tak skoro pamiec czysta... A iinny telefon bierze bez problemu..? wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalem Raczej to nie soft u Grzesia jak zalozylismy 3g+ to mial softa z data 2011 i laczyl sie bez problemu.. Gdzies na moje kodowanie musi byc nie tak skoro pamiec czysta... A iinny telefon bierze bez problemu..? Tak, inne telefony bez problemu się lacza
Rekomendowane odpowiedzi