Opublikowano 17 Września 201510 l Panowie przypomni ktos numery plastików do tylnej kanapy/siedziska do avanta? serwis zdemontował u mnie siedzisko ale plastików nie wymienili i się beląsa a jak trzeba to oczywiście nie mogę znaleźć :facepalm: chyba o to chodzi 4L0 886 373
Opublikowano 17 Września 201510 l Nie ma ktoś na zbyciu mechanizmu składania lusterka z silniczkiem (uchwytu lusterka) lewego poliftowego ?
Opublikowano 18 Września 201510 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/332834-wymiana-pompy-cr/ szybka pomoc potrzebna!
Opublikowano 18 Września 201510 l Panowie, czy zna ktoś nr nakrętki plastikowej (bądź kupował gdzieś np. na allegro) do przykręcenia osłony podłużnej (prawa i lewa strona pod siedzeniami) w podwoziu? dzięki za info
Opublikowano 18 Września 201510 l Panowie, czy zna ktoś nr nakrętki plastikowej (bądź kupował gdzieś np. na allegro) do przykręcenia osłony podłużnej (prawa i lewa strona pod siedzeniami) w podwoziu? dzięki za info W aso tylko w komplecie z osłoną .
Opublikowano 19 Września 201510 l Hahah Grzegorz cudo!! Ktos chcial kiedys wiązkę od mmi do majka? Edytowane 19 Września 201510 l przez wrzosu
Opublikowano 20 Września 201510 l Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :?
Opublikowano 20 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być?
Opublikowano 20 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? może któraś osłona ze spodu nie przykręcona dokładnie
Opublikowano 20 Września 201510 l Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :? eh ktoś chętny ? to jest B&O
Opublikowano 20 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Czasem też mam takie wrażenia Koła masz wyważone? Opony nie są jajowate? Panowie do jakiej wersji pasuje ten sub bo do sedana coś go nie mogę dopasować :? eh ktoś chętny ? to jest B&O Ile chcesz?
Opublikowano 20 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? może któraś osłona ze spodu nie przykręcona dokładnie nie, raczej żadna osłona nie ma z tym wspólnego. mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Czasem też mam takie wrażenia Koła masz wyważone? Opony nie są jajowate? koła wyważone, próbowałem na dwóch kompletach
Opublikowano 20 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Przeguby się nie kończą? Zawieszenie nie ma luzów? Próbowałeś rozpędzić auto i wrzucić na luz? Będziesz wiedział czy drgania nie pochodzą z napędu. Edytowane 20 Września 201510 l przez sowiq
Opublikowano 21 Września 201510 l mam taki problem: Podczas jazdy na równej drodze auto wpada w wibracje przy prędkościach 65-70 km/h a potem znów 130-135km/h. Jednak, to co warto wiedzieć to: - brak drgań / "latania" kierownicy - geometria i zbieżność OK - nic nie ściąga - koła OK - wyważone + jeździłem na dwóch różnych kompletach felg i opon - drgania są niezależne od obrotów silnika czy wrzuconego biegu Wydaje mi się, że natężenie wibracji jest czasami zmienne i zależne od: temp zewn. - zimne/ciepłe auto rozgrzanie auta nachylenie drogi - jazda pod górę lub w dół potęguje drgania w stosunku do płaskiego terenu No i co to może być? Przeguby się nie kończą? Zawieszenie nie ma luzów? Próbowałeś rozpędzić auto i wrzucić na luz? Będziesz wiedział czy drgania nie pochodzą z napędu. Też bym stawiał na przeguby, w B5 strasznie mi trzepało przez wewnętrzne. Będzie głośniej Wysłane z mojego GT-S7710
Opublikowano 21 Września 201510 l Panowie, zakładał ktoś gałkę w automacie z polifta do przedlifta. Coś tam nie pasuje, da się to przerobić czy raczej trzeba cały drążek z mechanizmem przewalić ?
Opublikowano 21 Września 201510 l przedlift/polift powinna pasowac plug'nplay. problem sie pojawia jedynie przy tych, ktore maja przycisk nie z boku tylko z przodu (s4/rs4). tutaj jest rzezba