wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 dorobiłem się w końcu porządnych wyjmaków do pinów, bo mnie żonka o wsuwki ścigać zaczęła.. ja ich uzywam z 2 lata niestety 3 juz połamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 No tak, w tym przypadku 2.0 w obu i BMW i Audi, napęd jeden na przód drugi na tył więc odczucia zupełnie różne i nie bardzo mozna to porównywać ale według kolegi bardzo na niekorzyść BMW. Drugi zaś kumpel po przesiadce z A6 C6 na E90 kombi powiedział że nigdy z BMW nie zrezygnuje i już do Audi nie powróci, chyba rzecz gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 dorobiłem się w końcu porządnych wyjmaków do pinów, bo mnie żonka o wsuwki ścigać zaczęła.. ja ich uzywam z 2 lata niestety 3 juz połamałem Tych samych? Przy Twoim przerobie połamał byś każde:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Pany, czym sie różnią lampy tył polift amerykan a Europa? I juz zapomnialem komfort przedlift obsłuży ledy polift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 kierunek jest czerwony oraz dodatkowe obrysowki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) No tak, w tym przypadku 2.0 w obu i BMW i Audi, napęd jeden na przód drugi na tył więc odczucia zupełnie różne i nie bardzo mozna to porównywać ale według kolegi bardzo na niekorzyść BMW. Drugi zaś kumpel po przesiadce z A6 C6 na E90 kombi powiedział że nigdy z BMW nie zrezygnuje i już do Audi nie powróci, chyba rzecz gustu.Ja też tak mówiłem jak kupiłem e91 ,a jednak była przesiadka na b8 i teraz znów mnie pociagło na serię 5 f11[emoji6] soś w tym jest.tąpniete z LG F60 Edytowane 10 Listopada 2015 przez skrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Koledzy spalila mi sie dzis zarowka ksenonowa, poda mi ktos co u Nas siedzi, pacjent to B8 2008 rok, jakis sprawdzony sklep ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Palnik D3S Oryginalnie Philips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pisz do Hamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 dorobiłem się w końcu porządnych wyjmaków do pinów, bo mnie żonka o wsuwki ścigać zaczęła.. fajny zestawik ja u kolegi Horneth zamówiłem dwa i też rewelacja - po poludniu jak w garażu będę dziubał to pokażę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Palnik D3S Oryginalnie Philips Dzieki bardzo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 o takie mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) od teraz wypianie pinów stało się przyjemnością Edytowane 11 Listopada 2015 przez wrzosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 żebyś wiedział Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 o takie mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GDZIE to mozna kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ja wziąłem z forum od chłopaka Horneth - przypadkiem wpadły mi w ręce, jak robiłem auto franciszka z Tych - zabrał ze sobą i zakochałem się w nich. Dla mnie jakość elegancka, miło w ręce leżà no i robote swoją robią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) może się przydać: How to read Wiring Diagrams / Jak czytać schematy elektryczny grupy VAG Edytowane 11 Listopada 2015 przez paudib8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 może się przydać: How to read Wiring Diagrams / Jak czytać schematy elektryczny grupy VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longerooo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam! Panowie czy ktoś wie dlaczego po zmianie modułu CE 8K0907063A(rocznik od 2008 do 2010) na 8k0907063P (roczniki po 2010) nie działa w avancie tylna wycieraczka?może ktoś sprawdzić schematy czy jest jakaś zmiana w podłączeniu? dodam,że CP ściągnięte i kodowanie sprawdzone jest ok)błędów brak,na starym module wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 adaptacje sprawdzone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi