amaradaar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mam prośbę pstrykną by ktoś zdjęcie czujników regulacji xenonów przód i tył tak aby widać było jak są ułożone, jak przykręcone i jak lecą kabelki, robi się ciepło to czas najwyższy dokończyć moda nikt nie pomoże? A nawet robie wlasnie wymiane filtrow i oliwy zrobilem Ci fotki przedniego ale Gorolu tam nie nie widac
sikszak Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Proszę czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera?
simon__75 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Szybkie pytanie odnośnie maski w B8....Maska S-Line (w przed lifcie) jest taka sama czy czymś się różni od zwykłej wersji ???
griga-st Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera? Nie. Sub jest tam gdzie klucze na zdjęciu.
krystian3769 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Dokładnie tam Ale mnom się nie sugeruj bo ja nie bardzo umiem tłumaczyć Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez krystian3769
simon__75 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 maski sa takie same. Dzięki za odpowiedź.
bodas Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Proszę czy jak mam zestaw z lewarkiem i dojazdówką ja tu na zdjęciach powyżej to oznacza że nie upchnę tam ori subwoofera? Czy przy takim zestawie tylko dodatkowo z hakiem zmieści się dojazdówka?
Kriss SierraFan Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wie ktoś czy wydech z A5 jest taki sam jak w A4?
daniell-gda Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Prawie taki sam , jest około 8cm różnicy w długości rury środkowej ale pasuje Sent from my 6039Y using Tapatalk
Gibons Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja miałem z A5 i podeszła bez problemu
Kriss SierraFan Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja miałem z A5 i podeszła bez problemu Dzięki
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Powitać szybkie pytanko jaki ma nr wiązka airbag od poduchy poliftowej z multi do A4 znalazłem taki nr 8U0971589J Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez D4NTE
Gresus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już wrzucał lnk z forum A5 Mnie bardzie interesują oferowane kamery przód tył ciekawe czy wymagają odpowiedniego MCE :/ Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Gresus
Hohe Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Te kamery i interface nie maja nic wspólnego z mce itd. To używa tylko lcd-ka.
Gresus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Te kamery i interface nie maja nic wspólnego z mce itd. To używa tylko lcd-ka. No przylukałem film i wszystko jasne. Ciekawi mnie jeszcze jak jest uruchamiana przednia kamera ?
Hohe Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jest pewnie osobny przycisk na kabelku i trzeba go sobie gdzieś dyskretnie zamontować. U mnie przednią włączam przyciskiem od PDC.
amaradaar Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jest pewnie osobny przycisk na kabelku i trzeba go sobie gdzieś dyskretnie zamontować. U mnie przednią włączam przyciskiem od PDC. jaką przednią tą od lusterka HBA ??
Rekomendowane odpowiedzi