jozek726 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i5442790333.html Jak dam taką przejściówkę będzie chodzić mi usb ? Załóżmy, że kupisz taką przejściówkę. Podłączysz do AUX, włożysz pendrive... i co dalej? No właśnie że chyba nic, bo nie sądzę że lista piosenek mi się wyświetli na wyświetlaczu ale musiałem się upewnić
Yoghurt Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Cześć, czy ktoś się orientuje czy w a6 występowały rożne intercoolery? Mowa o silnikach 3.0 tdi (chodzi mi o to czy w silnikach 313 i 245 były takie same, czy inne) inne coolery są Dzięki. a to nie jest tak, ze w zwyklym jest po prostu kawal blachy wyprofilowany? ja u siebie zakladalem lotke od rs'a i pytalem lakiernika jak sciagal to co bylo wczesniej to mi powiedzial, ze tego sie nie sciaga, ze to jest czesc klapy.
Gibons Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 hmm niech ktos potwierdzi nikt nie zakladal lotki ?
marcintuchola Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Lotki rs4 sa tylko na taśmę tak przynajmniej widziałem na aukcji sama lotke. https://www.bks-tuning.com/8k9827933b-gru.html
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Lotke z trudem ale da sie odkleic od klapy Tasma niezle trzymała
andynl Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Lotka S-line i RS są przyklejane na taśmę i klej, to co jest w zwykłej A4 to profil klapy który sie nie zdejmuje, Lotki zakłada się na wierzch
Gibons Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 W ogryginalne też tak jest że jak odkleisz s-line to jest to zwykle ?
sikszak Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ja ostatnio pomagałem ściągać lotkę rs z klapy. Trzyma się na taśmie i na kleju. Da się ściągnąć tylko trzeba długim cienkim ostrym nożykiem delikatnie rozcinać.
andynl Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 W ogryginalne też tak jest że jak odkleisz s-line to jest to zwykle ? No przecież o tym mówię Ja ostatnio pomagałem ściągać lotkę rs z klapy. Trzyma się na taśmie i na kleju. Da się ściągnąć tylko trzeba długim cienkim ostrym nożykiem delikatnie rozcinać. drucior do wycinania szyb się też nadaje
Gibons Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 No przecież o tym mówię Spoko tylko trudno mi uwierzyć że jak przykleje na to co teraz jest to będzie na równo z dachem hmm
daniell-gda Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Gość mi to może wysłać za 150zł ale nie dam 150zł za wydech który nie kosztuje nawet 300zł Za tyle to ja sam bym po niego objechał heheJa wysylalem wydech za 2300zl i za wysyłkę z gdańska do Hiszpanii 500zl to nie wiele , sprawdź stronę lepiej dodaj swoją cenę np 100zl i znajdzie się ktoś kto będzie jechał w tym kierunku
amaradaar Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) No przecież o tym mówię Spoko tylko trudno mi uwierzyć że jak przykleje na to co teraz jest to będzie na równo z dachem hmm będzie Panie dobrze daj na taśmę piankową i klej do szyb i żadna siła tego nie ruszy Edytowane 7 Maja 2016 przez amaradaar
andynl Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Idealnie równo z dachem nie będzie lotka s-line lub RS delikatnie wystaje aczkolwiek nie wygląda to źle, taki już urok tego ustrojstwa
czester Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Potwierdza, u mnie lotka RS delikatnie wystaję, a to dlatego, że jest po porostu plastikową nakładką Taśma 3M + sylikon szklarski i się trzyma do dzisiaj.
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 4F0959565A5PR Panowie ten przełącznik pasuje do b8 ? Wiem że do b6/b7 podejdzie ale do B8 też ?
PIXI Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Siema . Mistrzowie mam pytanko . Tapicerka do drzwi tylnych z roletami z przedlifta pasuje do polifta ?? Alkantara jest inna , czy taka sama ?? Wiem tylko, żeby szukać odpowiednio np. jeśli to avant to tylko avant - kształt rolety . ... jeśli mnie interesuje avant to jakie nr. początkowe powinny być na tapicerce z roletami pod Banga (jeśli ma to znaczenie) ?? Edytowane 8 Maja 2016 przez PIXI
Gibons Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Alcantara jest taka sama na boczkach. Avant to 8K5 sedan 8K2. Rolety różnią się w sedanie i avancie. Co do boczków poliftowe mają jeden klips umieszczony inaczej na boczku niż w przed lifcie. Ten klips w przednich na pewno jest inaczej tylne chyba są takie same jeżeli dobrze pamiętam.
Yoghurt Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 ja przerzucalem roletki z przedlifta do polifta i nie zauwazylem zadnych roznic pomiedzy tylnymi boczkami.
Gibons Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Więc przy tylnych może nie być z przodu na pewno jest różnica.
Rekomendowane odpowiedzi