wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cena bardzo dobra http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k0-sedan-lampy-tyl-led-diody-2011r-i2294182092.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dzisiejsze zdjęcie auto z 13-05-2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dzisiejsze zdjęcieauto z 13-05-2008r. http://images41.fotosik.pl/1467/5755a041ec5dfa5fm.jpg jak szukałem auta to oglądałem w ASO a4 które calutkie było równo po 160-170 a znalazłem skazę po malowaniu tylnego błotnika - ale na nim też była grubość jak na reszcie auta - teraz magicy potrafią i w odopowiedniej grubości pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nic .......tylko trzeba teraz ratować i malować to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nic .......tylko trzeba teraz ratować i malować to zastanawiam się czy to przejdzie w ramach gwarancji jutro jadę pogadać do znajomego rzeczoznawcy a następnie do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak szukałem auta (lipiec 2011) to w firmie Auto Hus w DE stało piękne B8 S-line, za sporą kasę (prawie 30 tys euro) z 2008 roku. auto bezwypadkowe, ale przy trzecim świetle stop i właśnie w tych nadkolach była ruda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jestem pewien, że w mojej nic nie było kombinowane to chyba jakaś cholerna wada początku produkcji czy ktoś ma B8 z maja 2008r. lub wcześniejszą? od kiedy B8 zaczęły być sprzedawane w DE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 witam... Ja mam B8 z maja 2008... mam ten sam problem... niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 witam...Ja mam B8 z maja 2008... mam ten sam problem... niestety czy udało się naprawić w ramach gwarancji? co powiedzieli w ASO? ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ile audi daje gwarancji na perforację i czy da się to pod to podciągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 niestety nie. Zostalo to naprawione w tamtym roku, ale w tym problem niestety powrocil(po zimie) nie wiem ile dokladnie jest gwarancji na perforacje. tlumaczy sie to tym, ze kamienie leca z kol i obijaja sie o nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie wiem ile dokladnie jest gwarancji na perforacje. tlumaczy sie to tym, ze kamienie leca z kol i obijaja sie o nadkola 12 lat jest na perforacje a co za pier...nie wiadomo że koła się kręcą i to po czym jadą leci na nadkola - przy dawaniu gwarancji producent nie wie że się koła kręcą... bujda i tyle - standard w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 obejrzałem kilka aut i albo jest blacha jak w B8 ale bez żadnej rdzy albo nakładka plastykowa lub nadkole plastykowe nachodzi na błotnik jak to naprawić by nie powróciło? w nowszych kamienie też lecą i nie ma z rdzą problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 w nowszych kamienie też lecą i nie ma z rdzą problemów no właśnie i to jest argument na uznanie gwarancji albo to że w innych markach też lecą i nic się takiego nie dzieje a gwarancja jest gwarancją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie mam pojecia, jak sobie z tym poradzic... A przeszkadza mi to strasznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowi jutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowijutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO no super że masz taką możliwość - podziel się info jak się to skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jestem ze Szczecina więc mogę zawieść do ASO w niemcowijutro zresztą poproszę kuzyna który perfekcyjnie szprecha by zadzwonił do niemieckiego ASO no super że masz taką możliwość - podziel się info jak się to skończyło oczywiście podzielę się jakoś nie mogę uwierzyć, że audi wie o problemie i nie uzna gwarancji ale mogę zdziwić się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 probuj...moze Ci sie uda! Przy okazji wypadalo by wiedziec, co jest przyczyna. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jak macie u siebie Cb zamontowane o ile macie? Mi się wydaje że pod siedzeniem jest aż nadto miejsca jeżeli ktoś nie ma schowków tylko jak je tam zamocować żeby nie latało i na czym stawiacie antenkę żeby lakieru nie porysować? Jakieś sprawdzone patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja mam CB w schowku pod podłokietnikiem - słabo to wygląda, ale nie mam innego miejsca bo pod fotelami mam schowki , antenę mam na podkładce z bezbarwnej folii PVC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi